Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

I PHONE 3G

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: I PHONE 3G

Příspěvekod oltcit v 29 čer 2009 05:14

Jarouš píše:Zase to sem neopatří,všem se omlouvám,ale nemůžu najít téma kde se řešili mapy do telefonu,tak to dávám sem.
Prosím vás nevíte někdo o nějaké mapové navigační aplikaci na můj telefon :?: Já jsem si sice ze stánek Nokia stáhl nové mapy Evropy (1.6G),ale jsou to syčáci,protože jak někde psal vovi,tak jakmile chci začít navigovat,tak se telefon okamžitě snaží připojit k internetu a to já samozřejmě nechci,protože nemám paušální internet a nedoplatil bych se.Slyšel jsem,že něco na Symbian 60 už je,ale nikde to za Boha nemohu najít.GPS modul v telefonu samozřejmě je.Né,že bych to chtěl standardně používat,protože je to malá navigace,ale chtěl bych to vyzkoušet,jak to funguje.Díky za rady.

co takto http://www.mcguider.com/
http://sygic.com/download/index.php
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod Jarouš v 29 čer 2009 17:52

Díky mrknu na to :!: ;)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod sstopar v 15 črc 2009 13:39

Sygic vydal svou navigaci, těšit se můžete na pěkné uživatelské prostředí s plnou podporou českého jazyka a to i v hlasové navigaci. Program je ve 4 verzích pro různé části světa -

-Mobile Maps Europe - Turn-by-Turn Voice Guided GPS Navigation - cena $99.99 !!!
-Mobile Maps Asia - South-East - Turn-by-Turn Voice Guided GPS Navigation cena $79.99
-Mobile Maps Australia & New Zealand - Turn-by-Turn Voice Guided GPS Navigation cena $64.99
-Mobile Maps America - North - Turn-by-Turn Voice Guided GPS Navigation cena $79.99

Kdo měl iDu jistě ví, že tato navigace se velmi povedla.

http://www.youtube.com/v/HH5nk-Y0a4A&hl=cs&fs=1&
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod sstopar v 15 črc 2009 13:48

Jeste jedna zajimavost kterou nemam moznost proverit. zaznel tu nazor, ze iGO8 na iPhone neni, ale zrejme ta myslenka byla prezentovana na CEBITu 2008 viz http://www.youtube.com/watch?v=-6bC1MIhn44&NR=1 . :?: :?: :?:
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod Lakva v 15 črc 2009 15:30

Sstopaři, tohle je fake. Všimni si, že ten kluk tam machruje prstama po displeji... a projeví se to nějak? NE!
Všechny iGo na displeji iPhonu jsou jen videa, nad kterými uživatel s větším či menším úspěchem mává prsty (= má to natočené s nějakými reakcemi na displej a s větším či menším úspěchem pohybuje prsty tak, aby to vypadalo, že ty reakce jsou na jeho gesta.)
Viděl jsem jich už hodně a jen v jednom jediném případě se to ten kluk naučil tak, že to snad s jedinou vyjímkou vypadalo, jako by na něj to video opravdu reagovalo... ale stejně to bylo zas jenom video nahrané na nějakém WM zařízení a přehrané na applu.
Taky jsem ale viděl video, kde se uživatel přes veškerou snahu displeje skutečně dotknul a aktivovalo se mu rozhraní video přehrávače ;-)
Opravdu legrační chlapec... O to víc ho usvěčila vehemence tvrzení, že "it's absolutely real, I just have player on background and sometimes it's acting like this!" - podotýkám, že v tém dodě iPhone neměl skutečný multitasking, nedalo se přecházet z jedné aplikace do druhé a to co bylo na pozadí bylo nemilosrdně pauznuté (PRÝ to tak bylo kvůli spotřebě, aby nějakej program na pozadí nemohl vysát baterku, a jestli je to tak i v posledních verzích FW nevím).
Lakva

Příspěvekod addam v 15 črc 2009 19:33

Sice nesmím ani naznačovat, ale majitelé iPhone a milovníci iGO8 budou mít brzy velkou radost :D
Až dostanu svolení z vyšších míst, tak dám další info ;)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 15 črc 2009 19:53

Nenaznačuješ snad příchod ještě něčeho jiného než Sygic, Navigon a Tomtom?
Lakva

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 22:02

Tak co se týče iPHONE tak na vývojářské konferenci apple předvedl Peter-Frans Pauwels, což je zakladatel fa TomTom, nová navigační softík TomTom pro tento telefon. k tomu se bude dodávat i nový držák do auta a k sehnání bude v obchodě Apple iTunes App Store ppo uvedení 3.0 a to již brzy. Tento soft by měl fungovát stejně jako v navigacích TomTom a měl by obssahovat nejnovější mapy teleAtlas a umět funkci IQ Routes. Sice to není o Igo ale majitelé iPhonu se mají na co těšit
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Lakva v 15 črc 2009 22:17

Tomtom je velmi kvalitní navigace! NENÍ to iGo... ale to nic nemění na tom, že je opravdu dobrý...

mikels píše:...a umět funkci IQ Routes.
Vážně? Já jsem právě zase na navigovat četl, že IQ Routes umět nebude... ehhh.... Teď už nevím proč, ale nějaký důvod tam Marek Lutonský myslím zmínil.
Lakva

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 22:35

Tuhle informaci o IQ Routes mám přímo z časopisu Chip. Tak snad někdo bude mít pravdu :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy