Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Igo na Binatone Carrera

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: Igo na Binatone Carrera

Příspěvekod jaryn.1 v 14 črc 2009 21:30

Nevíš z jakeho důvodu ty prog.mizeji???
Samsung Galaxi Trend - Igo Primo 2.4 - 9.6.29.331894
Samsung Galaxy Tab 3 - Igo Primo 2.4 - 9.6.29.365016 skin_GjAk_v2.1_AriNe_35F_Megris
jaryn.1

Příspěvekod blabla v 14 črc 2009 22:12

Jediné, co mne napadá je nějaká ochrana.

Pokud jsi to dosud neudělal, určitě bych doporučil udělat přes Activesync zálohu aktuálního stavu vnitřní paměti navigace.

Další co mne napadá - pokud lze z menu navigace spouštět nějaký externí program (například prohlížení fotek), zkusit ten program v navigaci najít, přejmenovat a místo něj nakopírovat pod jeho jméno zmíněný showtaskbar. Je ovšem opět otázka, jstli to půjde.

A ještě otázka, je v navi v adresáři windows soubor ppath.txt ? Pokud ano, zkus se do něj podívat.
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
blabla

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 00:25

jaryn.1: Ač mě to nenáleží a trošičku zaskáknu Jarouše a ten doufam promine. Tak pro Jaryna... Znepřehledňuješ fórum. Pro příště pokud napíšeš zprávu tak je tam ikonka opravit a můžeš svůj příspěvek upravit popřípadě opravit či doplnit :!: :!: :!: Ale číst za sebou 5 příspěvků od jednoho uživatele :shock: :shock:
A ještě v takovém smysluplném provedení
Stalo se,lišta nikde...............................

aaaaaaaa nějaká chybka,prográmek sem stáhnul,nakopíroval a po restartu tam neni..........

A není tam ani když to jen vypnu,tedy bez tvrdého resetu.Nebude to tím,ze win ce sou nějak zamčený, nebo??????? nevim

Jinak co se týče navigace co máš rozhodně bych si zjistil názvy pod čím jsou namapovaný tlačítka. Stáhnul bych si tcmd popř. FileManaCE pro tvůj winCE a upravil exe soubor podle názvu tlačítek. tím docílíš, že kdyš klikneš na ikonu měl by se ti otevřít commander. Toto je nejjednodušší varianta. Samozřejmě tvoji navigaci neznám.. může být postup i jiný. Ber na to zřetel
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jaryn.1 v 15 črc 2009 00:45

To se omlouvám, dám si pozor příště.A dík za radu,skusim to.
Tak filemana tam mám,no du zkoušet dál.Díky za radu.
Naposledy upravil jaryn.1 dne 15 črc 2009 01:07, celkově upraveno 3
Samsung Galaxy Tab 3 - Igo Primo 2.4 - 9.6.29.365016 skin_GjAk_v2.1_AriNe_35F_Megris
jaryn.1

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 00:46

Jak říkám tvůj přístroj neznám ani ho nevlastním, ale zkusím to :lol:
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jaryn.1 v 15 črc 2009 09:57

Tak to sem teda asi dost podělal.Nezazálohoval sem si sys. z navi a jak sem se snažil to za každou cenu rozběhat,a dohraval sem do navi nové a nové prog.,neměl sem už pak v navi místo, tak sem odmazal nějaké soubory,o kterých sem si myslel,že sem je do navi nedával.No,jenže mi to napsalo,že tuto složku nelze vymazat,že systém atd.Po restartu...hotovo.Navi sice naběhne ale chybí původní obslužný soft a jak říkám,nemám tu zálohu.
Ten fileman (FileManCE2) si vytvořil ve složce,kam sem ho nakopíroval soubory.Některé z nich sem právě omylem smazal,takže mi zbyl jen soubor manta a v něm aplikation data (v té není nic) a windows a v ní programs (prázdná) a desktop (také prázdná).Je nějaká možnost,jak tyto složky doplnit,aby to chodilo?Předpokládám,že fileman si ve všech win ce 5 vytváří stejné soubory,dali by se někde stáhnout?Dík za odpověď.
jaryn.1

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 10:42

sys.txt není až tak velký problém. iGO se ti rozjede i bez něj ale s tím mazáním souborů. Jinak začnem od začátku. Veškeré úpravy co jsi dělal předpokládám bylo v přístroji. Možná by ti pomohlo update firmware a to např odsud.. Nevím teda jaký máš přesně typ
Kód: Vybrat vše
http://www.binatone.com.au/gps/support.php

Pro příště doporučuji veškeré úpravy dělat na SD kartě :!:
A poslední doporučení je si návod na update pořádně přečíst
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jaryn.1 v 15 črc 2009 11:01

Ahoj.Typ Binatone Carrera X350.Úpravy sem dělal v přístroji,jinak to už sem zkoušel,tak jak je to popsano v tom návodu to neběželo,až když sem tu složku co sem stáhnul nakopíroval do přístroje.Pak ten upgrade proběhnul tak jak to je znázorněno na těch obr. http://www.binatone.com.au/gps/download ... 20X430.pdf nicméně,teď už to nefungluje ani z přístroje a z karty už vůbec ne.Navíc nemám po zapnutí navi na obrazovce nic,(tedy ani tu základní,co tam byla před instalací filemana - toho sem musel nakopírovat do přístroje,jinak to nebylo možné)kromě nazvu navi a jinak je černá.Při zapojení usb a připojení active synch se zobrazí okno o autentifikaci,ale když na něj kliknu abych ho zavřel,otevře se mi okno "display properties".Jdou na něm sice přepínat záložky,ale už nejde křížkem zavřít,dotekový displey jako by nevěděl co od něj chci.Zavřít taky nejde,jen se okolo pera objeví pár teček,který tam zůstanou a otevře se další stejný okno,který pochopitelně taky nejde zavřít a tak pořád dokola :? Zmizí to všechno až po resetu... :? Jinak navi mám z druhé ruky, takže k ní nemám krom kabelů a držáku nic.Navíc navi soft co byl uvnitř přístroje, tam vůbec nebyl, tedy pokud ano,tak neběžel.Předpokládal sem,že do něj dám igo 8.
Ještě mě napadlo,neexistuje nějaký nástroj, kterým by bylo možné obnovit v navi pomocí active synch smazané položky, jako ve win? Dík za odpověď.
jaryn.1

Příspěvekod mikels v 15 črc 2009 11:23

omlouvám se chyba u mě ono se jedná u upgrade navi software.... adresář MobileNavigator. Už jsi zkoušel ten prográmek co jsem ti posílál? Umístil bych ho do rootu karty a přejmenoval na MobileNavigator.exe pak po stisknutí tlačítka Navigovat by se měl rozjet.... Čerpám z toho co jsem si o této navigaci přečetl. Tak by to mohlo fungovat..

Pokud nemáš zálohu tak nemáš z čeho obnovovat
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jaryn.1 v 15 črc 2009 11:35

Takže nic,nejede to.A toho filemana sem umístil do přístroje do složky ResidentFlash/MobileNavigator/ a přejmenoval sem ho taky na MobileNavigator.Pak mi naběhnul po stisknutí lačítka na displeji "navigation".Po resartu už naběhl rovnou fileman.Ta základní obrazovka se mi vůbec neobjeví.Zřejmě si to ten fileman přepsal a já sem ho část smazal.....Z tím tcmd cos mi poslal sem udělal totéž,nicméně je to stále stejný,a tcom nenaběhl.Z karty mi to prostě nenačte ať to pojmenuju jak chci.Teda zálohuju každou prkotinu na pc,ale tohle sem fakt podělal.... :?

Jinym slovem,sem jasnej......
jaryn.1

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy