Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Clarion MAP670 a iGO8

Zde řešíme všechny modely navigací CLARION - např. MAP360/MAP770/MAP690/MAP790...

Re: Clarion MAP670 a iGO8

Příspěvekod raduzza v 10 bře 2011 19:54

Jako tahle? V tom commanderu to tam vidím. Jako zálohovat přes ten Commander? Ach jo, to bude opruz :D , hlavně proto, že ten displej je nějaký vadný, při kliknutí do místa to reaguje trošku jinak, je to normálně posunuté, musím klikat s odchylkou, a když chci kliknout úplně na horní levou nabídku, tak se mi to daří tak na 20. pokus, masacr, nejraději bych to rozšlapal. Abych to ještě doplnil, nedetekuje se mi to na kabelu když to připojím k PC.
raduzza
 
Příspěvky: 40
Registrován: 06 črc 2009 21:02

Re: Clarion MAP670 a iGO8

Příspěvekod blabla v 10 bře 2011 21:11

Pokud nereaguje přesně dotyk, tak je v základním menu kalibrace.
Clarion Map 770,780, čína 6"
iGo 8.3.2.93112
Uživatelský avatar
blabla
 
Příspěvky: 52
Registrován: 15 kvě 2009 20:53

Re: Clarion MAP670 a iGO8

Příspěvekod raduzza v 11 bře 2011 08:11

Zkoušel jsem, nepomáhá.
raduzza
 
Příspěvky: 40
Registrován: 06 črc 2009 21:02

Re: Clarion MAP670 a iGO8

Příspěvekod Ivo K v 12 bře 2011 09:16

Dokončil jsi to kalibraci?
Často je potřeba, po kalibraci středu a rohů ještě pro dokončení kalibrace kliknou kamkoli na displej. ;)
Pokud kalibrace nefunguje, bude potřeba přefleshovat FW.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5496
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Clarion MAP670 a iGO8

Příspěvekod raduzza v 13 bře 2011 11:13

Dokončil, na některých místech to reaguje správně. Každopádně jsem to zazálohoval, aplikace v MFD nebyla velká, takže to šlo rychle a zdá se, že to funguje (obsah je na kartě).
raduzza
 
Příspěvky: 40
Registrován: 06 črc 2009 21:02

Re: Clarion MAP670 a iGO8

Příspěvekod SvoDa v 13 bře 2011 11:19

raduzza píše:na některých místech to reaguje správně.
nemáš na displayi folii a nemáš tedy stejný problém ?
myrbr píše:... tlačítka na displeji se mačkají chaoticky samy a navi si dělá co chce.
addam píše: - nemáš náhodou na displeji nalepenou ochrannou folii? Pokud ano, tak ji zkus sundat :idea:
To že se sami od sebe mačkají tlačítka na displeji už jsem zažil u různých navigací milionkrát a skoro vždycky to bylo způsobeno špatně nalepenou folií...
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Předchozí

Zpět na CLARION - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník