Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
MayheM píše:Zdravim,
dostal jsem se nejspíš do těžkého maléru. Odblokoval jsem navigaci TravelPilot Lucca 3.5 pomocí Mortscriptu - to proběhlo v pohodě; Nahrál iGO8 - fungovalo bez problémů... ale poslední krok - přepsat v registrech položku v HKLM\init z LuccaLanguage.exe na iGO8.exe se sice podařilo, ale po restartu Lucca zamrzne na úvodní modré obrazovce a ani se nehne
Zkoušel jsem z orig CDa nahrát původní soft, ale vypadá to, že se Winy nedostanou ani k tomu, aby něco spouštěly z SD kartyProstě prů*er až na půdu. Mohl by mi prosím někdo pomoci?? Jak opravit ty registry, když se z SD karty nic nespustí? Pište prosím buď sem, nebo zde je moje ICQ# 114397225, Jabber: mayhem@jabber.root.cz email: untufar@gmail.com
p.s.
přístup přes USB funguje (zobrazí se 3 flashdisky - z toho jedna je ta SDkarta v něm strčená, jedna interní flash s původníma mapama a jedna 40MB flash s nějakými screensavery či co, ale to bude asi nanic).
hladik2 píše:Proč jsi to neudělal tak jak se popisuje pro lucca mp3??????
hladik2 píše:Zbývá sehnat firmware dát na sd kartu a pak začít znova,pokud nepomohl hard reset
hladik2 píše:A co odpojit nouzově baterii?
hladik2 píše:Jinak existují aplikace pro PPC (hardreset.exe)ten nahraješ na sd,pak do navi a spustíš.Aspoń u mne to maká.Kamarádovi jsem dával igo8 do Travel pilot 300 tak že jsem dal do systemu spouštěč aplikací z sd karty(zde na foru je )upravil cestu k igo(na sd kartě komplet)Aby navigace šla spustit s igo8,spouštěč jsem přejmenoval dle jedné hry v menu(myslím puzzle1.exe)Má tedy originál soft od blaupunktu,a igo spustí místo hry z sd karty a dle sdělení to maká super a je moc spokojen,navíc není problém vše vrátit na origo,třeba kvuli záruce atd.
Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků