Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod KRPA v 06 říj 2013 19:11

Je to vestavěná gpska v panelu automobilu, tzn. že venku jsem (na prostranství). Pokud zadám automatické nastavení gps, tak mi to najde port 1 a frekvenci 38400. Myslíš, že když zkusím dát port 1 a těch 9600, že by to mohlo jít? Mohl by být i pešek v souboru sys.txt?
KRPA
 
Příspěvky: 4
Registrován: 04 říj 2013 10:18

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod tomasii v 06 říj 2013 22:29

No je to licitace. Já nic v sys.txt, ani system.ini nemám a navi signál najde. Zkusil jsem to na Mio H610 a tam běží gps na portu 2. Doporučuji spustit vyhledání portu a frekvence. Pak se koukni na sílu gps družic (záleží na skinu, jak se k nim dostaneš) a pokud je úspěšně navi najde a zamkne, mělo by být vše OK.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3391
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod KRPA v 06 říj 2013 23:10

Tak nějak se už k GPS připojím, teda alespoň to píše ta gpska, ale co se týká síly gps družic, tak to jsem myslím v p****i, pokud je síla družic graficky znázorněna u iGO8 dole v levém roku společně se stavem baterky a ikonka auta? Tam jsem na nule :-/, skiny jsem zatím nějak neřešil. Měl by si nějaké doporučení?

Za vše moc děkuji.

KRPA
KRPA
 
Příspěvky: 4
Registrován: 04 říj 2013 10:18

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod tomasii v 06 říj 2013 23:51

Já mám v H610 skin Plus2 UNIbc-tS+, bohužel na webu mám skiny jen pro rozlišení do 480x272, skin s větším rozlišením musíš hledat jinde. Kromě H610 používám už jen Primo a tak nevím, jak to je v základním iGO8, nebo v jiných skinech. Síla družic záleží na místě příjmu, může být i přímá viditelnost a signál může být slabý, odstíněný i vzdálenějšími objekty.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3391
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod pema52 v 08 říj 2013 19:39

pema52 píše:Zdravím,chtěl bych poradit jak mám pojmenovat spouštěč pro navi iNAVI ES 100 viz
Kód: Vybrat vše
http://us.aving.net/news/view.php?articleId=65336.
Googluji už pár dni a nic.Skoušel různe názvy a nic. PC ji nevidí a má vstup pouze USB 2.0.Dík za rady a přejí hezký den P.M. :zed:
Ivo K píše:Prvně dodržuj pravidla a dej ten link prosím do "CODE".


Omlouvám se,ale nevím co to znamená dát do "CODE".
Kód: Vybrat vše
 :oops:
pema52
 
Příspěvky: 25
Registrován: 06 zář 2010 07:32

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod Ivo K v 09 říj 2013 09:06

Označíš si (podbarvíš) odkaz směřující mimo toto fóru a klikneš na tlačítko s označením Code, které se nachází v liště nad textem příspěvku.

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Code.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod pema52 v 09 říj 2013 18:58

Kód: Vybrat vše
Zdravím,
mám navi Tonino Lamborghini GPS TL-Nav-Pro-7Y ale bez map a origo SD karty.PC po připojení ji nevidí a za boha nemúžu zjistit název exe spoštěče,skoušel jsem různé názvy spouštěču unlocku : Navi,navione,shell,start,st,st10,themapnavi,YFAP,YFAP30,update,MapNavi,Guider,cityguide,chain,autorunce a nic.Vstup je SD ,USB 3.0 a ještě jeden a to nevím co to je ,viz přílohy.Guglil jsem týden ,zjistil jsem podobnost na RU s navi - i-navi-es-100 a ComStorm.Mám prosbu,pokud má někdo nápad nebo radu jak to rozchodit budu vděčný .Zatím dík a hezký den přeje P.M.

Specifikace produktu: Windows CE 5.0 zařízení typ přenosné navigační zařízení (PND) paměti (RAM/RAM): 128 Mb SDRAM
Vnitřní paměti (ROM/ROM): 64 MB NAND Flash
Displej: 7' 800x 480
Procesor: RMI alchymie AU1200 procesor (MIPS), 500 MGc
Sloty rostoucí SDGPS přijímač SiRF Star IIINomer
Port: COM1′ Rychlost port: 9600

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

20131007_144233.jpg
20131007_144247.jpg
Tonino Lamborghini GPS TL-Nav-Pro-7Y (3).jpg
3.1 AS Manual Full ComStorm.pdf
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
pema52
 
Příspěvky: 25
Registrován: 06 zář 2010 07:32

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod karolkopictures v 03 kvě 2016 16:32

ahoj mám doma túto navi
Kód: Vybrat vše
 http://www.dx.com/p/5-0-lcd-windows-ce-5-0-core-gps-navigator-w-fm-transmitter-internal-2gb-memory-europe-maps-41578#.VyjCI1SzBV1
a vypisuje mi to "navigation software not found",pritom ked ju pripojím na PC ten soft mi tam ukáže,už som to reštartoval ,formátoval a nanovo inštaloval
Naposledy upravil amatér dne 03 kvě 2016 17:54, celkově upraveno 1
Důvod: Linky do "CODE"
FOFO MK1,FOFO MK3,Sync II,Cooltraxx,Navio 520,Lenovo K5
Uživatelský avatar
karolkopictures
 
Příspěvky: 44
Registrován: 21 črc 2014 19:21

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod Mio-Treo.info v 03 kvě 2016 17:37

2 karolkopictures:

Některé čínské navigace potřebují v nastavení zadat cestu k navigačnímu programu, ale pokud už v navigaci nějaký program byl, je třeba ten nový umístit do původní složky a dle původního názvu přejmenovat i nový spouštěcí soubor. Ale setkal jsem se i s případem, kdy se cesta k navigačnímu programu měnila přímo v konfiguračních souborech přístroje.

__________________________
Odesláno z "founa"
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod karolkopictures v 03 kvě 2016 17:50

začalo to tým že to nechcelo čítať SD,a teraz som zistil že sa asi rozladil dotyk,alebo čo, reaguje nejak náhodne,neviem sa dostať do seting :oops: asi to bude chcieť nový firmware
FOFO MK1,FOFO MK3,Sync II,Cooltraxx,Navio 520,Lenovo K5
Uživatelský avatar
karolkopictures
 
Příspěvky: 44
Registrován: 21 črc 2014 19:21

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků