Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO 8.3.xxxx do navi Medion MD 96410

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: iGO 8.3.xxxx do navi Medion MD 96410

Příspěvekod Ivo K v 30 lis 2009 10:40

Názorů je zde na fóru celá řada. Někomu vyhovuje to, jinému ono. Rozhodnout se musíš sám.
Já např. koupil do sbírky ke své C720, ještě C520. :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 30 lis 2009 10:42

JJ, IvoK sbírá "Céčka, sbírá "Céčka",... :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod audis v 30 lis 2009 16:57

Ivo K píše:Názorů je zde na fóru celá řada. Někomu vyhovuje to, jinému ono. Rozhodnout se musíš sám.
Já např. koupil do sbírky ke své C720, ještě C520. :D

hm, mě ty krabičky (4,3", 64MB ) pro mě jsou stejný a nedělám rozdíl. jejich vzhled mě nezajímá. takže mně by měly vyhovovat všechny. že to (nahrát igo8) na Mio jde, vím, ale Mia stále stojí od 2000 kč.

čekal jsem, že někdo napíše něco ve smyslu
a) pujde to tam nahrát, vím to, klidně kupuj
b) nevím jestli pujde, bojím se že ne
c) nepujde to.

tak nic no..

každopádně IvoK díky!
audis

Příspěvekod Ivo K v 30 lis 2009 17:31

S novým strojem, je vždy trochu problém.
Musí se najít nějatý průkopník, který je pro věc fanda a pustí se do testování a zjistí, či instalace na stroji půjde nebo nepůjde.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 30 lis 2009 17:33

na tvém místě bych volil ten stroj, na kterém to jede a jejich seznam i s postřehy uživatelů a návody jak na to jsou přeci na tomto fóru - viewforum.php?f=54
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod audis v 30 lis 2009 19:01

ok, nic jiného mi nezbyde. díky
audis

Příspěvekod SvoDa v 30 lis 2009 19:04

No s ohledem na datum od kterého tu působíš, sis určitou představu jistě udělal a od věci není ani Adamův raport ohledně kritérií, dle čeho vlastně navigaci vybírat viewtopic.php?p=26800#p26800
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod addam v 30 lis 2009 19:48

to AUDIS: neuchopil jsem přesně Tvoje požadavky (možná jsem nepozorně četl) ;-) ale pokud chceš levnou navigaci s displejem 4,3", do které si dáš svůj vlastní navigační program (třeba iGO8), tak máš v podstatě 4 možnosti:

1.) koupení nějaké použité "krabičky" bez záruky za pár stokorun třeba na Aukru
2.) koupení nové "krabičky" bez záruky za cca 1500 - 2500 Kč třeba na http://www.dealextreme.com
3.) koupení nové "krabičky" se zárukou a s oficiálním původem a servisem za cca 2700 Kč můžeš mít třeba DEJVIDa II. který má 2GB vnitřní paměť + RDS-TMC (nebo o něco dráže DEJVIDa III. s 5" displejem, ale bez TMC). Mimochodem za cca 1700 Kč můžeš mít taky novou navigaci s displejem 3,5" displejem a 2GB flash.
4.) koupení nové navigace včetně legálního navigačního programu... například NAVON

Prosím upřesni ještě jednou svoje konkrétní požadavky...
Navíc pokud jsi "ten" Audis, který se vyskytuje na diskuzním fóru MM, tak Ti rád udělám individuální cenu - takže klidně zavolej a probereme to ;-)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod audis v 30 lis 2009 19:59

jojo, jsem to já, ten audis. ted jsemm si vzpomněl, .. často tam dávám odkazy na vaše stránky navon.cz.

1) za par stokorun 4,3" použitá není. 2000 kč a výše.
2) - 4) vím

myslel jsem, že seženu použitou krabičku 4,3" a do ní si nahraju svoje Igo8 a vejdu se do 1000 kč. Když nová z číny přes aukro je za 2000 kč, tak jsem myslel, že dva roky staré mio Cx20 seženu za litr. ale jak tak koukám na aukro, lidi kupují jak blbí kde co a na muj plán je tedy moc brzy. Nic víc nesháním. žádné požadavky nemám. prostě krabička (4,3" , 64MB ram, min 350mhz CPU = prostě klasika ) + držák. + ev. nabíječka, do které namlátím Igo8. nenavigační funkce nepotřebuju. TMC potěší, ale nemá asi cenu uvažovat. záruku snad ani taky nepotřebuju, když to bude stát litr.
audis

Příspěvekod addam v 30 lis 2009 20:49

Sice se použitým zboží standardně nezabýváme (od toho jsou bazary), ale nedávno mi tady jeden zákazník nechal (při nákupu nového NAVONa) svojí starou navigaci, se slovy "dejte to někomu za litr, nebo to vyhodím" :D

Jedná se o MyGuide 4300 - podrobná recenze je zde: http://navigovat.mobilmania.cz/testynav ... ARI=113178
Teď jsem do toho zkusmo hodil legální SD kartu s iGO8 a zdá se že to běží bez problému ... praktickou jízdu jsem nedělal ;-)
Má to dokonce konektor na RDS-TCM modul, ale ten u toho není...

Ten zákazník mi to tady nechal včetně koženého pouzdra a stylusu - ale bez jakéhokoliv dalšího příslušenství, takže by sis asi musel koupit nějakou nabíječku (má to konektor jako NOKIA) a držák - asi nějaký univerzální. Jak jsem již zmiňoval - prodejem použitého zboží se standardně odmítám zabývat, ale pokud chceš, tak tomu zákošovi můžu zítra zavolat a zeptat se ho jestli držák a nabíječku doma nenajde :)

Jinak teoreticky by asi šlo to, že kdybys chtěl tak Ti tu navigaci pošlu, Ty si ji odzkoušíš v praxi a pokud Ti bude vyhovovat, tak ji zaplatíš bankovním převodem na účet toho zákazníka....
Budeš-li chtít, tak dej vědět.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy