Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Pomalý číňan

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Pomalý číňan

Příspěvekod londonbridge; v 25 lis 2016 14:29

Dobrý den, zakoupil jsem navigaci integrovanou do 2din rádia - http://www.tonystore.cz/univerzalni-2din-autoradio, a teď bych do toho potřeboval natáhnout iGo, protože ten tam není... můžete mě prosím odkázat na nějaký návod? Píšu sem, ptž. nechci kvůli tomu zakládat celé vlákno. Děkuji.
londonbridge;
 
Příspěvky: 1
Registrován: 25 lis 2016 14:25

Re: Pomalý číňan

Příspěvekod frenkiecz v 27 lis 2016 10:21

Hledej ve vindousáckým vlákně.
viewforum.php?f=74
frenkiecz
 
Příspěvky: 67
Registrován: 14 říj 2009 21:02
Bydliště: Nová Paka

Re: Pomalý číňan

Příspěvekod ivosovi v 06 led 2020 11:53

Zdravím, potřeboval bych poradit. Po chvíli jízdy mi na navigaci IGO Primo v autě pod WinCE začíná opožděně reagovat ostatní prvky autoradia (hlasitost, přepínání na radio, USB, parkovací asistent, atd.). Někdy třeba až o 10 vteřin. Když pak zastavím a navigace se uklidní, tak zas vše běží v pohodě. Nemá někdo stejný problém? Nemá na to vliv nastavení rezervované paměti, případně cache v sys.tx? Zkoušel jsem vypínat 3D, ukládání tras i další věci. Dělá to i při čisté instalaci. Dokonce to dělá v menší míře i při použití navigace Sygic, takže to bude zřejmě záležitost Windows CE 6.0.
ivosovi
 
Příspěvky: 2
Registrován: 06 led 2020 11:31

Re: Pomalý číňan

Příspěvekod Ivo K v 06 led 2020 13:01

Tvůj stroj prostě "nestíhá". Nejspíš máš pro iGO nedostatek paměti. Vyzkoušel bych "vypnout" všechny programy kromě iGO a do instalace iGO dát jen to nejnutnější (žádný skin a žádné další parádičky).
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5565
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Pomalý číňan

Příspěvekod ivosovi v 07 led 2020 07:02

To nebude tím, tam je 512MB RAM a je to nové zařízení. Dnes mi z Isudaru poslali nový firmware, když jsem jim vylíčil problém, tak vyzkouším a uvidím.
ivosovi
 
Příspěvky: 2
Registrován: 06 led 2020 11:31

Předchozí

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník