Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
pnware píše:Diag: TLAČÍTKO pro iGO 8 snižuje hlasitost![]()
Terapie: 1 ) Otevřete DATA.ZIP (adresář IGO8) a v adresáři config nalezněte soubor keybind.txt
2) Editujte tento soubor . Já jsem použil funkci: najdi - nahraď s parametry "VOLUMEDOWN" a "SWITCH_3D" a nahraď vše....
Můžete si vybrat jakou funkci to vyvolá.... v úvodu souboru jsou všechny...
3) Uložit a dostat do navigace a je hotovo...![]()
Soubor by šel asi upravit -(najít přesně co změnit a zbytek souboru smazat ale do toho se mi nechtělo jít.
blabla píše:Zdravím,
o tom, jak vytvořit SD kartu s iGo je toho napsáno myslím dost - např. na http://www.tomasii.cdc.cz/
A jak spustit iGo (nebo cokoliv jiného) v Clarionu:
1) ručně: připojit Clarion k PC a do adresáře \Windows\StartUp nakopírovat prográmek showtaskbar.exe - lze ho najít na internetu např. pomocí googlu, namátkou např. tady: http://toosten.de/index.php?seite=sw&id=9
Po nakopírování restartovat win a na spodku obrazovky je zasouvací lišta od win i s tlačítkem Start. Pod tlačítkem Start je v menu Programs také WindowsExplorer - s jeho pomocí je možné kromě jiného cokoliv spustit.
2) z menu: funkčnost menu Clarionu je daná pomocí souboru ppath.txt v adresáři Windows. Úpravou uvedeného souboru lze změnit funkčnost tlačítek v základním menu. V mém případě jsem si původní obsah
[MioMap]\my flash disk\Clarion\Clarion.exe
[Audio]\Windows\AudioPlayer.exe
[Pictures]\Windows\PictureViewer.exe
[Setting]\Windows\Settings.exe
upravil na
[MioMap]\Storage Card\iGO8\iGO8.exe
[Audio]\my flash disk\Clarion\Clarion.exe
[Pictures]\Windows\PictureViewer.exe
[Setting]\Windows\Settings.exe
Uvedený soubor ppath.txt v Clarionu nelze editovat, lze ho ale přepsat.
To je ve stručnosti asi všechno, co jsem zkoušel.
L@
Zpět na CLARION - specifické postupy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník