Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod Borekch v 04 úno 2010 17:21

Zdravím, mám malinký problém s Lucca 3.3. Když sem chtěl zapnout FileExplorer, podařilo se mi zmáčknout format :roll: a už to nešlo zastavit. A složka My Flash Disk je prázdná. Jak se to přeinstaluje? Bude mi stačit to Backup CD které bylo u Navi? Díky za radu.
TravelPilot Lucca 3.3 MP3, IGO 8.3.2.64873
Borekch

Příspěvekod hladik2 v 04 úno 2010 18:08

Zkus dát na kartu backup z disku,pokud to nepomůže,na stránkách blaupunkt.de je ke stažení firmware a to dáš rozbalené na sd kartu a vyčkáš na Update OS.Mělo by to chodit ale mapy budeš dávat potom co se zprovozní system.Někdy se zkrátka člověku povedou pěkný kopance. :D
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Borekch v 05 úno 2010 00:51

Sláva, tak sem to rozchodil. Měl sem trochu problémy s instalací firmwaru, samotný IGO šlo celkem dobře až na to nekonečný INITIALIZING WARNING .... ty radary či co. První dojmy z IGO8 celkem dobré, i GPS to chytlo skvěle i v baráku za oknem. Zítra to pojedu testnout. Díky za návod a rady.
Borekch

Příspěvekod hladik2 v 05 úno 2010 10:19

Bylo by dobré sem dát návod nebo postup,je zde dost uživatelů kteří každý postup a radu přivítají.Tak do toho! :D
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Borekch v 05 úno 2010 11:47

Zkusím popsat jak sem to tam dostal. Mam Lucca 3.3 MP3 s německým WinCE. ,,Koupil" sem si IGO_8.3.2.64873 složku IGO8 sem přejmenoval na lucca, z této složky sem přesunul složku content o úroveň výše (mám teď dvě složky- Lucca a Content, které pak dám na SDkartu). ve složce Lucca sem předělal texťák sys dle návodu na 1. straně, ale i s opravou: app="\My Flash Disk\lucca". No a pak nakopíroval na SD a vložil do Navi. Tam v tom servisním menu sem se dostal do složky Windows -> spustil explorer.exe no a tam ve složce My Flash Disk sem přejmenoval složku Lucca na Lucca123 no a do složky My Flash Disk sem zkopíroval složku Lucca z SD karty. Toť bylo myslím vše. Content sem nechal na SD a při spouštění musí být v Navi. Jen ještě jeden poznatek, ve složce My Flash Disk sem neměl složku System a mapdata jak se tu psalo že se nesmí smazat. No a vono to kupodivu chodí. Jen jak sem již psal tak při prvním spuštění se neuvěřitelně dlouho načítalo, asi půl hoďky. Teď už to načítá rychle.
Borekch

Příspěvekod vovi v 05 úno 2010 12:09

To dlouhý "načítání" je normální. Dochází k němu vždy, když do Content/Speedcam dáte nový soubor Speedcams.txt. Igo si ho potřebuje přežvejkat do svýho formátu a to právě tak dlouho trvá. Pokud místo TXT použijete třeba Jasperovy radary pro Č a SR (viz příslušné téma), tak k žádnému zdržení nedojde. Ty už jsou totiž překonvertovány.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 05 úno 2010 13:11

to borekch:Já myslel obnovu operačního systemu (updating OS),to bude zajímat spoustu lidí.jak tam dostat Igo je tu už popsáno dost podrobně
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Borekch v 07 úno 2010 10:19

No ten udate původního systému nevím jak sem přesně udělal. Zkoušel sem to přes ten firmware na SD kartě, vždycky mi tam naběhlo jestli chci přepsat soubory na Flash Disku a po odsouhlasení se to nainstalovalo, ale stejne to nenaběhlo po odsouhlasení té úvodní obrazovky o bezp. používání. Zkoušel sem tam dát na SD i ten origo backup. Myslím že to fungovalo po tom firmwaru jak se tu objevil.
Borekch

Příspěvekod hladik2 v 07 úno 2010 10:43

No aspoń tak že to jede :D
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod plukas v 02 bře 2010 13:21

hladik2 píše:Zkus dát na kartu backup z disku,pokud to nepomůže,na stránkách blaupunkt.de je ke stažení firmware a to dáš rozbalené na sd kartu a vyčkáš na Update OS.Mělo by to chodit ale mapy budeš dávat potom co se zprovozní system.Někdy se zkrátka člověku povedou pěkný kopance. :D

Plukas
Mám stejný problém. Po spuštění navigace se objeví okno SD update a to je všechno. Z original CD jsem na SD kartu nakopíroval Recovery a také to nezabíra. Na blaupunkt.de je pouze ke stažení aktualizace pro východní evropu a to pro verzi
7 612 201 409. Pro navigaci Blaupunkt TravelPilot Lucca MP3 v. 7 612 201 509 /umístěno u baterie/ není žádná aktualizace natož firmware pro stažení. Psal jsem pánům z Německ o update, ale ani neodpověděli. Takže kdyby někdo věděl jak rozchodit navigaci tak bych uvítal jakékoliv informace. Tento problém jsem měl před rokem těsně před vypršením záruky. navigace byla na záruční opravě až v Maďarsku. Po opravě stejně nefungovalo základní menu a rovnou to zpouště lo navigaci. Přesně po roce se závada opakovala znovu.
plukas

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy