Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

I PHONE 3G

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: I PHONE 3G

Příspěvekod vovi v 26 bře 2009 17:11

To zas bude mít nesmírně chudý člověk výbavu jako pohádkový boháč :( :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 26 bře 2009 17:30

Já mám jenom štěstí,že ten telefon Heindrich nechce.Jinak bych měl telefon starý,protože na nový nemám penízeObrázek
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 26 bře 2009 18:26

Pokud tu N79 Jardo nechceš, tak já ji vezmu! ;) :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jarouš v 26 bře 2009 21:20

Já si ji asi vezmu,ale uvidím,jak to bude s dopravou,protože jsem si uvědomil.že asi bude podléhat clu.Tak asi musím vydržet,dokud sem někdo z Německa nepřijede. :( :(
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 26 bře 2009 21:27

Neblbni - Evropská Unie má volnej pohyb osob a zboží. To leda kdybys byl krkoun a chtěl to odečítat z DPH, tak bys musel obtěžovat ouřad, páč by ti refundovali těch německejch 16% a musel bys zaplatit českejch 19%. A pak by sis je zase mohl odečíst. 8-) 8-) Teda kdyby ten tvůj známej na to měl papíry, když to dostal skoro zadara...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 26 bře 2009 21:30

Vojto,to jsem nevěděl.Já nejsem plátce DPH a i kdybych byl,tak to neřeším.To mě dostala tady jedna ženská s jiného patra,když si přišla k mé ženě (je domovník) proúčtovat 27 korun.Já bych se musel propadnout hanbou.Ale lidé jsou různé......
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 08 dub 2009 06:05

Omlouvám se Danovi,že jsem tady jeho vlákno iPhone změnil na Nokii,ale nechce se mi kvůli pár příspěvkům zakládat nové vlákno.Rád bych poděkoval všem za rady,jestli mám ten telefon koupit a nebo ne (vaše rady byly rozhodující :!: :!: ) a také bych rád poděkoval za návody v češtině,protože bez nich byl byl při složitosti menu naprosto ztracen,ostatně ještě dnes se s tím ovládáním peru.Ale myslím,že jsem koupil dobře a dobrý stroj.Díky.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 08 dub 2009 06:11

Omlouvat se nemusíš, já jsem byl taky moc vděčný za poskytnuté rady. Kluk je tím svým 3G taky spokojený, už si ho JailBreaknul, aby mohl stahovat aplikace a to mu stačí. :D
Já sám mám snad už 3 roky SE k750i a ten mi zcela vyhovuje, používám jej totiž zásadně jen pro telefonování a sms a v nouzi na focení (2MPx v nouzi stačí :D ). Přežil i mnoho pádů a vzestupů, spadl mi jednou i do potoka a jel bez problému po půlhodince vyhřívání odkrytovaný na sluníčku (i bez Kontaktolu :D ). Semotamo display přetáhnu brusnou pastou a je stále jako nový :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod sstopar v 26 kvě 2009 12:10

Mimochodem jsem se dostal k iPhone 3G. Krom musek mu nemohu nic vytknout. A od planovaneho upgrade na FW3 si myslim, ze to bude v pohode uplne.
Ale k veci, nedavno se tu resila navigace pro iPhone a od verze 3 by molo dojit ke zlomu, kdy budou moci navigace do iPhone delat i osttani vyvojari (doufam, ze se dockame i iGO). Vice na treba http://jablickar.cz/index.php/2009/05/o ... na-iphone/ .
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod SvoDa v 26 kvě 2009 12:34

Díky za info, o tom jsem nevěděl. Z odkazu vyplývá, že to má být TomTom. Kluk to asi využívat nebude a iGO8 na to předpokládám nepojede nikdy, takže bych mu to ani nezprovozňoval a netunil, ikdyž never say never.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy