Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 do MYGUYDE 3100

Zde řešíme všechny modely navigací MYGUIDE - např. 3100/4000...

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod dodci v 03 pro 2009 21:03

DEKUJI dobre dusi že mi poslala link na upload-..-.-., stahnuto do MG všechno ok, reset MG, vloženi staré karty a vypsalo mi to HardwareIDerror...hm tak sem ji naformatoval, a nakopcil origo DVD s mapamy, vložil jsem sd kartu do MG a znova HardwareIDerror...takže až ted su v p.de.i ........
dodci
 
Příspěvky: 3
Registrován: 02 pro 2009 21:13

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod tondaka v 24 pro 2009 12:21

Dobré duše, poraďte: MyGuide 3100 ať udělám co chci, tak přístroj žádnou moji kartu nevidí. Fakt, už nevím jestli ten zázrak mám hodit do koše nebo si ještě chvilku trápit.SIS v iGU jsem přepsal podle originálu, iGO i iGO.exe jsem přejmenoval na MyGuide a MyGuide.exe v addons.txt jsem Flash Disk změnil na Storage Card a pořád nic. Do přístroje jsem zatím nezasahoval, pouze prozkoumal. Soudruzi v tomto vlákně píší že jim to chodí bez problémů, ale já jsem z toho už 14 dní hotovej. Bodla by nějaká rada, protože nic konkrétního zde jsem se nedočet. Tonda
MIO C 320,kingston 2Gb,iGO 8.3............
Samsung Galaxy S3 mini, 4.1.2...........
Samsung Galaxy mini, 2.3.6.........
------------------------
Tonda
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
tondaka
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 206
Registrován: 03 kvě 2009 15:58
Bydliště: Něco málo na jih od Brna

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod tondaka v 02 led 2010 14:42

Koukám že přes svátky si naši vývojáři vzali volno, :oops: tak jsem musel požádat o radu strýčka Gooogla. :o Jako vždy, ;) nezklamal. ;) Unlock, přepsat sys a igopath a už to valí i s hrama pro děti. Tonda :lol: :lol:
MIO C 320,kingston 2Gb,iGO 8.3............
Samsung Galaxy S3 mini, 4.1.2...........
Samsung Galaxy mini, 2.3.6.........
------------------------
Tonda
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
tondaka
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 206
Registrován: 03 kvě 2009 15:58
Bydliště: Něco málo na jih od Brna

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod vlastach v 14 bře 2010 23:36

Zdravím všechny,
jako "gps" začátečník Vás chci požádat o radu, jak na MyGuide 3100 v případě, že je to model bez SD karty a navigace je přímo v interní paměti a ne na SD kartě? Můžete mi prosím někdo napsat podrobný postup, jak tam dostat Igo8 a mapy, pokud to v tomto případě lze? Děkuji všem!
vlastach
 
Příspěvky: 1
Registrován: 14 bře 2010 23:28

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod Bren v 01 čer 2010 17:12

Zdravím, snažím se do My Guide 3000 náhrát iGO8. Vzhledem k tomu, že se nejde připojit k PC (nebo nevím jak) nahrál jsem to jen na kartu a nejede mě to. Můžete mi poradit. Zkoušel jsem různě přepisovat sys.txt, ale nejede. Můžete mi poslat jakou verzi iGO8 musím použít.
Děkuji
Bren
 
Příspěvky: 21
Registrován: 29 kvě 2010 13:05

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod Daniel99 v 08 črc 2010 12:25

Zdravím,
potrebujem radu prečo mi pri spustení iga8 na 3100 pri prvom spustení zamrzne obraz pri výbere hlasu, podotýkam že obraz je zväčšený rozlíšenie nesedí z veľkosťou lcd.

addons:
[modules]
GPS = "icons/files.bmp", "", 0

[GPS]
MyGuide = "", "\\Flash Disk\\myguide\\myguide.exe"
iGO8 = "", "\\Storage Card\\iGO8\\igo8.exe"


sys.txt:
[device]
type="HTC Touch HD T8282"
sdcard_dsk_num=7

[folders]
app="Storage Card/iGO8"

[interface]
vga=0
resolution_dir="800_480"
skin="ui_igo8"
show_zoombar=1
minzoom2D=40
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[navigation]
sim_speed_factor=3

[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
fov=40

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=0
roadsign_lines_per_screen=14

[map]
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=2500
3dcarsizemax=5000
3dcarsizemul=25000
2dheadup=1
3d_max_tiltlevel=8600
3d_min_zoomlevel=20
3d_zfar_horizon_ratio =200

[smartzoom]
enabled="1"
restore_smartzoom_on="1"
minzoom="10"

[roundaboutcam]
enabled=0
centery=50

[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200
ding=0
Daniel99
 
Příspěvky: 3
Registrován: 06 črc 2010 14:08

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod vovi v 08 črc 2010 12:38

Vyhoď ze SYSu sekci [device] a ve složce [interface] si uprav rozlišení podle MG3100. Tak, jak to máš teď, je to pro HTC s displejem 800×480.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7349
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod radko v 30 zář 2011 15:03

IGO8 do myguide 4300 (windows core ce 5.0)
mozte mi prosim poslat linku na aktualny igo sw pre tuto navigaciu ?
Dakujem
radko
 
Příspěvky: 1
Registrován: 30 zář 2011 14:36

Re: IGO8 do MYGUYDE 3100

Příspěvekod vovi v 30 zář 2011 17:50

Toho se tady nedočkáš - přečti si výcuc z pravidel nahoře vpravo od banneru NAVON. A i kdyby - aktuální verze se pořád mění, záleží na osobní preferenci.
V podobných případech může pomoci strýček Google ;)
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7349
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Předchozí

Zpět na MYGUIDE - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník