Ahoj.Typ Binatone Carrera X350.Úpravy sem dělal v přístroji,jinak to už sem zkoušel,tak jak je to popsano v tom návodu to neběželo,až když sem tu složku co sem stáhnul nakopíroval do přístroje.Pak ten upgrade proběhnul tak jak to je znázorněno na těch obr.
http://www.binatone.com.au/gps/download ... 20X430.pdf nicméně,teď už to nefungluje ani z přístroje a z karty už vůbec ne.Navíc nemám po zapnutí navi na obrazovce nic,(tedy ani tu základní,co tam byla před instalací filemana - toho sem musel nakopírovat do přístroje,jinak to nebylo možné)kromě nazvu navi a jinak je černá.Při zapojení usb a připojení active synch se zobrazí okno o autentifikaci,ale když na něj kliknu abych ho zavřel,otevře se mi okno "display properties".Jdou na něm sice přepínat záložky,ale už nejde křížkem zavřít,dotekový displey jako by nevěděl co od něj chci.Zavřít taky nejde,jen se okolo pera objeví pár teček,který tam zůstanou a otevře se další stejný okno,který pochopitelně taky nejde zavřít a tak pořád dokola

Zmizí to všechno až po resetu...

Jinak navi mám z druhé ruky, takže k ní nemám krom kabelů a držáku nic.Navíc navi soft co byl uvnitř přístroje, tam vůbec nebyl, tedy pokud ano,tak neběžel.Předpokládal sem,že do něj dám igo 8.
Ještě mě napadlo,neexistuje nějaký nástroj, kterým by bylo možné obnovit v navi pomocí active synch smazané položky, jako ve win? Dík za odpověď.