No, u mě právě taky...
Už s Nokií 5500 sport (lehce odolnější za cenu malého displeje, symbian, jinak velmi dobrej telefon), na které jsem jezdil s Tomtomem a externím modrozubým GPS, jsem uvažoval, že bych vzal něco trochu lepšího. Symbian je skvělej, stabilní... Ale pak mi kolega ukázal možnosti WM - hromady SW a díky velké komunitě uživatelů a serverům ajko XDA je to v podstatě open source...
Takže telefon s widlema je mnohem schopnější jako počítač, nesrovnatelně pružnější do ovládání i funkcí...
Takže i když poslední slova chvály jsem pro mrkvosoft měl v dobách W98SE, vyměnil jsem nakonec 5500 za HTC Polaris. Sice jsem byl první 3 neděle bez kláves jak bezrukej, ale pak jsem si zvykl, našel SIP kterej mi vyhovuje a od tý doby si to děsně pochvaluju! Žádnej jinej systém už bych nechtěl.
No a když už jsem si vyzkoušel ty možnosti na iGo, tak mi najednou TT připadá jak Java ve srovnání s WM

Jediná věc která mi na iGo vadí jsou zubatejší mapy - zatáčky nemají tak hladký průběh jako v TT, takže v iGo nedokážu tak přesně odhadnout jejich průběh a tak je raději projíždím pomaleji, než by se dalo podle TT.