Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod milanje v 18 pro 2010 08:35

Dal sem tam již druhou verzi IGA stále píše INIT API, licence je tam LCP_43J_FEU@0807_(NNG+TA_HUN_TMC).lic. Ne,ůže být problém s SD kartou? Naformátoval jsem ji na FAT.
milanje

Příspěvekod Ivo K v 18 pro 2010 14:01

Jestli si dobře vzpomínám, tak v licencích byla nějaká, něco jako GENERIC iGO8_WorldWide.......
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod hladik2 v 18 pro 2010 14:13

Opravdu je to licencí
Výstřižek.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod milanje v 02 led 2011 21:32

Sem se p svátkách do toho zas pustil a trochu sem to rozchodil. Bylo to licencí. Teď to hlásí zastaralé mapy, tak musím hledat. Píše to verze 1.0.0.0. Jinak všem moc dík za rady.
milanje

Příspěvekod milanje v 02 led 2011 21:36

Ještě akorát nevím jesli se mapy vloží do CONTENT na SD kartu do podsložky "map".
milanje

Příspěvekod hladik2 v 02 led 2011 22:32

Mapy vždy do:CONTENT/MAP , !!!!!!!!!!!!!!!
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod milanje v 03 led 2011 12:20

A jěště něco od jiného uživatele Blaupunktů,

Stiahni program program CeRegEditor, pripoj zariadenie cez ActiveSync:
po pripojeni chod do:
HKEY_LOCAL_MACHINE\init

Klikni dvakrat na:
Launch50 - MyShell.exe

a prepis:
MyShell.exe na explorer.exe

Po resete mate odblokovane zariadenie a mozete nahrat: TomTom, Igo, Navigon ....

Ještě se zeptám jak by se to dělalo z SD karty.? Potom by se to instalovalo bez úprav jež jsou popsány na zač. diskuse?
milanje

Příspěvekod hladik2 v 03 led 2011 13:18

Z sd karty vše nakopíruješ(přepíšeš tak jak uvedeno na začátku.Úprava výše je pro navi s USB a způsobí že po startu jsi rovnou ve windows a odtud spustíš navigační program,tudíž již bez menu a ikon,ale vyhledat v exploreru a spustit (program.exe)
Moje úprava zachovává originál menu přístroje a jeho funkce po startu,včetně spuštění navig.prog.ikonou v menu.
Oba způsoby jsou funkční(pokud je USB,což Lucca MP3 nemá,zde platí sd karta)
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jirin1286 v 04 led 2011 08:36

Dobrý den, jsem asi opravdu natvrdlej, ale nedaří se mi stáhnou iGO 8. Můžete mi prosím poradit? Mám Blau, Lucca 3.3 a chtěl bych ho aktualizovat. Moc díky!
jirin1286

Příspěvekod SvoDa v 04 led 2011 08:39

Co to znamená nedaří se mi stáhnout iGO 8 :?:
Nejde ti stáhnout z karty do PC, např. pro vytvoření zálohy, nebo naopak, zálohu z PC na kartu nebo máš problémy s připojením na internet, nebo k aktualizačnímu serveru Naviextras, nebo jak ?

Pokud se ptáš na to, kde iGO8 nelegálně stáhnout někde na netu, tak jak je napsáno v pravém horním rohu každé strany tohoto fóra
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a řeší se zde především zkušenosti, rady, návody a postupy týkající se navigačních programů iGO8 a AMIGO. Dále se zde řeší různé značky a typy GPS navigací, ve kterých je možno programy iGO provozovat a další témata s navigováním související.
V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software a mapy, nebo odkazy které by k nelegálnímu obsahu směřovaly. Pokud zde najdete nelegální obsah, tak prosím informujte moderátory - neprodleně bude provedena náprava a viník bude varován (případně vyloučen)
.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy