Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MEDION GoPal P4440

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

MEDION GoPal P4440

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 04 čer 2012 11:56

Zdravím...Nevíte jak by se tam dal dostat soft Primo???Kterou cestu prepsat???Prosííímmm o radu.Dekujiiii....
WAYTEQ x960 BT HD Medion p4440 TMC Bluetooth FM transmiter PRIMO 2.4 diMka WAP.171
,tts Laura(SK)..NAVTEQ Q4 2012 TMC full E.U
NAVROAD NR 410
 
Příspěvky: 99
Registrován: 09 čer 2011 20:01
Bydliště: MYJAVA SVK

Re: MEDION GoPal P4440

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 16 čer 2012 16:35

Tak celá záhada vyrešenááá...!!!Po mnoha pokusech rozbehnout "primo" z SD karty pres unlock...Unlock sice fungoval primo nabehlo,jenže signál nikde,ani pri mnoha pokusech a variantách s sys.txt(Port a Baud) nic...Protože GoPal bežel na pozadí a zamknul signál Gps!!Tudíž jsem usoudil že je zbytečné mít GoPal a primo.Nyní už jede jenom primo v PNA.Stačilo málo....Uvolnit místo na My Flash Disc(Smázány mapy) a prejmenovat" menu.exe " na neco jiné.Nakopírovat celé primo do My Flash Disc a prejmenovat primo.exe na menu.exe a je to...Signál jako víno!!!!Uvidíme co pri testování TMC....Podotýkám,že je treba nakopírovat gpstmc.pil a gpstmc.dll prímo k primu.... do sys.txt zapsat :


[gps]
baud="57600"
port="2"

[tmc]
port="COM,1"
baud=38400
source="gns"
show_tmc=1
Naposledy upravil NAVROAD NR 410 dne 17 čer 2012 13:17, celkově upraveno 1
WAYTEQ x960 BT HD Medion p4440 TMC Bluetooth FM transmiter PRIMO 2.4 diMka WAP.171
,tts Laura(SK)..NAVTEQ Q4 2012 TMC full E.U
NAVROAD NR 410
 
Příspěvky: 99
Registrován: 09 čer 2011 20:01
Bydliště: MYJAVA SVK

Re: MEDION GoPal P4440

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 17 čer 2012 13:16

Po dni testoání se zdá,že šechno šlape jako hodinky...Ted už jen upravit cesty k Bluetooth a FM transmiteru.........Nemá nekdo nejaký napad???
WAYTEQ x960 BT HD Medion p4440 TMC Bluetooth FM transmiter PRIMO 2.4 diMka WAP.171
,tts Laura(SK)..NAVTEQ Q4 2012 TMC full E.U
NAVROAD NR 410
 
Příspěvky: 99
Registrován: 09 čer 2011 20:01
Bydliště: MYJAVA SVK

Re: MEDION GoPal P4440

Příspěvekod fox1959 v 28 lis 2012 14:31

ZDRAVÍM,

DNES JSEM KOUPIL NAVIGACI MEDION GOPAL E4460 - JSEM S NÍ DOCELA SPOKOJENÝ, VÝBORNĚ FUNGUJE RDS TMC, MAPY KONEC ROKU 2011.

CHTĚL BYCH TAM DOSTAT PRIMO, ALE NĚJAK PŘES STARTOVACÍ KARTU (MÁM NĚKOLIK VERZÍ), NECHCE SE MI DĚLAT VELKÉ ZÁSAHY DO PŘÍSTROJE.
POKUD TO NEJDE, PROSÍM POSTUP, JAK PROVÉST UNLOCK.

PŘEDEM MOC DĚKUJI.

FOX1959
fox1959
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 úno 2012 22:45

Re: MEDION GoPal P4440

Příspěvekod Hollywood2010 v 05 pro 2018 20:09

Dostala se mi do rukou navigace Medion GoPal 5470. Celkem jednoduše se rozběhalo Primo, dokonce mi píše, že u TMC probíhají testy, ale signál nikde může mi někdo poradit, jestli to vůbec půjde jak rozběhat TMC. Děkuji za rady.
Hollywood2010
 
Příspěvky: 7
Registrován: 25 čer 2011 06:55


Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník