Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

5.0" GPS RDS-TMC China - úprava windows (jak do registrů)

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: 5.0" GPS RDS-TMC China - úprava windows (jak do registrů

Příspěvekod Mio-Treo.info v 17 bře 2011 17:50

Ano, jedině 4-pinový jack, jinak to nejde Obrázek Akorát já měl ušetřenou práci s tím něco měnit Obrázek Pak dej vědět, jak jestli ti to pojede s původními nabíječkami Obrázek
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: 5.0" GPS RDS-TMC China - úprava windows (jak do registrů

Příspěvekod hladik2 v 17 bře 2011 19:37

Počítám příští týden bude doma a dám vědět
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: 5.0" GPS RDS-TMC China - úprava windows (jak do registrů

Příspěvekod VoDa v 13 dub 2011 15:20

Ahoj...
jen dotaz, mam stejnou navigaci a chci se dostat do residentflasky 2 abych tam editoval menu...
Nevite nahodou nekdo jak se do toho dostat? Na win CE 5 to bylo easy tady se to proste nevede
nejsem schopen to ani dotlacit aby mi to bral Active sync :(
Chci tam dopsat dalsi cesty na jine navigace :(

Diiiky VoDa
VoDa
 
Příspěvky: 1
Registrován: 04 čer 2010 14:07

Re: 5.0" GPS RDS-TMC China - úprava windows (jak do registrů

Příspěvekod hladik2 v 13 dub 2011 16:55

pokud máš tu samou o které mluvíme,tak si edituj spouštěč a nastav si tam cesty k navi programům.Na to nepotřebuješ RF2,ale dostaneš se do něj přes TC,a za ResidentFlash pouze dopíšeš číslo 2 a tím máš otevřenu cestu k experimentům(nebo k úplnému zničení navigace,to si přeber sám,ale zásah do rf2 je mnohdy nebezpečný)
zde ukázka z části zápisu v mém menu
ICONXPBUTTON
x = 217
y = 247
SizeNormal = 170
SizePushed = 135
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\iGO8.ico
ScaleAlpha = 100
QuitOnExecute = yes
IconPushed = ..\Icons\iGO8_ni.ico
Command = \ResidentFlash\iGO8\igo8.exe
Offset = 2
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: 5.0" GPS RDS-TMC China - úprava windows (jak do registrů

Příspěvekod jozefsk v 15 kvě 2011 22:02

Je možné u tejto navigácie zmeniť jazyk WIN CE z čínštiny? Sú nejaké programy -office napr. - ktoré sa tam dajú doinštalovať?
Vďaka za pomoc, lebo, som už o čínskych navigáciach prečítal hromadu, ale nemám jasno.
jozefsk
 
Příspěvky: 3
Registrován: 15 kvě 2011 21:32

Předchozí

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků