Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Igo8 do Garmin 250

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: Igo8 do Garmin 250

Příspěvekod Lakva v 06 říj 2009 20:53

Kamarádka má nějakej problém s Nüvi 250 nebo 300, tak zjišťuju co a jak... Podařilo se někomu najít iGo pro tuhle šochtli?

Mikelsi, ty Torrenty od Mirka považuju za bezpředmětný... Zadej na torr vahledávači v podstatě cokoliv, a polovina z nich Ti zaručeně vysype 5 odkazů přesně s tím názvem, co jsi hledal, případně doplněné o "Trusted" nebo "Fast download" nebo "full version" nebo obzvláště pikantní "DVD rip" když hledáš třeba mapy nebo TV pořad, co Ti včera utekl a na dývku nikdy nebyl ;-)
To jsou prostě jen "pasti na blbce", jejichž jedinou funkcí je pozvat tvůj komp do spambotový sítě... :-(
Lakva

Příspěvekod amatér v 06 říj 2009 20:57

Taky jsem tam psal, že o tom pochybuji, jak píše Lakva jsou to lapače na všechno možné, v nejlepším případě na viagru :lol: , ale na druhou stranu, nebudou-li průkopníci, nebudou světlé zítřky :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Tomas_2002 v 07 říj 2009 11:07

Nějak se mi nezdá, že by ani na jednom zahraničním foru nebyl jediný člověk, kterému by se to podařilo. Googloval jsem jak zuřivej, a všude ta samá odpověď. Prostě nejde. Na druhou stranu postoj Garminu chápu. Taky by mě štvalo, kdybych prodával navigace a místo aby si lidé kupovali nové licence na nové mapy, tak si stáhnou do PNA iGo8 a je to.

To je podobný jako že na Xbox vypálené hry jdou a uživatelé PS3 mají smůlu....
Tomas_2002

Příspěvekod warhead v 07 říj 2009 11:31

Ja o tom pochybuji porad ;) A pokud vim nejkratsi/nejrychlejsi trasu to ma ! ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod Tomas_2002 v 07 říj 2009 12:04

Tak teď jsem našel manuál ( k dispozici na garmin.com) a tam mají manuály pouze na Nüvi 205 a 205W - ty to v manuálu mají, ale já bych dal ruku do ohně že jsem to v 255W nenašel. Jak volbu nejkratší/nejrychlejší tak placené / neplacené úseky.
Tomas_2002

Příspěvekod warhead v 07 říj 2009 12:08

ja znam vsechny modely docela dobre a urcite to tam je ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Předchozí

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy