Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

igo8 na clarion map360

Zde řešíme všechny modely navigací CLARION - např. MAP360/MAP770/MAP690/MAP790...

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod deusexx v 15 zář 2009 07:40

To mfk93 Můžeš tu prosím tě napsat,jestli sis ten ppath upravil a jak ho teda máš?A pak by mě zajímalo,jestli se na tom igo nekouše.Nezjistil jsem kolik má clarion ramky.Díky.Teď mám totiž jeden v ruce a chcu tam testnout ten náš softík.
Edit: Takže pokud to dobře chápu,tak sis nechal původní ppath,igo8.exe sis nahrál přímo do adresáře windows(přejmenovanej na ten player) a spouštíš to přes tu ikonu na mp3ky.A upravoval sis něco v sys.txt???
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2122
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod soumen2 v 16 zář 2009 07:04

Možná to sem nepatří ale jak já Ti závidím!
Mně je 60 let / pravopis mám snad dobrý /ale to co dnes znají ti madí to je bomba.
Já dostal návod na úpravu Clarion 360 a měl jsem si jen překopat z původní na IGO 8 a já jsem nad tím bádal oh!
Dneska to chodí a musím říci že proti tomu co tam bylo původně / a to jsem si ještě v servise nechal za 1000 Kč nahrát mapy záp.Evropy
ty tam nebyly/ je teď ta navigace zlatá.
soumen2
 
Příspěvky: 7
Registrován: 11 zář 2009 05:59

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod vovi v 16 zář 2009 07:21

Neplač, šoumene, ještě přijde tvůj den. :lol: :lol:

Budeš se divit, ale tenhle 15-tiletý mlaďoch, který sám něco rozchodil, je velká výjimka. Většina z nás je tady staršího data narození a náš guru TomášII je ještě starší než ty :D . Pro nás jsou ty krabičky zázrak, pamatujeme i doby bez nich, a chceme vědět, jak to funguje. Dnešní computerová generace už se nezajímá o to proč a jak, ale který knoflík zmáčknout.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7323
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod deusexx v 16 zář 2009 08:44

Můžu potvrdit...opravdu je to dobrá hračka.Mile mě to překvapilo.Po všemožném bádání a snaze něco těm widlím vnutit a přepsat,popřípadě tomu podhodit nějaký upravený soubor,jsem tuto variantu vzdal,protože po tvrdém restartu mě to mizelo ze šochtle.Dal jsem se teda cestou nahrání igo přímo do šochtle a složku content na kartu.Jemná úprava adresářů,exe souboru,sysu a šlape to celkem slušně.Zatím ze základním skinem,zato svižně.Neseká se a to je dobře.Při přechodu na jiný skin mě to hází nějakou hlášku,že tam není blablabla.To vychytám dnes.Včera už jsem na to neměl nervy :lol:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2122
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod ok1mlw v 28 zář 2009 21:27

Ahoj, no ja mam podobny problem...
Do Clarion MAP360 jsem strcil kartu s iGO8, upravil jsem
ppath.txt nasledovne :

[Navigator]\Storage Card\iGO8\iGO8.exe
[Music]\Windows\Mp3Player.exe
[Phone]\Windows\PictureViewer.exe
[Setting]\Windows\MioUtility.exe

a zkousim. Pokud krabicku po zapnuti resetnu, nabehne a vsechny ikony
jsou aktivni a po kliku na tlacitko navigace se spusti iGO8, vsechno oki.
Pokud ji ovsem vypnu a nasledne zapnu, tlacitko navigace je sede, tedy neaktivni
a muzu na nej klikat jak chci. Nezda se mi to jako problem ppath.txt.
Nevite nekdo jak to poresit?
Pokud se ptam na neco co uz se tu resilo tak se omlouvam, ale nic takoveho jsem nenasel.
ok1mlw
 
Příspěvky: 4
Registrován: 29 črc 2009 16:18

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod LeClair v 13 říj 2010 16:44

Prejmenujte adresar My Flash Disk/Clarion/ treba na Clarion_z (pro zalohu).
Vytvorte novy adresar My Flash Disk/Clarion/ a do neho zkopirujte soubor iGO8.exe a ten prejmenujte na Clarion.exe pote tam zkopirujte i soubor Sys.txt ktery musi obsahovat:
[folders]
app="Storage Card/Igo8"

na karte - Storage Card nechte cele Igo8 vcetne map atd. vse pak pustite normalne pres puvodni ikonu menu a vse funguje i po resetu navigace.
LeClair
 
Příspěvky: 10
Registrován: 30 kvě 2010 17:19

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod ok1mlw v 20 říj 2010 08:09

Problem se tykal opravdu sedeho - neaktivniho tlacitka pro navigaci.
Vyreseno - v souboru ppath.txt se na konci - za utils.exe - nesmi dat enter, ale ulozit soubor s kurzorem za exe... (dva dny zkouseni...)
ok1mlw
 
Příspěvky: 4
Registrován: 29 črc 2009 16:18

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod tomas1280 v 17 čer 2014 23:41

viete mi poradit aky program s aktualnymi mapami je vhodny ?
s odkazom by som uz chcel asi vela...

konkretne pre datum jun 2014.

a ak dam spustat inu navigaciu cez player neda sa tam nahodit aj ina ikona ?
tomas1280
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 čer 2014 11:40

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod blabla v 18 čer 2014 00:32

S ohledem na starší HW bych spíš zvolil Igo8.
Ikony v základním menu co vím změnit nelze.
Pro běžné používání je nejvhodnější nahradit původní aplikaci - změny provedené v ppath.txt nejsou stálé - po resetu se obnoví původní stav.
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod tomas1280 v 18 čer 2014 10:19

dakujem.

stahujem iGO8 v8.3.2.152657

A skusal som vsetko v navigacke zalohovat (čo ak) ,ale položku windows nešlo ani v TCM .
Ako mám teda postupovat po stiahnuti igo8 ak chcem nahradit povodnu navigaciu clarion ?
poradite mi nejaky postup /robim to 1x :oops:
tomas1280
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12 čer 2014 11:40

PředchozíDalší

Zpět na CLARION - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník