Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod quattrop v 21 čer 2010 23:13

Bohuzel ResidentFlash vypadal jako na fotce v tomhle foru: http://forum.pocketnavigation.de/forum1 ... lucca-5-2/
Jen same nesmyslne udaje o souborech. Neslo tam kopirovat, smazat je, vubec nic... takze jedine format. Udelal jsem to podle toho fora - dostal jsem se do WinCE a tam to pres nejaky storage manager zformatoval. Momentalne uz tam kopiruju vse, co tam patri. Jen si nejsem jistej, ze se to zase spusti, protoze to porad rve, ze mu tam chybi sproc.exe (asi ten ve slozce windows - puvodne tam urcite byl) a kdyz ho tam nahraju zpatky, tak se nejakym zpusobem vzdycky sam odstrani...nechapu
No, jako zalozni reseni budu spoustet primo stary okna WinCE (to zatim ted normalne funguje (tuk tuk na drevo)- po prepsani registru...) a hodim tam link na iGo co nahraju na kartu :-/
quattrop

Příspěvekod hladik2 v 22 čer 2010 08:01

Sproc je v system,ten ve windows není.Podívej se do registrů,není li tam něco o pocketu,zřejmě si někdo hrál,samo od sebe se nic nestane. :lol:
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod hladik2 v 22 čer 2010 20:16

Pánové co provozujete tuto navigaci,možná jste to už zjistily ale igo Primo i na tomto pomalém stroji obstojně běhá,tak hurá do toho ;)
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod palikx v 25 čer 2010 11:31

zdravim vas
moc dekuju za navod jak zprovoznit iGO na lucce
ale jiz ctu tech 30 stranek po druhe a nemuzu nikde najit jak zprovoznit iGO BEZ karty.
v pristroji je mista dost ale i kdyz mam content samostatne -mimo soubor lucca a v SYS jsem prepsal cestu z mmc na my flash tak to iGO spusti ale zastavi se pri nahravani language-ze prej chybi.
vite nekdo kam to nahrat a co prepsat aby to slo?
zatim se mi nechce kupovat kartu(tu co mam je z fotaku na zkousku)
diky
palikx

Příspěvekod hladik2 v 25 čer 2010 20:23

Adresář Content dej tedy na vnitřní disk do adresáře Lucca a v sys.txt zruš cestu ke content,tak že dáš před tento příkaz středník.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod palikx v 25 čer 2010 21:03

zdravim
moc dekuju to jsem potreboval vedet.puvodne jsem to s temi stredniky presne nepochopil
ted uz je to ok a beha to
pro zmenu jeste zkousim najit nejakou letosni mapu co by v tom fungovala.
P.S nalezena a funkcni
jeste jednou dekuji za navod
Naposledy upravil palikx dne 25 čer 2010 21:40, celkově upraveno 1
palikx

Příspěvekod hladik2 v 25 čer 2010 21:39

Mapy není problém,to najdeš,pozor ale na verze Igo!!!!!!!!,vždy musí být patřičná verze mapy k verzi Igo.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Re: Firmware na Lucca 3.3

Příspěvekod rsvejk v 04 črc 2010 12:44

mee píše:Nevíte kde sehnat FW na Lucca 3.3 EEE?

Já teď nemohu rozběhnout kámošovo Lucca 3.3. Potřeboval bych na něj nějaký firmware. Na blaupunktu http://www.blaupunkt.com/uk/downloads_3_8.asp zrovna ten správný (7.612.201.312) EEU chybí.

Mee se povede upgradovat FW (jiný ze stránek blaupunktu, třeba 7.612.201.307). Jenže po restartu naběhne jen úvodní obrazovka Luccy (modrá s logem) a víc nic. Asi na něco čeká.

Navíc se mi to při upgradu FW chová nestandartně - stahuje image, ale celý proces trvá jen 2 min (podle stránek to má být 7); na konci po mě nechce žádné potvrzení (jak je v manuálu). Prosím, pokud víte, pomozte...

vyresil nekdo tento problem ?
Mam od kamarada doma taky Lucca 3.3 EUU 7612201307 a po zapnuti nabehne do uvodni modre obrazovky a to je vse ..
Ze stranek blaupunktu jsem tak podle jejich navodu nahral :
http://www.blaupunkt.de/service/service ... -lucca-33/

prislusnou verzi,ale nahravani je hotove cca za 2 minuty a vubec me na konci nevyzve k nejakemu potvrzeni. A navigace porad skonci u modre obrazovky.
Mam i originalni CD,ale nevim jestli mi z nej neco pomuze ..
Pri pripojeni k PC napise ze zarizeni nebylo rozpoznano ...
Predem diky za kazde nakopnuti.

PS: je tady navod na lucca s MP3,ale tam je to jine
rsvejk

Příspěvekod hladik2 v 04 črc 2010 15:15

20080114os112_307
To jsi zkoušel???
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod hladik2 v 04 črc 2010 16:07

Pokud se dostaneš přes USB do navigace,zkontroluj zdali máš adresáře mapdata,system,lucca a v mapdata je li soubor s mapou,pokud ne tak nikdy navigaci nespustíš,zůstaneš na úvodní obrazovce.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy