Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

igo8 na clarion map360

Zde řešíme všechny modely navigací CLARION - např. MAP360/MAP770/MAP690/MAP790...

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod blabla v 18 čer 2014 11:24

Některé soubory opravdu nelze zálohovat (a asi ani změnit - nedoporučuju to zkoušet).
Doporučil bych nehrabat se jinde než v navigačním SW, tj. jak je psáno výše:

Prejmenujte adresar My Flash Disk/Clarion/ treba na Clarion_z (pro zalohu).
Vytvorte novy adresar My Flash Disk/Clarion/ a do neho zkopirujte soubor iGO8.exe a ten prejmenujte na Clarion.exe pote tam zkopirujte i soubor Sys.txt ktery musi obsahovat:

[folders]
app="Storage Card/Igo8"

na karte - Storage Card nechte cele Igo8 vcetne map atd. vse pak pustite normalne pres puvodni ikonu menu a vse funguje i po resetu navigace.
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod tomas1280 v 18 čer 2014 12:04

takže som skusil vlozit ShowTaskBar -vypisalouž pred kopirovanim "zariadenie možno nedokaze subor prehrat alebo zobrazit." po restarte tabulku vyhodilo aj zariadenie.
asi som stiahol zly program/iny som nenasiel :(

skusil som dat na kartu igo8 (ma dve polozky:2577 a igo8)
Do položky clarion som vložil igo8.exe a textovy subor sys s prepisom na app="Storage Card/Igo8".
no nič.

cely text je :

[folders]
app="Storage Card/Igo8"

[project]
name="igo8_pda"

[device]
;type="HTC Touch HD T8282"
;sdcard_dsk_num=7

[debug]
skip_eula=1
disable_outlookpoi=1
sound_q_length=200
queue_length=200

[interface]
skin="ui_igo8"
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
mapfontscale=160
popup_info=1

[rawdisplay]
autoconfig=1
driver="GX"

[map]
2dheadup=1
3dcarsizemin=8500
3dcarsizemax=15000
3dcarsizemul=20000
3d_max_zfar=2000
3d_max_tiltlevel=8600
3d_min_zoomlevel=20
3d_zfar_horizon_ratio=200

[3d]
fade_distance_for_car=5
fade_distance_for_guidance_arrow=50
fade_overlap_tolerance=80

[3d_config]
rotated_roadsigns=0
disable_roadsign_navigation_mode=0

[roundaboutcam]
enabled=0
centery=50

[sound]
sound_q_length=200
queue_length=200

[warning]
warn_distances=110:500,80:350,60:300,40:250


komplet vsetko z tejto mojej masinky som ulozil aj na uloz.to s nazvom WindowsCE
tomas1280
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 čer 2014 11:40

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod Ivo K v 18 čer 2014 13:05

Funkční ShowTaskbar máš zde:
ShowTaskbar.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5462
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod tomas1280 v 18 čer 2014 22:29

takže novinka

spustit "windows" ide.
spravil som vsetko podla navodu
a po restarte mi už svieti ikona navigacie , ALE potom vypíše : program application database cannot be found
potvrdim ok a nič.

:nevim:


Vyriesene:
stiahnuta mapa a hlavne pouzita povodna karta ktora bola v pristroji.
nova 16gb neslapala.
este skuska vonku a tahanie map. je aj nejake obmedzenie pre mapy? ktore najnovsie tam mozem dat?
tomas1280
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 čer 2014 11:40

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod Ivo K v 19 čer 2014 07:16

Pokud používáš verzi iGO 8.3 , což předpokládám, protože píšeš na předchozí stránce:
tomas1280 píše:...stahujem iGO8 v8.3.2.152657...

tak co se týče čistě map, žádná omezení nejsou. Poslední verze map Here jsou 2013_Q4 a TomTom 2013.12.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5462
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod tomas1280 v 19 čer 2014 07:23

Už iba skusim aku najvacsiu kartu mi to zoberie a hotovo.


Ďakujem za pomoc :D
tomas1280
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 čer 2014 11:40

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod blabla v 21 čer 2014 11:49

Jo - staré Clariony nepodporují novější SD-HC a SD-XC karty.
Musíš mít kartu s označením SD - tyto karty jsou bežně dostupné do velikostí 2GB. Dělaly se i 4GB SD karty, šance že bys jí sehnal je ale minimální.
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod tomas1280 v 21 čer 2014 12:08

jj pravda
nasiel som v starom fotaku 2gb a používam ju :)

Navigacia zatial slape jak hodinky až na to,že neviem nastavit aby mi to pri trase vypisovalo aj moju rychlost a nie iba hlasilo prekrocenie maximalky...
tomas1280
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 čer 2014 11:40

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod blabla v 21 čer 2014 12:44

Používám skin Dimka, tam lze mnohem víc věcí nastavit

Kód: Vybrat vše
http://www.tomsoftware.net/igo8-dimka-tomsoft/





Edit Mio-Treo.info:

Obrázek
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 21 čer 2014 16:30, celkově upraveno 1
Důvod: Linky do [code][/code]
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod Ivo K v 23 čer 2014 07:01

Já používám v Mio C710 (které také podporuje jen karty "SD"), Pretec 4GB kartu, která se dá ještě koupit:
Kód: Vybrat vše
http://interlink.tsbohemia.cz/pretec-4-gb-securedigital-60x-_d108350.html
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5462
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na CLARION - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník