Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

úprava velikosti

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

úprava velikosti

Příspěvekod Ludekotik v 03 bře 2013 18:50

Prosím o pomoc. Mám 7palcovou navi Xtech - je to čína a mám jí už rok bez problému, ale ted jsem si koupil jejich nový model s Androidem 4.0 a jelikož klasicky navi jede v rozlišení 800x480 mám problém v tom, že spodní lišta v Androidu se při spuštění navigace neschová... Tím pádem spodní tlačítka i informace jsou schované a prakticky se nedají používat... Dá se nějak manuálně změnit rozlišení? Např na 800x460(450) ??? Nevím jak jinak bych tenhle problém odstranil... :cry:
I když je mi jasný, že tu uvidím - kup si pořádnou navi :D
Díky moc za radu
Uživatelský avatar
Ludekotik
 
Příspěvky: 22
Registrován: 31 bře 2012 17:43
Bydliště: Volary


Re: úprava velikosti

Příspěvekod Ludekotik v 03 bře 2013 19:48

Tak bohužel ani jedna z obou možností nic nezměnila :cry: Ale i tak moc díky! Snaha a zuby se cení !!! :lol:
Uživatelský avatar
Ludekotik
 
Příspěvky: 22
Registrován: 31 bře 2012 17:43
Bydliště: Volary

Re: úprava velikosti

Příspěvekod Jerry v 04 bře 2013 11:51

Podívej se na 4pda, v sekci iGO Primo 2012 na posledních stránkách se možná o tomto problému něco dovíš
Jerry
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Xiaomi Redmi Note 4 (Android 7.0)
Uživatelský avatar
Jerry
 
Příspěvky: 604
Registrován: 27 čer 2008 19:56
Bydliště: Kraj KV

Re: úprava velikosti

Příspěvekod Ludekotik v 10 bře 2013 11:55

prolistoval jsem toho celkem dost, vyzkoušel snad ještě víc, ale bohužel ta potvora se furt schovává za ten BAR řádek... Krom jinýho mi taky nejede v 3D mapě i přesto, že to mám nastavený a neukazuje nadmořskou výšku - je tam imrvére 0m ...
Uživatelský avatar
Ludekotik
 
Příspěvky: 22
Registrován: 31 bře 2012 17:43
Bydliště: Volary

Re: úprava velikosti

Příspěvekod CadillacCZ v 10 bře 2013 12:40

Co používáš za verzi Primo ??? třeba skusit jinou verzi Prima, nebo skin.....skus smazat branding pokud tam nějaký máš.... je vidět, že těch problémů je tam víc. Jestli třeba není poškozen DZ ( jestli v něm nebyly dělaný nějaký úpravy ). A nezapomeň po úpravách pro jistotu smazat i složku SAVE. Nemám android tak ti víc asi neporadím.
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: úprava velikosti

Příspěvekod caco v 10 bře 2013 14:01

Tiez som bojoval s cinou s android a presne s tymto istym problemom, nakoniec som nasiel niekde na ruskom fore primo priamo na toto rozlisenie a az vtedy islo ako malo. Ziadne zapisy mi nepomohli.Ak sa ti to nepodari napíš mi SZ a skúsime niečo.
Čína APICAL 128MB 4,3" /480x272/ iGO Primo 2.4,skin fmilan+amater, voice TTS Laura All in one WinCE, Mapy Ta, NQ, AutomapaEU,Navigon, Becker Active 50,Navitel,iGO NextGen,
Allwinder android gps /800x480/iGO AvicSync, skin pongo, voice TTS Elena
caco
 
Příspěvky: 111
Registrován: 12 led 2011 11:23
Bydliště: Trenčín

Re: úprava velikosti

Příspěvekod amatér v 10 bře 2013 14:14

On má rozlišení 800x480, tzn. rozlišení základního data.zip. Je otázka, zda verze (verze *.apk), kterou používá podporuje čtení ze sys.txt.
Abychom to zjistili, přidej do sys.txt zápis:
Kód: Vybrat vše
[android]
show_status_bar=1

Pokud použité *.apk umí číst ze sys.txt, potom v horní části nabídek přibudou piktogramy stavu baterie (u android nefunkční), hodin a kvality příjmu GPS.
bez zápisu
Snap_2013.03.10_14h20m22s_001_.png

se zápisem:
Snap_2013.03.10_14h20m59s_002_.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: úprava velikosti

Příspěvekod caco v 10 bře 2013 14:38

Tak ja som mal zrovna verziu ktorá to nepodporovala a to vysvetluje prečo mi nebralo ziadne zapisy do sys.txt. Takze verziu ktoru som dal potom ich brala a vsetko bolo uz ok
Čína APICAL 128MB 4,3" /480x272/ iGO Primo 2.4,skin fmilan+amater, voice TTS Laura All in one WinCE, Mapy Ta, NQ, AutomapaEU,Navigon, Becker Active 50,Navitel,iGO NextGen,
Allwinder android gps /800x480/iGO AvicSync, skin pongo, voice TTS Elena
caco
 
Příspěvky: 111
Registrován: 12 led 2011 11:23
Bydliště: Trenčín

Re: úprava velikosti

Příspěvekod Ludekotik v 10 bře 2013 16:02

Tak i po přidání zápisu jak vidno změna žádná...
takže jestli to dobře chápu, mám nějakou špatnou verzi?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
Ludekotik
 
Příspěvky: 22
Registrován: 31 bře 2012 17:43
Bydliště: Volary

Další

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků