Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace bez zvuku

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Navigace bez zvuku

Příspěvekod georg1204 v 10 črc 2011 17:06

Dobrý den , chtěl jsem poprosit zda by mi mohl někdo pomoci s problémem s navigací "GPS Navigation With FM 4GB Sirf Atlas V Ram Size : 128MB ",
(asi Čína) s iGO Primo 8.5.9.142948 . Tato navigace od začátku co ji vlastním vydává zvuky jen když do ní zapojím sluchátka . Pokud mám FM vypnutý
( FM bude spuštěno bez zvuku ) tak to jde jen do sluchátek a pokud FM zapnu tak jde zvuk ven ze sluchátek . Bez sluchátek navigace ani nepípne :?: . Zvuky mám zaplé i klávesnici , přesto nic není slyšet .

Tohle je můj shell.ini :

\ResidentFlash\Menu\SystemInformation.exe

a tohle sys.txt v Primo :

[folders]
app="ResidentFlash/Primo"

[interface]
show_exit=1
extra_settings=1
resolution_dir="800_480"
vga=0

[rawdisplay]
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"

[debug]
skip_eula=1

[gps]
baud=38400
port=1


Pravděpodobně tam bude něco chybět , už si nevím rady . Nahrával jsem nový firmware a nové iGO Primo , nějaké aktualizace map
( CEDA 03.2011 , POI , atd. ) a nic nepomohlo :? .Dal jsem tovární nastavení , tvrdý reset a pořád žádný výsledek . Micro SD kartu tam nemám , vše je v přístroji . Děkuji za radu :)
georg1204
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10 črc 2011 16:26

Re: Navigace bez zvuku

Příspěvekod tomasii v 10 črc 2011 18:50

Pokud sluchátka jedou a vnitřní repro ne, tak bych to tipoval buď na vadný repro, nebo přepinač v konektoru pro sluchátka. Druhý případ jsem měl i v Miu, ale napružením kontaktu jsem závadu odstranil. :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3387
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Navigace bez zvuku

Příspěvekod georg1204 v 10 črc 2011 19:08

Děkuji za pohotovou odpověď , zkusím oslovit nějakého odborníka aby mi to rozebral , sám se do toho pouštět nebudu , rozebraných věcí už mám plný kumbál , no ale není nikdo kdo by je složil :D :D
georg1204
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10 črc 2011 16:26

Re: Navigace bez zvuku

Příspěvekod jar88 v 10 črc 2011 21:55

Takto se navigace z Číny chovají, když máš nastaven "výstup zvuku" přes Transmitter do rádia. Stačí vypnout Transmitter a mělo by to být slyšet z repro navigace.
Problém asi nastane, pokud navi nemá Transmitter. :roll:


Jarin
HTC HD2
HP IPAQ 316
Samsung Galaxy Tab 10.1
jar88
 
Příspěvky: 24
Registrován: 17 bře 2009 18:34
Bydliště: Přerov

Re: Navigace bez zvuku

Příspěvekod georg1204 v 11 črc 2011 13:38

Ahoj jar88 , v mém příspěvku výše kde je zkratka FM tak je to myšleno jako Transmitter , protože takto to mám v navigaci na ikoně . No a problém je v tom že ať mám zaplej či vyplej Transmitter ( FM ) ven jdou zvuky jen přes sluchátka . Proto si myslím že tomasii bude mít pravdu a závada bude na vadným repro nebo přepínači :shock: , ale děkuji Ti za odpověď :)
georg1204
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10 črc 2011 16:26

Re: Navigace bez zvuku

Příspěvekod mirapix v 19 črc 2011 09:03

Problém bych spíš viděl v tom Firmware, kterej jsi tam dával. Já mám GPS 7" DVB-T, 128MB, 4G a vzhledem k tomu, že jsem si ji omylem zablokoval, jedinej FW, kterej jsem sehnal byl na tu samou GPS, jen 2G flash a od té doby jde zvuk jen do sluchátek a přes FM Tr...
mirapix
 
Příspěvky: 3
Registrován: 29 kvě 2011 13:39

Re: Navigace bez zvuku

Příspěvekod georg1204 v 22 črc 2011 14:07

Mirapix děkuji za odpověď , já jsem zatím na nic nepřišel a ani jsem zatím neměl čas někde tu navigaci odnést , tak kdybys náhodou na něco přišel ohledně toho firmware nebo sehnal něco funkčního dej prosím vědět ;) . Ještě se mi stává že při ukončení navigování , pokud to hned nevypnu tak mi navigace" zamrzne " , ( zůstane viset ukončit navigaci ? " Ano " "NE " ) nemáš o tom problému nějaké info pls. :)
georg1204
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10 črc 2011 16:26


Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků