Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod infrapotter v 16 srp 2009 19:59

Dekuju ti moc...Hned jak se nabije v aute jdu to testnout a dam vedet...
infrapotter

poškozené registry na Blaupunkt Lucca 3.5b

Příspěvekod MayheM v 04 zář 2009 11:11

Zdravim,
dostal jsem se nejspíš do těžkého maléru. Odblokoval jsem navigaci TravelPilot Lucca 3.5 pomocí Mortscriptu - to proběhlo v pohodě; Nahrál iGO8 - fungovalo bez problémů... ale poslední krok - přepsat v registrech položku v HKLM\init z LuccaLanguage.exe na iGO8.exe se sice podařilo, ale po restartu Lucca zamrzne na úvodní modré obrazovce a ani se nehne :(
Zkoušel jsem z orig CDa nahrát původní soft, ale vypadá to, že se Winy nedostanou ani k tomu, aby něco spouštěly z SD karty :( Prostě prů*er až na půdu. Mohl by mi prosím někdo pomoci?? Jak opravit ty registry, když se z SD karty nic nespustí? Pište prosím buď sem, nebo zde je moje ICQ# 114397225, Jabber: mayhem@jabber.root.cz email: untufar@gmail.com

p.s.
přístup přes USB funguje (zobrazí se 3 flashdisky - z toho jedna je ta SDkarta v něm strčená, jedna interní flash s původníma mapama a jedna 40MB flash s nějakými screensavery či co, ale to bude asi nanic :cry: ).
MayheM

Příspěvekod kri10 v 04 zář 2009 18:56

Ahojky,mám Blaupunkt Travel pilot 300 s Luca_36_Navfe,do servisního menu jsem se dostal,ale když se připojím přes usb,tak mi to ukáže jen jeden disk.V risidentflash jsem našel soubor usb.exe,abych ho předělal,ale nic.Potřeboval bych poradit jak to udělat,aby se mi v compu ukázaly všechny disky.Igo jsem spustil přes servisní menu a plně funguje.
kri10

Re: poškozené registry na Blaupunkt Lucca 3.5b

Příspěvekod hladik2 v 04 zář 2009 22:21

MayheM píše:Zdravim,
dostal jsem se nejspíš do těžkého maléru. Odblokoval jsem navigaci TravelPilot Lucca 3.5 pomocí Mortscriptu - to proběhlo v pohodě; Nahrál iGO8 - fungovalo bez problémů... ale poslední krok - přepsat v registrech položku v HKLM\init z LuccaLanguage.exe na iGO8.exe se sice podařilo, ale po restartu Lucca zamrzne na úvodní modré obrazovce a ani se nehne :(
Zkoušel jsem z orig CDa nahrát původní soft, ale vypadá to, že se Winy nedostanou ani k tomu, aby něco spouštěly z SD karty :( Prostě prů*er až na půdu. Mohl by mi prosím někdo pomoci?? Jak opravit ty registry, když se z SD karty nic nespustí? Pište prosím buď sem, nebo zde je moje ICQ# 114397225, Jabber: mayhem@jabber.root.cz email: untufar@gmail.com

p.s.
přístup přes USB funguje (zobrazí se 3 flashdisky - z toho jedna je ta SDkarta v něm strčená, jedna interní flash s původníma mapama a jedna 40MB flash s nějakými screensavery či co, ale to bude asi nanic :cry: ).

Proč jsi to neudělal tak jak se popisuje pro lucca mp3??????Zbývá sehnat firmware dát na sd kartu a pak začít znova,pokud nepomohl hard reset
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Re: poškozené registry na Blaupunkt Lucca 3.5b

Příspěvekod MayheM v 05 zář 2009 10:36

hladik2 píše:Proč jsi to neudělal tak jak se popisuje pro lucca mp3??????

Protože mi ani jeden z těch postupů nešel (náhrání iGO na kartu a přejmenování na lucca i vstup do servis menu přes rohy - našel jsem tento, který funguje), ale problém není ve špatném postupu. Vše fungovalo tak jak má, dokud jsem nepřepsal tu hodnotu v registrech (asi jsem použil nekvalitní regedit, no :oops: )
hladik2 píše:Zbývá sehnat firmware dát na sd kartu a pak začít znova,pokud nepomohl hard reset

Právě že z SD karty po nabootování nic nepřečte - to jsem už zkoušel :cry:
Všude se pídím po tom, jak ten hard reset u tohoto modelu provést - už jsem zkoušel držet pravý dolní roh + zapínací tlačítko, ale bezvýsledně.
Nevíte někdo jak u tohoto modelu provést hard reset?
MayheM

Příspěvekod hladik2 v 05 zář 2009 11:22

A co odpojit nouzově baterii?Jinak existují aplikace pro PPC (hardreset.exe)ten nahraješ na sd,pak do navi a spustíš.Aspoń u mne to maká.Kamarádovi jsem dával igo8 do Travel pilot 300 tak že jsem dal do systemu spouštěč aplikací z sd karty(zde na foru je )upravil cestu k igo(na sd kartě komplet)Aby navigace šla spustit s igo8,spouštěč jsem přejmenoval dle jedné hry v menu(myslím puzzle1.exe)Má tedy originál soft od blaupunktu,a igo spustí místo hry z sd karty a dle sdělení to maká super a je moc spokojen,navíc není problém vše vrátit na origo,třeba kvuli záruce atd. :D
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod radik v 05 zář 2009 12:12

nazdar borci,pomůže mi někdo? mám luca mp3 verze 1.7.4 nahrál jsem igo dle návodu,spustím navigace nastartuje,vše běží krom gps.v sys mám nastaveno:[gps]
background_navigation=1
logging=1
port=1
baud=57600
source="nmea"
disable_advanced=0
;default_latitude=
;default_longitude=

v manuálu nastavení gps mi píše:přijímač gps nebyl nalezen
gps povoleno
port 1
freq 57600
ve firmware spustím test gps -najde mi asi pět družic.
co teď s tím? díky
radik

Příspěvekod kri10 v 05 zář 2009 12:18

Ahojky,díky za radu,dost mi pomohla.Už jsem zprovoznil unlock a vypadá hezky.Teď jdu do navigačky nacpat igo.Ještě jednou díky :D
kri10

Příspěvekod radik v 05 zář 2009 15:31

tak už jsem to rozběhal
radik

Příspěvekod MayheM v 07 zář 2009 10:36

hladik2 píše:A co odpojit nouzově baterii?

Jak by toto mohlo pomoci? registry snad nejsou uloženy v RAM... (I přesto jsem to vyzkoušel - bezvýsledně)
hladik2 píše:Jinak existují aplikace pro PPC (hardreset.exe)ten nahraješ na sd,pak do navi a spustíš.Aspoń u mne to maká.Kamarádovi jsem dával igo8 do Travel pilot 300 tak že jsem dal do systemu spouštěč aplikací z sd karty(zde na foru je )upravil cestu k igo(na sd kartě komplet)Aby navigace šla spustit s igo8,spouštěč jsem přejmenoval dle jedné hry v menu(myslím puzzle1.exe)Má tedy originál soft od blaupunktu,a igo spustí místo hry z sd karty a dle sdělení to maká super a je moc spokojen,navíc není problém vše vrátit na origo,třeba kvuli záruce atd. :D

heh... tak po 3. - z SD karty nic spustit nejde (autorun nefunguje resp. se k bootovani z karty ani nedostane), ale diky za snahu :cry:

Nejhorsi na tom je, ze si tu navigaci ke me dal znamy, abych mu to proved a ja to takhle zmrsim dpc :roll:
MayheM

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy