Nedavno jsem pro znameho davaliGo do Blaupunkta Travelpilot Lucca 5.2. Vsechno bylo OK, ale ted mi znamy navigaci vratil, ze negfunguje. Hned po spusteni pristroje vyskoci hlaska:
>> PLEASE INSERT THE UPGRADE SD CARD << System Folder with Sproc.exe file does not exist.
Pripojil jsem navigaci k PC (nastesti to normalne funguje a soubor tam fakt chybi). Mam zalohu souboru (ktere nebyly lockknute) pred tou predelavkou a tak jsem tak chybejici sproc.exe nahral s virou, ze to bude OK. Ale vzdy po restartu zase zmizi a porad se hlaska opakuje. Koukal jsem a opravdu se to "cele" nejak promazalo a adresar Lucca obsahuje prazdne adresare z IGo (a to jsem je kopiroval jen na SD kartu), ted se smazali i puvodni mapy atd... Nevim, jestli nahodou ten znamy nepouzil navigaci s jinou kartou, nebo bez karty, ze se to takhle podelalo...
Zkousel jsem teda i "vyzadovany" upgrade firmwaru ze stranek blaupunktu (podle navodu) ale pri tom kdy se maji kopirovat soubory to vyhodi chybu, 0% zkopirovano a nic, jsem tam, kde jsem byl...
Nemate s tim nekdo zkusenost. Uz me nenapada, co s tim