Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

CLARION MAP 680

Zde řešíme všechny modely navigací CLARION - např. MAP360/MAP770/MAP690/MAP790...

CLARION MAP 680

Příspěvekod richkr74 v 07 pro 2012 21:06

caute trocha som si poplietol pismenka moja otazka bola ci sa da do clarion map nasukat igo 8 R3 alebo ak nie ci to povodne igo 8 nejak vylepsit dakujem
richkr74
 
Příspěvky: 6
Registrován: 15 kvě 2012 12:23

Re: CLARION MAP 680

Příspěvekod richkr74 v 30 bře 2017 16:19

vie mi niekto pomost tou temou co je vyssie dakujem
richkr74
 
Příspěvky: 6
Registrován: 15 kvě 2012 12:23

Re: CLARION MAP 680

Příspěvekod blabla v 30 bře 2017 18:31

Zdravím,
Igo 83 určitě zprovoznit lze (pro používání aktuálních map je to nutnost) - mělo by platit téměř vše, co je uvedeno ve starších příspěvcích k podpbným modelům (670,780).
Igo je umístěno v MFD v adresáři Clarion, program se musí jmenovat Clarion.exe

Hlavně před jakoukoliv změnou zálohovat !!!
Naposledy upravil blabla dne 01 dub 2017 22:27, celkově upraveno 1
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: CLARION MAP 680

Příspěvekod richkr74 v 01 dub 2017 16:36

Diky za info,mapy mam z r. 2011 a nechce sa mi kupovať inú navigaciu ak da sa pomôcť takto .
richkr74
 
Příspěvky: 6
Registrován: 15 kvě 2012 12:23

Re: CLARION MAP 680

Příspěvekod richkr74 v 02 dub 2017 20:49

mam este jednu otazku ak by som chcel odblokovat clarion map 680 pojde to cez mio pocket a ak ano co mam zmenit aby sa to spustilo mam to na karte ale neviem to zaktivovat dakujem
richkr74
 
Příspěvky: 6
Registrován: 15 kvě 2012 12:23

Re: CLARION MAP 680

Příspěvekod Mio-Treo.info v 02 dub 2017 21:11

2 richkr74:

MioPocket je zbytečně velký a zatěžuje systém - pokud chceš tu "mašinku" jen jako navigaci, stačí místo původního navigačního programu nakopírovat nový - musí být zachována původní složka programu a nový exe spouštěcí soubor musíš přejmenovat podle toho originálního.

!!! NEZAPOMEŇ VŠE NEJDŘÍVE ZÁLOHOVAT !!!

_______________________
Odesláno z "founa"
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 974
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: CLARION MAP 680

Příspěvekod blabla v 02 dub 2017 21:15

2 richkr74:

nerozumím - co myslíte tím "odblokovat" ?
Máte dvě možnosti - buď si udělat spouštěcí kartu (to je vhodné především na testování) nebo nahradit původní staré Igo novou verzí. Přečtěte si ostatní vlákna napsaná ke Clarionům - MIO má trochu jinou logiku spouštění.
Jediné, co je v popisech slepá větev, jsou úpravy souboru PPATH.
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: CLARION MAP 680

Příspěvekod richkr74 v 03 dub 2017 10:53

Ďakujem,niesom v tom odborník tak sa pýtam ,asi by bolo dobre ju dat niekomu preinštalovať alebo nejaký dobrý videonavod nieže by som nevedel čítať ale lepšie je asi vidieť.Skúsim niekde pozháňať novy soft a niečomu sa priučiť. Ďakujem za odpovede veľmi dobre forum. Idem čosi este prečítať. Tak caute keby vas napadla nejaká rada kludne napíšte. Diky
richkr74
 
Příspěvky: 6
Registrován: 15 kvě 2012 12:23


Zpět na CLARION - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník