Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Igo na Binatone Carrera

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: Igo na Binatone Carrera

Příspěvekod vovi v 15 črc 2009 11:53

Ještě nezoufej - třeba se najde někdo, kdo to Binatone taky má a poskytne ti soubory z původního obsahu.
A tímhle (nebo něčím podobným) už jsme si prošli skoro všichni - uživatelé se dělí na dvě skupiny: jedni už o svá data přišli a ty druhé to teprve čeká ;)

Ze začátku našinec zálohuje každou blbost, pak získá jistotu a pomalu na zálohy začíná kašlat. A pak přijde takovýhle impuls a už se zase zálohuje...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod jaryn.1 v 15 črc 2009 12:51

Tak to abych na tu krabičku šlápl,bude pokoj,už se s tim trápim dva dny a nic.........Pokud by mě někdo nějakou radu prosím :?
Samsung Galaxi Trend - Igo Primo 2.4 - 9.6.29.331894
Samsung Galaxy Tab 3 - Igo Primo 2.4 - 9.6.29.365016 skin_GjAk_v2.1_AriNe_35F_Megris
jaryn.1

Příspěvekod jaryn.1 v 15 črc 2009 13:37

Asi tak nějak,tohle sem vážně podělal a to synkovi věčně nadávám,že nezálohuje a pak shání to co smazal u známejch nebo u mě....Ach jo
Samsung Galaxy Tab 3 - Igo Primo 2.4 - 9.6.29.365016 skin_GjAk_v2.1_AriNe_35F_Megris
jaryn.1

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 14:22

Tak jestli tomu rozumím po zapnutí navigace ti naběhne fileMan. Tzn. že se můžeš pohybovat v navigaci přes něho a tudíž upravovat složky. pokud Ti to takhle funguje není problém tam nacpat iGO8 a to tímhle stylem Aspoň naviugace bude sloužit k navigování a se zbytkem ti holt jak říká Vovi bude muset pomoci jiný. Jinak nejdříve než se do něčeho poustím musím si o tom přečíst co nejvíce informací...
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jaryn.1 v 15 črc 2009 14:56

Jooooooooooooooo, tak alespoň takhle. No nenaběhne mi nic krom nápisu binatone Carrera na černé obr.Z toho filemana mi tam ale zbyly ty složky jak sem psal výše.Tak sem přes active sync nakopíroval do složky manta/Windows/Desktop tcmd a přes něj sem spustil igo8.V pohodě to jede :) .Jediný co mi trochu vadí, že při startu navi se zobrazí jen ta cerná obrazovka a když kliknu mimo tcmd (který je na ploše) tak to dělá divný věci (jak sem psal výše).Vzpomínám, že při tom mazání sem smazal taky soubor "run" a hromadu dalších, o kterých sem si myslel,že sou to fragmenty souborů, který sem neustále přemazával a zkoušel co by šlo. Šlo by nějakým způsobem doplnit ty složky manta (co předpokládám vytvořil fileman)?Původně mi to naběhlo tak,že na obrazovce byl obr win a nahoře lišta z win z tlačitkem start.Když sem nakopíroval filemana zpět na stejné místo tak už se to nezobrazilo.(Jinak běží jako správce souborů v pohodě) Nebo nějakej skript, kterej by se spouštěl automaticky z win ce a zobrazil rovnou nějakou plochu?
Dík
jaryn.1

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 21:04

Myslím že ti opravdu v tomhle už musí poradit někdo kdo tuto navigaci bude mít. ještě mne napadla 2 varianta, což je upravený miopocket u mě na fóru se to jmenuje hack a je to upravený na evolve kde máš plochu s ikonkami ze které si můžeš spouštěť co chceš. Tak zkus na to mrknout. Stránky jsou v mém podpisu. Důležitý je, že tě to naviguje. Akorát je mi divný s tím filemanCE.... Jo a ještě v SZ jsem ti psal o hard reset to jsi taky zkusil???
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jaryn.1 v 16 črc 2009 00:56

Tvrdy reset to nemá...Ale skusil sem nakopírovat ten hack.Je to v pohodě,chodí to,ale zase to ale :) Musim nejdřív spustit cmd z plochy pak jit na sdmmc2 tam vyhledat skript run a spustit.Jakým způsobem zařídím,aby se ten hack spouštěl při startu navi?Co mám kde upravit?Jinak ostatní cesty sem přepsal,to je v pohodě.
jaryn.1

Příspěvekod vovi v 16 črc 2009 07:06

A vytvořit na ploše dalšího zástupce přímo pro ten HACK by nešlo?

Ony tyhle unlocky jsou většinou zvláštní právě v tom, že pro automatické spouštění zasunutím karty musí mít soubory příslušně pojmenované, případně ještě v nějaké speciálně pojmenované složce. A to bývá pro každou šochtli jiné - je třeba někde zjistit správnou variantu pro specifické zařízení. Strýček Google by nepomohl?
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod jaryn.1 v 16 črc 2009 08:33

Už sem to tak udělal.Nechám to už tak,docela je to v pohodě,hlavně že naviguju.Jenomže se vyskytl další problém.Než sem dal do navi ten hack,chodila ten den docela v pohodě.Je možný, že po zaregistrování toho hacku se mi někde zpomalil nějakej port? Igo sice naběhne vcelku rychle,ale pak jakoby zatuhne a trvá cca 10 minut,než začne "pracovat" (hledat satelity,polohu a ani nereagují tlačítka na obrazovce.)Jakmile se "rozhejbe,tak už běží v pohodě.Skusil sem ten hack dát do železa,ale je to to samí.Nevíš kde je problém?
jaryn.1

Příspěvekod vovi v 16 črc 2009 09:46

Nevím. Já ten HACK neznám.

A neměls náhodou v Content/Speedcam nějakej TXT soubor s radarama? Nebo nějaký svoje vlastní POI? V takovým případě si je iGo při prvním spuštění přežvýká do svých formátů a to trvá typicky kolem těch deseti minut. Zkus to ještě jednou - včetně toho spuštění HACKu. Pokud to potrvá zase dlouho, je problém právě v něčem, co dělá ten HACK, Pokud to bude rychlé, bylo to jen to první načtení radarů/POI a to už by se nemělo podruhé projevit.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy