Jooooooooooooooo, tak alespoň takhle. No nenaběhne mi nic krom nápisu binatone Carrera na černé obr.Z toho filemana mi tam ale zbyly ty složky jak sem psal výše.Tak sem přes active sync nakopíroval do složky manta/Windows/Desktop tcmd a přes něj sem spustil igo8.V pohodě to jede

.Jediný co mi trochu vadí, že při startu navi se zobrazí jen ta cerná obrazovka a když kliknu mimo tcmd (který je na ploše) tak to dělá divný věci (jak sem psal výše).Vzpomínám, že při tom mazání sem smazal taky soubor "run" a hromadu dalších, o kterých sem si myslel,že sou to fragmenty souborů, který sem neustále přemazával a zkoušel co by šlo. Šlo by nějakým způsobem doplnit ty složky manta (co předpokládám vytvořil fileman)?Původně mi to naběhlo tak,že na obrazovce byl obr win a nahoře lišta z win z tlačitkem start.Když sem nakopíroval filemana zpět na stejné místo tak už se to nezobrazilo.(Jinak běží jako správce souborů v pohodě) Nebo nějakej skript, kterej by se spouštěl automaticky z win ce a zobrazil rovnou nějakou plochu?
Dík