Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

igo8 na clarion map360

Zde řešíme všechny modely navigací CLARION - např. MAP360/MAP770/MAP690/MAP790...

igo8 na clarion map360

Příspěvekod mfk93 v 07 zář 2009 20:44

Dobrý den,potřebuji poradit s instalací iga na clarion map360 vím že už je tu jedno téma ale tam to vůbec není napsaný tak prosím o stručný návod jak na to a co k tomu potřebuji jestli nějaký spouštěč atd díky
mfk93
 
Příspěvky: 6
Registrován: 06 zář 2009 10:55

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod blabla v 09 zář 2009 01:19

Nevím o tom, že by bylo na Clariony něco připraveno, takže Ti nejspíš nezbyde, než se v tom pohrabat ručně. Jakékoliv změny to chce dělat s rozmyslem, protože není problém nevhodným zásahem navigaci zrušit. Do několika bodů jsem shrnul postup jak začít:

1) připojit navigaci k PC a zazálohoval aktuální stav navigace

2) zpřístupnit si prostředí Windows - nejjednodušší je stáhnout z internetu nějaký manager pro WinCE (TotalCmd,Fileman) nebo ShowTaskBar a z PC ho nakopírovat do adresáře Windows/StartUP. Potom navigaci restartoat. Osobně mám v oblibě uvedený ShowTaskBar (je to jeden malinký exe soubor) který ve windowsCE zpřístupní nabídku Start.

3) připravit si funkční paměťovou kartu s navigačním software. Funkčnost vyzkoušet ručním spuštěním Igo z windows (přes explorer,totalcmd a pod.)

4) upravit soubor ppath.txt (v adresáři windows) přepsáním některého z odkazů (např.odkaz na program pro přehrávání hudby nahradit odkazem na igo na paměťové kartě. Soubor ppath.txt v navigaci nejde editovat ale z PC ho jde přepsat (tzn. stáhnout do PC, v PC změnit a novou verzí přepsat to co je v navigaci). Po takovéto úpravě bude možné spouštět jak původní navi software tak nově igo z SD karty tlačítkem pro přehrávání hudby.

Další postup pak již dle vlastního uvážení
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod mfk93 v 09 zář 2009 09:28

Díky moc za odpovědět ale když ten path přepíšu tak pak ta ikonka hudby zešedivý a nejde nato kliknout ? nevíš co s tím prosímtě ?
mfk93
 
Příspěvky: 6
Registrován: 06 zář 2009 10:55

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod Jasper v 09 zář 2009 09:34

Jestli je to šedivé a nejde na to kliknout pak to "tlačítko" nevidí soubor který má spustit. Takže bych tipoval že máš špatně napsanou cestu k němu v ppath.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod mfk93 v 09 zář 2009 10:20

ok zkusím tam napsat něco jiného
mfk93
 
Příspěvky: 6
Registrován: 06 zář 2009 10:55

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod mfk93 v 09 zář 2009 11:04

Prosímtě jakou tam mám napsat cestu když to mám ve Storage card IGO8 já tam mám tuhle cestu

[Navigator]\My Flash disk\Clarion\Clarion.exe
[Music]\Storage Card\IGO8\iGO8.exe
[Phone]\Windows\PictureViewer.exe
[Setting]\Windows\MioUtility.exe
mfk93
 
Příspěvky: 6
Registrován: 06 zář 2009 10:55

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod Jasper v 09 zář 2009 11:13

No mělo by to být správně. :? Jedině co mě napadá je zkusit změnit [Music]\Storage Card\IGO8\iGO8.exe na SDCARD nebo SDMMC.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod mfk93 v 09 zář 2009 11:16

Už opět rozchozeno :)
mfk93
 
Příspěvky: 6
Registrován: 06 zář 2009 10:55

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod Jasper v 09 zář 2009 15:27

To je dobře. A prozradíš nám kde tedy byla zakopaná sobáka :?: ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: igo8 na clarion map360

Příspěvekod mfk93 v 09 zář 2009 20:22

no já jsem si tim ještě potom pohrál tak že sem to igo8.exe prejmenoval na mp3player a to presunul na windows kde byl ten puvodni mp3player a kdyz jsem na to v navigaci kliknul tak to napsalo chybuj tak jsem dal ok a navigace se restartovala a bylo tam to tlacitko windowsu start atd tak jsem tam nasel to igo a pres to to normalne spoustim :) a muzu pres to spoustet i to ostatni takze v pohode :) a omluvte me za muj pravopis je mi 15 dál jsem to pro tátu :)
mfk93
 
Příspěvky: 6
Registrován: 06 zář 2009 10:55

Další

Zpět na CLARION - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník