Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

APICAL - 5" malá paměť pro Primo

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

APICAL - 5" malá paměť pro Primo

Příspěvekod b.u.l.i.k v 15 bře 2013 10:36

Dobrý den.
Zdravím všechny machry na tomto fóru.
Měl bych dotaz na zvýšení paměti u tohoto přístroje pro bez"kousací" provoz Primo.
Ve widlích jsem nenašel posuvník nastavení paměti, jenž někdo prezentoval v jiných vláknech.
Za každou odpověď budu rád.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil b.u.l.i.k dne 15 bře 2013 11:03, celkově upraveno 2
Mio C720b, TT One 3rd 4GB, Garmin nuvi 350, Navigon 2210.
b.u.l.i.k
 
Příspěvky: 2
Registrován: 10 lis 2009 19:22

Re: APICOL - 5" malá paměť pro Primo

Příspěvekod happy66 v 15 bře 2013 10:43

Fotky zmenši..... :!: :!:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: APICAL - 5" malá paměť pro Primo

Příspěvekod caco v 16 bře 2013 08:46

Na tejto navi nie je moznost nastavit pamäť posuvníkom. Ak sa ti kuše primo a nemáš toho moc pozapínaného v primo, teren, 3Dbudovy tts hlas a nechce ist dobre, ostaáva ti použiť unlock alebo niečo čo ti vypne programy ktoré bežia na pozadí. Napr aj menu v apical žerie dosť z pamäte. Já som použil unlock ktorí sa naištaloval a vypol všetky nepotrebne programy a bolo to fajn. Najväčšie skusenosti z týmto unlockom má ZUBR123, ktorý ho prerabal, tak mu napíš SZ a určite ti poradí. Nájdeš ho tu na fóre. Já používam unlock aj na 128MB RAM na apical a pouzival som ho na zaciatku na 64RAM
Čína APICAL 128MB 4,3" /480x272/ iGO Primo 2.4,skin fmilan+amater, voice TTS Laura All in one WinCE, Mapy Ta, NQ, AutomapaEU,Navigon, Becker Active 50,Navitel,iGO NextGen,
Allwinder android gps /800x480/iGO AvicSync, skin pongo, voice TTS Elena
caco
 
Příspěvky: 111
Registrován: 12 led 2011 11:23
Bydliště: Trenčín

Re: APICAL - 5" malá paměť pro Primo

Příspěvekod b.u.l.i.k v 18 bře 2013 18:16

Díky za tip, snad mi s tím Zubr123 pomůže.
Mio C720b, TT One 3rd 4GB, Garmin nuvi 350, Navigon 2210.
b.u.l.i.k
 
Příspěvky: 2
Registrován: 10 lis 2009 19:22

Re: APICAL - 5" malá paměť pro Primo

Příspěvekod piril v 19 lis 2017 12:47

Ahoj. At nemusim otevirat nove tema. Je tato navi odemknuta nebo se da nejak odemknout a aktualizovat mapy? Dekuji
piril
 
Příspěvky: 2
Registrován: 29 bře 2013 01:24


Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron