Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

I PHONE 3G

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: I PHONE 3G

Příspěvekod vovi v 16 črc 2009 06:54

Tak mi to nedalo a kouknul jsem se - a ML píše doslova:

"Aplikace bude jinak velmi podobná všem ostatním moderním TomTom navigacím, bude obsahovat funkci IQ Routes, tedy inteligentní směrování podle rychlostí, kterými se po dané silnici jezdí v různých obdobích. Murray nechtěl říct, jestli bude součástí též MapShare – sdílení aktualizací mapy mezi uživateli TomTom navigací, také není zřejmé, jestli bude navigace pracovat s RDS."

Čili jednoznačně IQ Routes ano, nejisté je MapShare a TMC.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod warhead v 16 črc 2009 09:06

iq routes neni nic nez data a neni duvod proc by je nemel mit a mapshare by snad mohli nekdy taky vyresit ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod sstopar v 16 črc 2009 09:12

Kaslu na TT, ja chci iGO8 a jak tusim, Adam mi ho jeste rad nabidne :!: ;) . iPhone je velmi lukrativni trh na to, aby se iGO tomu branilo. A pokud nastupuje uz treti navi SW, musi zareagovat. Hlavne aby se o neco nesnazilo i Mio ... to bych neprezil tej jejich soucasnej SW.
Zrovna stahuju SYGIC, tak reknu.
Jinak s NAVIGONEM jsem spokojenej. Obcas mam sice pocit, ze se zamotava a iPhone nema tak kvalitni prijem signalu, ale jinak navigace ve srovnani s iGO8.3 alespon dle prvnich porovnani shodna. Lisi se vypocty casu dojezdu, ale v podstate reseni problemu hodne podobne ...
Skoda, ze navi nejede na pozadi, ale pri hovoru se vypne ... Ale music jede i pri navi :)
A postradam ty radary ...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod Lakva v 16 črc 2009 09:42

Omlouvám se za omyl a mystifikaci (ze kterého mě "usvědčil" Vovi). Opravdu to nebylo úmyslné...

Sstopaři, to by byl obrovský průlom!!! To by totiž byl historicky úplně první port iGo pryč z widlí.
Že se nedělalá pro Linux, to chápu - na PDA to není moc rozšířené, komerčně je to nezajímavé a opensource si může každej upravit což jsou další trable.
Ale protože neudělali variantu ani pro Symbian, tak si myslím, že je už ani ohryzek nezláká...
Ale samozřejmě SE MOHU MÝLIT!!!!
Lakva

Příspěvekod vovi v 16 črc 2009 09:50

A "usvědčí" tě Addam :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 16 črc 2009 09:59

No, jsem na to opravdu upřímně zvědav...
Tedy, jsem zvědav jak to v tom případě bude běhat, ne jestli budu usvědčen... Trh kolem iPhonu je asi opravdu zajímavý a možné je cokoliv...
Hele, Vovi, ty se tváříš jako bys taky nesměl ani naznačovat... Ty už máš nějaké další info o.... ehhhh... mém usvědčení? ;-)
Lakva

Příspěvekod vovi v 16 črc 2009 11:16

Ale kdepak - jen tak hádám. Jak znám Adama, tak na tom určitě něco bude ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod addam v 16 črc 2009 20:29

Obrázek
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 16 črc 2009 20:39

Sáááákra, zas mě ten buržoazní klobouk prozradil... :-(

Průmyslová špionáž, to je denní chleba náš (interní heslo mrkvo$oftu).
Lakva

Příspěvekod awm v 18 črc 2009 07:07

Chlapi neblbněte, jaka malí kluci, nesrovnávejte nesrovnatelné, používám iPhone (z donucení, protože ty mrchy widly furt padaly, tuhly, zpomalovaly) už 2 rokem, tak Vám, jestli dovolíte (při dobrém vinku na srazu by to šlo lépe ) vysvětlím proč iPhone ano a proč ne:
Nejdůležitější pro mou práci, protože furt denně pracuji v autě je :

1. ohromně velká písmena kontakty, SMSky, majly, prostě všude (my, co už nám táhne na 5+ a výše, víme o čem mluvíme, protože z čuměním do PC beden to bude jenom horší s přibývajícím věkem), zkuste si to nastavit jinde ve Widlách, Symbianech, pokud to de, tak nevidíte zase vše jaksi se to nevejde, ...
2. Naprosto průlomové ovládání jen lehkým (chytrým) dotykem prstu nikde nezažijete, a to jsem před iPhone používal HTCtouch asi 1 měsíc, pak jsem ho vyhodil pro neschopnost, (SMSky jakýmsi pérem, i po dohrátí klávesnice podobné iPhone to nebyl iPhone.)
Dnes píšu SMSky, když je to nutné i za jízdy, fakt se trefím na každé písmeno, na rovné cestě, dálnici, samozřejmě)
Bezkonkurenční obrovská klávesnice na dotyk prstem třeba masným od bůčku, prostě spolehlivě funguje, umyju ve dodě a jedu dál
Logické automatické otáčení, zvětšování roztařenými prsty, zobrazení SMSek, Internetu, majlů, fotek, naležato, navysoko
Zamykání, budíky, Gyroskop-vodováha, kterou často používám při ustavování kopírek ....
Nepřekonatelná rychlost internetu ve WiFi, EDGE, samonastavitelné
Mám 14 dní nový firmware 3.0, takže Skype jsem si rozjel za 5 s, Ctrl C a Ctrl-V, Multivyhledávání, stabilita,
3. Ohromná rychlost reakcí, prostě APPLE je fakt rychlý (a to ho nemusím), vytáčení, hledání, psaní, hudba, Filmy, prostě bleskové odezvy
4. Logické, Applovské, musí si na to chvilku zvyknout, za 1/2 hodiny je ale vše jasné; dědovi jsem ani nic nemusel vysvětlovat a sám od sebe ho chytl, a s výkřikem "Jé já na to konečně vidím (když jsem ho nechal chvili osamocený ležet na stole) a sám si pustil a zastavil video, hudbu, zavol mé ženě.
To už není co dodat, když má problém nám zavolat ze své staré 4 roky 3330 Nokie, furt nějaký má problém co zmáčknout.
5.vše u APPLE má svou logiku (je to jiná filozofie, že pane Gatesi), časem jsem to musel také pochopit a nani se nedivím, kolik je na světě šťouralů, kteří by to nejlépe rozebrali (zvlášť v ČR, jsme schopni rozebrat EU, ale díky Vám jste mi často pomohli s iGO.)
Dnes má iPhone povinný SW iTunes na PC (na který si každý také musí zvyknout-bez ně j to ani nejde), kde po jednoduché registraci, si stahuji Dnes už prý je pře 500 000 aplikací, her tuningů, i mnoho dobrých věcí zdarma.
Proč je to tak svázané?
Zase logika, když ho připojím k PC, abych zálohoval data, tak nepřipojím manželčin, protože ten musím jen k jejímu profilu, abychom si nepopletli data a nechtě nevymazali. Samozřejmě je tu tvrdá ochrana autorských práv na video a hudbu.
Nějak jsem se rozepsal a jarouš mi už nechce ukázat v okně co píšu, takže shrnutí na závěr:
Stačí slova ředitele z NOKIE někdy na podzim 2008 :
A co že jste ten iPhone nějak okopírovali, i ty funkce u toho vašeho posledního modelu ... To víte dobré věci se můžou copírovat ....

A pokud by chtěl někdo, tak mu vyjmenuji i chybyčky, ano jsou, ale tak nepodstatné, že ty ostatní to plně vynahradí.
Jedna podstatná tu vlastně je, vydrží mi při mé práci max. 1 den, manželce, co chodí jen do práce a zpátky 3 dny.
Je to daň hlavně za ohromný velmi kvalitní display, mám spuštěné WiFi, BTale s tím bojují i jinde.
Tož tak,
chytněte si to na půl hodiny do ruky a zapomenete na Nokie aj napodobeniny
HTC se nejvíc blíží, ale stále jen bliží a napodobuje, musí přijít fakt s něčím nový
Petr
awm

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy