Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod gos v 22 dub 2010 14:00

No to activesync mě taky nějak blbne. Ne pokaždé se mi to rozjede. A abys viděl ty složky residentflash, případně aby ses dostal do toho residentflash2, tak to musíš mít nastavené na to USB activesync a musí ti to ve Windows fungovat. Většinou se mi to rozjede, když to zařizení úplně vypnu a připojím ho USB kabelem k počítači a pak ho zapnu, tak mi to s PC naváže spojení a rozjede se mi aplikace activesync a navigace vydá takový jiný zvuk, když se to tedy chytne(mám windows 7). To je ale postup při spojení s počítačem. Jinak lulu tu píše postup, jak se k tomu dostat přímo z navigace, jen holt do ni na nějakou paměť musíš nahrát ten Total Commander cecmd.exe a ten rozjet(jak píše lulu hned před tímto příspěvkem) a pak by v něm měly jít vidět všechny ty paměti(disky, partitions).
gos

Příspěvekod jaykay v 22 dub 2010 21:18

Tak uz sa mi to podarilo :-)

Nahral som subor cecmd.exe do vytvoreneho adresara CECMD/cecmd.exe, nastavil cestu cez Settings. Problem bol v tom, ze som to predtym nepotvrdil cez Navigation :-) No stale sa neviem pripojit cez ActiveSync, takze mi asi zostava len SD karta a robit to sposobom nahrat na PC, vlozit do GPS a nahrat na internu pamat.

Navod ako vytvorit cecmd.exe - zazipovany subor prikladam :-)
Kód: Vybrat vše
http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+1271967574143+28353475&threadId=1187829
ObrázekObrázek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaykay

Příspěvekod vovi v 22 dub 2010 21:41

V těch Settings by měla být také položka USB a pod ní schovaný přepínač Mass Storage <-> Active Sync. Bez přepnutí to prostě přes A.S. nespojíš...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod jaykay v 22 dub 2010 21:42

Davate do tych GPS len MicroSD karty alebo funguju aj MicroSDHC? Aku kapacitu zvladnu, 4GB, 8GB, 16GB?

Mne funguje MicroSDHC od Kingstone 4GB.
Naposledy upravil jaykay dne 23 dub 2010 19:29, celkově upraveno 1
jaykay

Příspěvekod jaykay v 22 dub 2010 21:43

V Settings nemam polozku USB :-(
jaykay

Příspěvekod lulu v 23 dub 2010 06:00

jaykay píše:V Settings nemam polozku USB :-(

Tak to zkus přes ovládací panely, v adr. windows by měl být control.exe
lulu

Příspěvekod jaykay v 23 dub 2010 08:55

ak idem cez control.exe tak PC Connection/PC Connection properties - a tam mam len jednu moznost a to Connect using "MStar USB Connection"
jaykay

Příspěvekod jaykay v 23 dub 2010 10:53

Da sa zmenit ten uvitaci/startovaci obrazok? Mam tam Audi. Kam nahrat novy, resp. ako sa vola povodny a kde ho najdem?
jaykay

Příspěvekod Ivo K v 23 dub 2010 15:42

Na přepínání USB ActiveSync / Mass Storage vyzkoušej toto udělátko. Na Miích Cx20 to funguje.
USB_ActiveS-MassS.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod lulu v 23 dub 2010 16:09

Ivo K píše:Na přepínání USB ActiveSync / Mass Storage vyzkoušej toto udělátko.

Funguje to, schválně jsem přepínal v settings mezi ActiveSync a Mass Storage a v registrech
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\USB\FunctionDrivers]
se opravdu mění
"DefaultClientDriver"="Serial_Class"
na
"DefaultClientDriver"="Mass_Storage_Class"

Navíc u mé 600MHz navigace je i v Control panelu ikona USBClientSwitch pomocí které to jde také přepínat.
lulu

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy