Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod hladik2 v 20 bře 2010 22:59

IMG_4377.JPG

Na motorce navigace nikdy nebyla.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Humulus v 02 dub 2010 07:23

Dobrý den.
Mám navigaci TravelPilot Lucca 3.5b IGO 8.3 jsem na ní rozchodil v pohodě, jediné co mi nejde je příjem TMC, tam mi IGO hlásí, že žádné TMC zařízení nebylo nalezeno. Jak jsem se díval do témat, tak jste specifické forum pro tuto navigaci hned v zárodku zrušili, přitom je tato navigace zcela odlišná od verzí 3.3 i 3.4. Na Lucca 3.4 jsem TMC rozchodil hned, tam je zařízení hned pro IGO dostupné a samo si ho detekuje. Ovšem port pro GPS mají tyto navigace rozdílný a z toho usuzuji, že ani nastavení TMC nebude totožné, alespoň jsem to doposud nesprovoznil. Pročetl jsem již plno zahraničních fór, ale k úspěchu jsem se nepropracoval.
Včera jsem tam vrátil zpět původní navigační software od Blaupunku s mapama z roku 2007 - příjem TMC zpráv je tam funkční. V servisním menu je TMC utilita a ta chytá bez problému RDS stanic, tak by toto mělo být hardwarově v pořádku, ale IGO stále tvrdošíjně trvá na tom, že tam nic takového není.
Rozchodil někdo z vás TMC příjem na této navigaci? Případně má někdoz vás nějaký prográmek který by tento příjem pro IGO zprostředkoval?

Děkuji za případné poznatky.
Humulus

Příspěvekod hladik2 v 02 dub 2010 07:34

V původním softu jsou knihovny pro tmc a ty si zkopíruj a dej do adresáře s igo
V igo 8 například jsou tyto na obrázku a u blaupunkta to bude podobné
Výstřižek.PNG
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Humulus v 02 dub 2010 08:04

Tak to jsem ještě nezkusil, to mi svitla nová naděje :P . Vyzkouším a dám vědět.
Děkuji
Humulus

Příspěvekod Humulus v 03 dub 2010 20:57

Tak jsem prohledal navigaci a nikde žádnou knihovnu mající v názvu TMC jsem neobjevil. V adresáři IGo mám pouze tmcgps.dll. Ty další knihovny které máte na obrázku - TmcModule.dll atd.. nemám. Můžete mi te prosím uploadnout na letecko poštu, nebo najiné uložště a dát mi se odkaz? Zkusil bych to s nimi.
S originál softwarem mi TMC chodí.

Děkuji
Humulus

Příspěvekod hladik2 v 03 dub 2010 21:12

jěště jestli by nebylo něco z původního softu nutno přidat.Jinak zde máš
soubory pro TMC.zip
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Humulus v 03 dub 2010 21:50

Děkuji za soubory, ale nepomohlo to - stále tvrdí "Nenalezeno TMC". Zřejmě mi toho bude chybět více.
Tak se nejspíš spokojím jen s tou navigací, ta funguje dobře.

Děkuji
Humulus

Příspěvekod hladik2 v 04 dub 2010 10:10

Mám před sebou otevřený adresář lucca,z typu mp3 a tam je adresář TMC a jěště soubor pod adresářem spgps.ini,tak jestli by něco takového nemělo přijít do igo8,jelikož se blaupunkt odkazuje na spoustu věcí do adresáře system.
Tady bych jěště pátral a zkoušel
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod subcooler v 14 dub 2010 22:31

Prosím všechny zůčastněné na této sekci.. neb jsem již na pokraji šílenství... Mám dva kousky lucca 5.3 a jsem v pr.... Nevím si s tím prostě rady zkusil jsem stahnout i dejvidův spouštěč, ten se mi spustí, ale igo nenaběhne. Když ho (igo) spustím z shell v menu win, tak Igo funguje sqelle, jen nejde tmc. Ikdyž mne to mrzí, asi bych to přežil ale nevím, jak spustit to igo přímo z luccy. Pročítal jsem zde všechny postupy, ale na tu úpravu systémových souborů si fakt netroufnu. Pomůže někdo??? Popřípadě i za finanční odměnu.
Nebo prosím alespoň o popis step by step, jak na to. Většinou z toho vyleze, že to nakonec stejně nefunguje a pak následuje x rad jak to spravit :roll: . Je tu někdo, komu by to chodilo na Lucca 5.3??? :idea:
subcooler

Příspěvekod hladik2 v 15 dub 2010 09:54

Za finanční odměnu to zde nikdo neudělá,toto je solidní forum.Normálně se spoj přes usb s navigací a otevři si adresář My Flash Disk v něm je podadresář s navi softem a v něm zjistíš název spouštěcího souboru exe.V počítači si vytvoř dle toho adresář stejně pojmenovaný ve kterém bude igo se spoštěcím exe pojmenovaným jako původní a to je vše.Jinak je to zde popsáno i pro 5.3
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy