Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod gos v 15 dub 2010 09:36

Tou ROM předpoklám, že myslíte Firmware. No tak jestli je nějaká novější verze to nevím, ta navigace co máte se právěže od těch našich liší. Takže s ní tady asi nikdo nemá zkušenosti. Já jsem ROM/Firmware taky neměnil, změnil jsem si jenom ten vzhled a jako bonus, mimo jiné, tam můžu mít na výběr z více navigačních softwarů. Jinak to jde udělat i tak, že na tu SD kartu nahrajete třeba ten TT a někde v nastavení změníte tu cestu na spustitelný soubor(předpokládám, že tam je "navigation path" /iGO8/igo8.exe nebo tak nějak) na spustitelný soubot té TT.
gos

Příspěvekod ogi v 15 dub 2010 11:40

Ano myslím právě ten vzhled. FW měnit teoreticky nemusím. (tou ROMkou jsem myslel že je považován ten vzhled ((uvodní menu)).) Chtěl bych právě vyzkoušet změnit vzhled a určitě dát více těch navigaci do přístroje.
Jeden známy si koupil hodně podobnou - možná tu stejnou navigaci na aukru, kde už to vše je hotovo. Zkopíroval mi obsah karty a hodil na server. Obsah jsem stáhnul, zkopíroval avše je stejne, jen že ted ma igo novější sowt a mapy, jsou tam i jine navigace ale chtěl bych aby to bylo v tom menu. Určitě nějak musi jit ten stroj hacknou.
Obrázek
ogi

Příspěvekod ogi v 15 dub 2010 11:42

Teď se v tom tak hrabu a nastavil jsem cestu na SDMMC/Menu/SYSInfo.exe a když pak kliknu na navigaci tak se mi zobrazí to černé menu s tím jak bych to chtěl ale nejde tu zase nastavit cesta k navigaci a vždy jak to vypnu a zapnu tak se mi oběví zase to původní menu.
ogi

Příspěvekod jaykay v 21 dub 2010 23:59

Zdravim vsetkych pouzivatelov "noname gps". Nakoniec som sa rozhodol, ze si tiez jednu zaobstaram, konkretne:
Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33231
Vsetko funguje ako ma, akurat ked sa pripojim cez USB na PC tak vidim iba iGO a nic ine. Cez ActiveSync sa mi nedari pomocou USB kabla sparovat GPS s PC. Robim nieco zle alebo mam pouzit iny program? Potrebujem sa dostat do systemu. Vopred dakujem za pomoc.
jaykay

Příspěvekod lulu v 22 dub 2010 06:06

jaykay píše:Cez ActiveSync sa mi nedari pomocou USB kabla sparovat GPS s PC. Robim nieco zle alebo mam pouzit iny program?

Já mám tu 600MHz a v setting je možnost přepínat na USB masstorage nebo USB activesync, oboje zároveň nejde.
Nahrej si na kartu cecmd nebo regedit ať můžeš editovat registry, viz.
http://lludvik.blogspot.com/2010/04/navigace-z-dealextreme.html
lulu

Příspěvekod jaykay v 22 dub 2010 09:05

No a odkial mam zobrat ten file cecmd.exe?
jaykay

Příspěvekod SvoDa v 22 dub 2010 09:17

a co se podívat na ten odkaz co ti dal lulu ?
Cecmd.exe si můžeš taky vyzobnout z jakéhokoliv unlocku, např.
http://gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=126303
nebo spouštěče, např. viewtopic.php?f=58&t=835 ze stánek
http://www.tomasii.cdc.cz
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 22 dub 2010 09:23

Obrázek ObrázekObrázek
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod jaykay v 22 dub 2010 10:30

Tak este raz. Ked sa pripojim cez USB kabel na GPS (pozri foto) tak na vnutornej pamati GPS vidim iba iGO, nic ine. Nevidim ziaden system.
Skusal som uz vselico, ale neuspesne :-( Pre ilustraciu pripajam fotky. Doteraz som skusal vsetko nahravat iba na vnutornu pamat priamo cez USB pripojenie z PC. Druhu SD kartu tam nemam. Nedari sa mi spojit GPS cez USB kabel na Microsoft ActiveSync. Cital som aj tie navody, ako premenovat subor na cecmd.exe ale ani to mi neslo. Asi robim nieco zle?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaykay

Příspěvekod lulu v 22 dub 2010 11:46

jaykay píše:Cital som aj tie navody, ako premenovat subor na cecmd.exe ale ani to mi neslo. Asi robim nieco zle?

přes usb nahrej do vnitřní paměti cecmd.exe a v setting nastav místo cesty k navigaci flash/igo/igo8.exe
cestu k cecmd třeba flash/cecmd/cecmd.exe, nastavení ulož a místo navigace se ti nyní spustí cecmd ;)
Tak se dostaneš i do registrů a pokud se v nich vyznáš tak si navigaci upravíš k obrazu svému.
lulu

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy