Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

5" čína - Update done

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

5" čína - Update done

Příspěvekod pavedom v 26 čer 2012 09:42

Zdravím,
kamarád mi donesl na opravu navidagi s tím že jí po pár měsících vyndal ze skříně a nefunguje.
Je to klasická čína v černém plastu imitujícím broučený kov, s oranžovým pruhem na bocích. Nemá žádné označení, jen nahoře je nápis GPS, vzadu byl nějaký bílý štítek, ale potisk je z něj už sedřený.

Byla úplně vybitá, takže jsem jí dobil a povedlo se mi jí zapnout. Jenže na černém pozadí svítí jen Update done.
Nejde vypnout, po resetu obrazovka naskočí znovu.
Po vyndání karty a resetu naskočí modře svítící pozadí a navigace žlutě píše No SD/MMC card inserted...
Po opětovném vložení karty napíše stále na modře svítícím pozadí zas Update done .
V tomhle stavu s ní nejde nic dělat, po resetu zas naskočí černé pozadí žlutý nápis Update done.

Co jsem se ptal, tak by navigace měla naskočit i bez karty a běžet na ní windows CE, tak předpokládám že právě ty CE jsou poškozené.
Doufám že vlastní zařízení je funkční, když vyžaduje kartu a Update, ale bude poškozený systém.
Je možné tohle nějak uvést do funkčního stavu?

Předem díky za jakékoliv rady, Pavel.

PS: zkoušel jsem tu hledat pod heslem Update done, ale nepomohlo mi to.
pavedom
 
Příspěvky: 2
Registrován: 26 čer 2012 09:20

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod happy66 v 26 čer 2012 13:21

Jednu takovou čínu s touto hláškou sem už rozchodil. Soubory na přeflešování Ti mohu poskytnout na vyzkoušení.... ;)
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod pavedom v 28 čer 2012 08:12

Určitě to rád vyzkouším.
Jestli mi je tedy můžeš poslat mailem spolu s nějakým postupem jak dál budu rád.

Ještě k tomu našel Users manual, kde jsem nikde nenašel výrobce ani model, jen tahle data:
NAND Flash 64MB
SDRAM 64MB
LCD Screen 5inch TFT, 480x272
USB USB2.0 mini USB 5 pin port
SD/MMC slot Support max 4GM
Bluetooth Bluetooth module (1.2 standart)
System MS Win CE 5.0
pavedom
 
Příspěvky: 2
Registrován: 26 čer 2012 09:20

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod lucik v 09 bře 2013 20:02

Dobrý den,
mám úplně stejný problém a nevím si už rady :-( Mám navigaci bez označení.Po připojení k Pc mi píše update done. Zkoušela jsem ji resetovat,instalovat systém znovu a nic.
Budu vděčná za každou pomoc. Děkuji L.
lucik
 
Příspěvky: 2
Registrován: 04 bře 2013 20:05

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod happy66 v 09 bře 2013 20:23

Máš SZ.
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod lucik v 09 bře 2013 23:07

SZ ??
lucik
 
Příspěvky: 2
Registrován: 04 bře 2013 20:05

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod happy66 v 09 bře 2013 23:21

SZ=soukromá zpráva.....vlevo nahoře v panelu.
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod leek999 v 22 bře 2013 15:18

Zdravim mel jsem tento problem taky ale prehral jsem FW souborem OS82c.img a YFAPP.wzp verze 3.0.12.8 a normalne mi to nabehlo a skocilo mi to na obrazovku se zigulikem, ale po par vterinach se mi zacal ztracet displej az uplne zbelal. Toto vytraceni se deje pokazde co se ozve zvuk pripojeni k pc. Zkousel jsem i jiny fw ruznych verzi ale porad to same. Uz si nevim rady. Prosim o pomoc. Dekuji
leek999
 
Příspěvky: 2
Registrován: 22 bře 2013 15:08

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod tomasii v 22 bře 2013 20:38

A co takhle hardware? Já bych příčinu "bělení" displeje viděl spíš v řadiči displeje... :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3348
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: 5" čína - Update done

Příspěvekod leek999 v 24 bře 2013 23:45

Hmmmm tak s tim hardwerem si mel pravdu :( urcite odesel konektor napajeni a ten řadič displeje asi odesel s tim. Takze uz jsem to hodil do kose a cinu uz nechci videt :) Ale diky :)
leek999
 
Příspěvky: 2
Registrován: 22 bře 2013 15:08

Další

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků