Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Falk n-series

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Falk n-series

Příspěvekod bogfran v 21 pro 2009 15:31

Zdravim, mohl by mi někdo napsat postup jak dostat IGO do téhle navigace? Mám ji v němčině a angličtině, mapy nic moc, v současným stavu skoro nepoužitelná... Předem díky.
bogfran

Re: Falk n-series

Příspěvekod bogfran v 23 pro 2009 15:21

Nahrál jsem igo8 do navigace falk, všechno funguje, ale je problém se signálem. V nastavení GPS mam: "Přijímač GPS je připojen", ale když najedu do navigování, tak mě to nenajde, a kolem ikonky satelitu mam červenej kruh. Po kliknutí na ikonku mi vyjede obrazovka "Data GPS", Kde jsou políčka "přesnost", "Výška", "Rychlost", atd., všechny tyhle políčka jsou ale prázdný, ten kruh taky. Jenom na pravo v tom sloupci je 12 čísel, u každýho malá červená čárka a pod nima bílá ikonka satelitu u kterýho blikaj tři zelený čárky. Čim to je?

EDIT: Vyřešeno. Moje chyba, nenapadlo mě že doma uprostřed města pod střechou nechytim absolutně žádnej signál. :roll:
bogfran

Příspěvekod iduun v 17 úno 2010 18:52

Ahoj, mám pravděpodobně stejnou navigaci jako ty, také v němčině a češtině.
poradil by jsi mi prosím jak jsi tam nahrál mapy a jayzk..??
díky
iduun

Příspěvekod bogfran v 30 bře 2010 17:53

Protože jsem už dostal 2x soukromou zprávu jak se mi to podařilo, tak odcituji mou odpověď přímo sem:

Nebyla moje, už je to dýl, ale napíšu co si pamatuju. Zadal jsem do google "falk unlock", a nechal jsem si vyjet i výsledky ze zahraničních webů. pak jsem si je nechal přeložit do češtiny a nakonec našel tuto stránku:
Kód: Vybrat vše
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://maraz.org/2006/12/12/unlock-falk-navigator-3500-pro-sc-tyhpoon-myguide-3500-go/&ei=ZkeBS-veLKPInAPhpK23BA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAgQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dfalk%2Bunlock%26hl%3Dcs%26lr%3D%26sa%3DG
. Podle ní jsem si stáhl ten soubor a tím vlastně odemkl navigaci. Nevím jestli to bylo důležité (ale si jo, určitě bych to udělal), protože pak jsem se s tim hodně trápil a pořád to nešlo, tak jsem nakonec nahrál igo8 na paměťovou kartu, soubor .exe jsem zkopíroval(snad jako zástupce) přímo do navigace a přejmenoval ho na název .exe souboru původního, tuším že to nebylo falk.exe, ale jinej název, kterej už si nepamatuju, ale určitě v navigaci spouštěl ten původní software, takže hledat, v jaký složce už jsi opravdu nepamatuju. No a pak to vlastně vypadalo, takhle: nebyl přehranej celej software, ale jen navigační, čili navigace se spustí jako dřív, dá na výběr stejnou volbu jazyků jako dřív, takže jsem vždy dal angličtinu a pak mi najela nabídka jestli chci spustit navi, nebo nějakej přehrávač, nebo snad nastavení. Když jsem klikl na navigaci, až tady začalo najíždět igo8, se všim všudy. Mapy celé střední a západní evropy, hlas Lišky, atd. Takže to nevzdávat, jde to. Jinak na téhle navigaci igo8 funguje opravdu skvěle, signál z družic chytla venku naprosto rychle, bez průblémů, přepočítává trasu bleskově. Hodně štěstí a trpělivosti přeji.
bogfran

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy