Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod hladik2 v 05 bře 2010 20:56

závěr tedy je že to chodí????.Kolik jsi dal map na vnitřní paměť???,aso moc ne,tam je pouze 512mb.Spíše bych dal mapy na sd kartu ;)
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod raduzza v 05 bře 2010 21:01

Vnitřní paměť by mi bohatě stačila, ale ta rychlost USB 1.1 je katastrofální, mám micro sd 2GB s adaptérem, s tím to nechodí, musím pořídit klasickou SD kartu kua fix ať můžu laborovat, s tou rychlostí budu mít za chvíli vousy až po zem, muhehehehe.
raduzza

Příspěvekod hladik2 v 05 bře 2010 21:05

zkus tu micro sd zformátovat softem od panasoniku,já ji používám a na blaupunktu naopak chodila suprově.Ten program je na tomasiiho stránkách ke stažení
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod raduzza v 05 bře 2010 22:47

Mohl bys mi prosím dát link? Zatím marně hledám, je tam hodně sekcí ..... ufffff, už jsem to vygooglil.
Tak formát v aplikaci nepomohl, zítra zkusím s klasickou SD kartou.
Naposledy upravil raduzza dne 05 bře 2010 23:19, celkově upraveno 2
raduzza

Příspěvekod hladik2 v 05 bře 2010 23:05

Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz

Tam ho najdeš
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod raduzza v 06 bře 2010 14:57

Hladik2: prosím, nějaký nápad? zkouším kartu SD 1GB (Goodram) a taky mi to píše při spuštění "Music Player nebo Picture Viewer" "Zasuňte kartu SD", že by byla vadná čtečka? Odzkoušel jsem ještě sousedovic 2GB SD Kingston Elite Pro 50x, taky se nechytá, co tam je za špek? :)
raduzza

Příspěvekod hladik2 v 06 bře 2010 15:21

Při spuštění navi softu ti píše zasunout sd kartu????V tom případě je v sys.txt špatně cesta k programu.Pokud to píše u kliknutí na music player???,pak je možná v čudu karta nebo čtečka na navigaci,ale to se dá zjistit když vlezeš do windows/my device a měl bys vidět SDMMC,pokud ne tak je něco špatně ale co to musíš zjistit sám,já tam nevidím.Co to vyfotit a poslat .??? :o
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod hladik2 v 06 bře 2010 15:24

Možná jsem to nepochopil,jde stále o update????.Nebo si tě pletu s jiným uživatelem??? :o :o :o
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod raduzza v 06 bře 2010 15:31

No zkusil jsem spusit iGO z karty, mám sys.txt uložený v kompu, tehdy mi to fungovalo, nahodil jsem sys.txt, ale iGO se nespustil, tak si říkám, jesti to vůbec je funkční, když zkouším Music Player nebo Picture Viewer, tak to hlásí zasuňte kartu. Na kartu jsem nahodil Content, to myslím stačí ne? Jinak jsem to já, včera jsi mi odpovídal v noci. A taky se nedostanu na kartu když mám NAVI připojenou na USB kabelu, ve windows vidím dvě zařízení, jedna je NAVI, tam se dostanu a druhá je čtečka, tam se na kartu nedostanu taky. Tak jsem na to asi přišel, svítím si do té čtečky a vypadá to, že ty kontakty jsou poničené, vlastně bych řekl, že tam ani čtecí kontakty nejsou, je to tam nějaké poničené, ach jo, koupil jsem ji před cca. půl rokem použitou.
Naposledy upravil raduzza dne 06 bře 2010 16:37, celkově upraveno 1
raduzza

Příspěvekod raduzza v 06 bře 2010 15:59

Tak jsem to rozvrtal trošku více, v servisním MENU jsem vypnul "Enable my flash disc" či jak to tam bylo a po zapnutí to chce po mně ať vyberu jazyk, ale žádný jazyk není k výběru, kua fix.
raduzza

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy