Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas Zbyněk/Adam prosím, chtěla bych pro TomTom

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Hlas Zbyněk/Adam prosím, chtěla bych pro TomTom

Příspěvekod prateta v 20 bře 2010 15:28

Dobrý den,
prosím všechny, kdo umějí - a nejvíc majitele hlasu "Zbyněk"/"Adam". Prosím, chtěla bych ho pro TomTom ONE XL, ale jednak to neumím sama předělat a jednak nevím, jestli bych něco takového vůbec směla. Klidně ho oficiálně koupím. Víte, dostala jsem TomTom autonavigaci, své MIO si ovšem nechávám pro turistiku dál. Jenomže v TomTomu jsou dva nachcíplé hlasy a dodána byla ještě Eliška, je to sice jemné jméno, ale ostrý hlas přísné vychovatelky v kárném táboře. Normálně se jí leknu, když zavelí - navíc ten Tomtom neumí předem cinknout, takže úlek je poctivý.
Takové ty Pavly Lišky, Ostraváky a Brňáky fakt nemůžu ... nechápu nikoho, kdo to vydrží poslouchat víc než pět minut, aniž by svou gpsku vyhodil z okna.
Mohli byste mi prosím dopomoci k hlasu pana Zbyňka Adama, jehož jsem dlouholetou fanynkou, i když už jste si tady ze mě kvůli tomu dělali srandu?
Prosím případně mi napište na prateta zavináč atlas tečka cz.
Děkuji, zdraví Vás Vaše 104letá prateta
prateta

Re: Hlas Zbyněk/Adam prosím, chtěla bych pro TomTom

Příspěvekod amatér v 20 bře 2010 16:59

Něco o hlasech pro TT je zde:
Kód: Vybrat vše
http://tomtom.webgarden.cz/hlasy-pro-navigace-tomtom
. Na stránce je i návod jak vlastní hlas vyrobit, včetně nástrojů.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 20 bře 2010 18:44

zkus tyto:
Lenka_a_Julie.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod addam v 20 bře 2010 21:02

Milá prateto, mám nápad jak vyřešit Tvůj problém.
Přijeď na některý z našich srazů a já tam s sebou vezmu nějakou navigaci TOMTOM řady GO (ve kterých je možnost nahrání vlastních navigačních pokynů) a přímo na místě pro Tebe namluvím nový hlas ADAM pro TOMTOM.

Co Ty na to? :)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 20 bře 2010 21:06

Adame pratetě je 104 let!!!!!!!!!!!!! :o :o :o
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 20 bře 2010 21:09

No a co? Na sraz trefí díky navigaci.

A my ostatní aspoň uvidíme Adama porušit jeho zásadu o mezním věku žen, se kterými se baví :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod prateta v 21 bře 2010 16:38

hladik2 píše:zkus tyto:
Lenka_a_Julie.rar

Díky moc, Lenka se nedá poslouchat, jak šumluje, a Julia .... no, mám tam lepší holky, třeba Terezu a Martu, ale co je to platný, když jsem na ženský nikdy nebyla a když moje srdce už 104 let (nebo aspoň tři roky) bije pro Zbyňka.
Našla jsem si docela sympatický mužský hlas, kterému říkají někde Jaroslav a někde Goody, ale ten dokáže při prvním otestování zablokovat všechny hlasy i zvuk - v diskusi o navigaci TomTom IQ XP Route ... jsem našla, že tenhle problém mají všichni. Některé opticky správně vyrobené soubory to prostě zaseknou. Našla jsem i návod, jak to napravit změnou v setconfig, ale nechodilo to stejně, jenom se ještě ke všemu přestala navigace dát vypnout a namísto vypnutí šla rovnou do restartu. Včera jsem si vyhrála ... Pak jsem to poctivě vrátila do původního stavu a byla jsem ráda, že se mi mašina přitom aspoň nabila.
Tak dík - člověk si musí udělat srandu aspoň sám ze sebe, aby si nepřipadal jako blbec ... úplnej ...
prateta

Příspěvekod prateta v 21 bře 2010 16:41

vovi píše:No a co? Na sraz trefí díky navigaci.

A my ostatní aspoň uvidíme Adama porušit jeho zásadu o mezním věku žen, se kterými se baví :lol: :lol: :lol:

No třeba se ani nebude bavit se mnou, ale s mojí navigací, a ta tak prastará není, jsou jí teprve dva roky . :-)
prateta

Příspěvekod hladik2 v 21 bře 2010 16:42

No vidíš jsi šikovná :D
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod prateta v 21 bře 2010 16:57

addam píše:Milá prateto, mám nápad jak vyřešit Tvůj problém.
Přijeď na některý z našich srazů a já tam s sebou vezmu nějakou navigaci TOMTOM řady GO (ve kterých je možnost nahrání vlastních navigačních pokynů) a přímo na místě pro Tebe namluvím nový hlas ADAM pro TOMTOM.

Co Ty na to? :)

Milý skvělý hlase Adame,

děkuji mockrát za nabídku - beru!!! Nahrávat umí i ta moje navigace - a jsem přesvědčená, že ti ruku i hlavu s tvým hlasem utrhnou i další nadšenci, budeš-li chtít to posléze dát do placu - jedinej mužskej hlas pro TT je origoš Miloslav a je chudák takovej předsmrtnej - když mluví, nutí mě to odkašlávat za něj.

Tak jestli je ta nabídka fakt myšlena vážně, dej mi prosím vědět, na který sraz, kdy a kam mám přijet, aby bylo sichr, že tam budeš a že zrovna budeš mít na tu dřinu pro moji navigaci tu správnou náladu a žádné bolení v krku. ;-)

Bydlím v Praze-Modřanech, Coltík Sportík mi jezdí docela dobře a za tebou jistě s chutí dojedu i s navigací mluvenou nějakou děsnou babou.
Možná budeš mile překvapen, vypadám tak o dobré dva roky mladší, než jsem tu přiznala. :-)))

Hrozně se těším a jen doufám, že to byla nabídka myšlená vážně (netuším, jak dlouho trvá nahrát tolik povelů a informací tak, aby se do toho nepromítl i chechtot okolostojících ftipálků atd.

Mockrát děkuji a zatím ahoj,
všechny zdraví pratetička
mailto:prateta@atlas.cz
Naposledy upravil prateta dne 21 bře 2010 17:44, celkově upraveno 1
prateta

Další

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy