Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Harman Kardon GPS-810EU

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Harman Kardon GPS-810EU

Příspěvekod milinek v 31 bře 2009 21:54

Potřeboval bych nainstalovat iGO do tohoto zařízení, ale bohužel mi to nějak nejde, navigace běží na Vin CE core 5.0. Nemá někdo skušenost s tímto, nebo neviděl někdo někde nějaký šikovný návod?
milinek

Re: Harman Kardon GPS-810EU

Příspěvekod Jarouš v 01 dub 2009 05:32

Co je to "šikovný návod" :?: Nelegální návod jak nainstalovat iGO8 ti tady nikdo neposkytne,to se musíš obrátit jinam.My jsme slušné fórum :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 01 dub 2009 06:36

To milinek Příteli to bude těžký oříšek.Ani přítel Google toho moc nevygoogloval.Co sis to koupil?
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 01 dub 2009 07:57

@milinek - Také jsem "něco" o tomto přístroji hledal a dopadl jsem jako deusexx, také jsem nic kloudného nenašel. :(

Našel jsem akorát návod a z něj je jasné, že je to má mini USB a je to připojitelný k PC. Má to také slot pro SD kartu, což je také dobré.

Podívej se kde máš navigační SW nyní, jestli je ve vnitřní paměti nebo na SD kartě.
Potom musíš zjistit, jaké soubor se spouští tlačítkem "navigace" a laborovat jak ty SW zaměnit.
Pročti si také vlákna v "Instalace iGo8 na různá zařízení" jak to dělají na jiných strojích, co kde za soubory přejmenovávají, jak upravují sys.txt, atd.

Bude to taková výzkumná práce. Návod asi nikde zatím neseženeš. Nejspíš iGO8 na tomto zařízení ještě nikdo nerozjel. Pokud ano, tak mne opravte.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod mikels v 01 dub 2009 15:26

Asi bych to řešil jako ivo K... Jinak jsem taky pohledal zřejmě nákup z ebay... Našel jsem tohle tak třeba něco ti to napoví

http://translate.google.cz/translate?hl ... start%3D10
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 01 dub 2009 19:58

A to je součástí navigace taky 8-kanálové auto-kino včetně hi-fi gramofonu? :o Za mých mladých let to byl guru na hi-fi. :?
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy