Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

2din navi

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: 2din navi

Příspěvekod SvoDa v 16 bře 2013 15:57

A objevilo se tam oznámení o tom, že byla kalibrace dokončena ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: 2din navi

Příspěvekod autoooo v 17 bře 2013 09:18

To mi nenapisalo mas pravdu problem je v tom ze hodi krizik v lavom hornom rokhu ten odkliknem potom v pravom dolnom ten tiez odkliknem a dalsi uz nevidim lebo v pravom hornom svieti tlacidlo navrat do menu a lavom dolnom key learn nenapada niekoho nieco
autoooo
 
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2013 18:08

Re: 2din navi

Příspěvekod tomasii v 17 bře 2013 12:51

Ty křížky se standardně objevují v pořadí vlevo nahoře, vpravo nahoře, vpravo dole, vlevo dole a uprostřed...
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3372
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: 2din navi

Příspěvekod SvoDa v 17 bře 2013 12:56

Jestli nevidíš ty spodní kallibrační křížky, máš možná nějak rozhozené (natažené) rozlišení a ty spodní dva křížky jsou asi "v autu" nebo je nějak poškozen firmware.

Nedá se tam nějak (samozřejmě po záloze obsahu) provést reset nebo obnovit tovární nastavení ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: 2din navi

Příspěvekod tomasii v 17 bře 2013 12:59

S tím se dá ale těžko něco dělat, maximálně zkusit tovární nastavení. To by mělo dát do pořásku i rozlišení (aspoň na mé číně to tak je). :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3372
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: 2din navi

Příspěvekod autoooo v 17 bře 2013 13:31

jak provedu reset
autoooo
 
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2013 18:08

Re: 2din navi

Příspěvekod autoooo v 17 bře 2013 14:25

BTW. nema niekto takyto konektor na svojej cine
IMAG0128.jpg
IMAG0128_1.jpg


amatér píše:Důvod editace: Úprava velikosti přiloženého obrázku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
autoooo
 
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2013 18:08

Re: 2din navi

Příspěvekod SvoDa v 17 bře 2013 14:38

ten reset by mohl být zrovna ten gumovej čudl vedle
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: 2din navi

Příspěvekod autoooo v 17 bře 2013 14:44

Tak tek kdys zmacknu se sice radio vypne ale nic vic
autoooo
 
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2013 18:08

Re: 2din navi

Příspěvekod tomasii v 17 bře 2013 15:43

Reset není tovární nastavení. Číny mají obvykle v menu možnost zvolit tovární nastavení. To může být i tvůj případ. :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3372
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron