Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TRUE TRAC

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: TRUE TRAC

Příspěvekod forgonati v 06 lis 2012 08:38

Sorry ze pisem bez diakritiky ale tu v robote mam iba anglicku klavesnicu...
Preto som si myslel ze tam je TMC prijimac lebo tam je ten cerveny kabel. Keby tam nebol TMC modul, naco by isiel ten cerveny kabel na jack vystup pre externu TMC antenu? GPS modul je uplne inde, na druhej strane som nasiel SirfStar 5 chip, takze GPS modul asi bude tam. Bohuzial, nikde som nenasiel ani chip Amaryllo, Avanteq, Royaltek...

Spravil som este fotky, vecer ked budem doma, vlozim ich sem do fora.

Inac je to celkom jednoduche to rozobrat, drzia iba 4 male sroby.
forgonati

Příspěvekod SvoDa v 06 lis 2012 08:46

Je to z mé strany jen prázdné tlachání, ale třeba je to opravdu nějaká osekaná, reklamní => levnější krabička a tak, jak mám např. na autě vývody k mlhovkám, mlhovky ve výbavě nebyly
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod forgonati v 06 lis 2012 08:58

Ale ked je to "light" verzia tak preco tam pribalia tu externu TMC antenu? Bez toho by mohla byt este lacnejsia ne? Ale asi mas pravdu...
forgonati

Příspěvekod lerak v 06 lis 2012 12:58

Chtěl bych se zeptat měl už někdo puštěnou hudbu přes sluchátka, mne do sluchatek nejde žádný sygnál a mám je hluché ikdyž zastrčím konektor do zdířky tak mi to jde na vestavený reproduktor. Tak soudím že mám chybu asi v tomto pokud mi to nejde ven nemůže to jít ani dovnitř, mohl by to někdo skusit?
lerak

Příspěvekod amatér v 06 lis 2012 14:03

Pánové, vím, že to mrzí a také jaké to je, když něco nechce fungovat. Vezměte ten zázrak, běžte do Áček a omlaťte jim to o ty jejich makovice. Nepomůže to, ale možná se vám uleví.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod mipo.mipo v 07 lis 2012 19:24

já tam mám napsáno RDS greatta...
jinak na tom portu 9 a protokolu amaryllo jsem ted projel Německo,Rakousko,Holandsko a Belgii a všude to vyhledává ale nic to nenašlo.... střídá to asi 8 frekvencí furt dokola a jedna z nich je 68.1.. jinak ostatní jsou od 88 do 107..
mipo.mipo

Příspěvekod forgonati v 07 lis 2012 20:00

mipo.mipo

Presne kde to máš napísané že RDS greatta? Aj ty si to rozobral? Presne aké nastavenie máš v sys.txt? A aká dll súbory tam máš?
forgonati

Příspěvekod mipo.mipo v 10 lis 2012 06:36

ano.. rozebral jsem to a mám to napsaný na tom,co tam vede ten červený drát.... kdyby to nemělo tmc tak mi to nevyhledává stanice ale napíše,že tmc není... jen nechápu proč se rds nepouští automaticky ale musím ručně ve windows... jestli jsou windows jen nějaká demo verze a neumí s tím pracovat....? nevím...
mipo.mipo

Příspěvekod forgonati v 10 lis 2012 13:34

No ja som nikdy nenašiel taký popis... Kde si to presne našiel? Nevieš vložiť obrázok, nevieš spraviť daakú fotku? Ten modul, vyzerá presne tak ako na mojom fotke?
forgonati

Příspěvekod barakus v 20 lis 2012 11:25

Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit.

Do vnitřní paměti navi jsem nahrál Igo Primo 2 9.6.12.243837 a mapy TAQ2.2012, ale mám 2 problémy.

1. V nastavení navigaci vypnu "dálnice", přesto navigace do výpočtu trasy dálnice zahrne.

2. Při ukončení Prima mi na úvodní obrazovce navigace po cca 5 vteřinách vyskočí hláška "Application Primo.exe encountered a serious error and must shut down".

Může mi prosím někdo poradit?

Přikládám sys.txt

Kód: Vybrat vše
[folders]

has_secondary_root=0

[debug]
experimental_features=1
raster_quality=1

[interface]
resolution_dir="480_272"
extra_settings=1
laneinfo_signpost_enabled=1