Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod E3D v 11 srp 2012 11:00

tomasii: Ok, já si na to nestěžuji. Já v minulosti ten hlas Pavel Liška by Bruca stáhl z odkazu na tvém webu a používal jsem ho na HTC Touch HD s WM 6.1 na iGO8 nebo iGO Primo, později jsem ho ale z telefonu smazal a používal jsem jinou verzi hlasu Pavel Liška by Mike, rozdíl byl v trochu jiných hláškách. Pak jsem přišel o HDD, takže nemám zálohu toho hlasu. Nyní bych chtěl tu verzi od Bruca zase sehnat.

happy66: Díky, stáhl jsem, vyzkoušel, ale ten hlas je bohužel nějaký zpomalený, na Android telefonu HTC EVO 3D s iGO Primo thin1.1 nefunguje správně. Přitom hlasy pro Primo by měly být stejné jak pro Android tak i pro WM 6.1, ne? Ostatní hlasy mi tam fungují správně.
E3D
 
Příspěvky: 7
Registrován: 08 dub 2012 07:52

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod tomasii v 11 srp 2012 11:02

@E3D: já to nebral jako stížnost, jen jsem chtěl vysvětlit, proč hlasy zmizely z webu...
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3348
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod E3D v 11 srp 2012 11:04

OK, tenhle hlas Lišky na tvém webu myslím ani nebyl, byl tam jen jeho odkaz vedoucí někam jinam. Nemáš ještě někde ten odkaz?
E3D
 
Příspěvky: 7
Registrován: 08 dub 2012 07:52

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod tomasii v 11 srp 2012 11:22

@E3D: sz?
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3348
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod E3D v 11 srp 2012 12:03

Díky, to je ono, ale jaktože je tan hlas tak zpomalený? Je to stejně zpomalené, jako ten hlas co mi poslal happy66. Je možné, že to na Androidu v IGO Primo nefunguje? Teda funguje, ale mluví to strašně zpomaleně, ale přitom ty ostatní hlasy fungují normálně.
E3D
 
Příspěvky: 7
Registrován: 08 dub 2012 07:52

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod tomasii v 11 srp 2012 12:23

Tak to nevím. Mám sice Androidní mobil (Samsung Galaxy 3), ale má malou paměť a je celkově slabý, tak jsem to ani neinstaloval. :x

Které ostatní hlasy fungují správně?
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3348
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod E3D v 11 srp 2012 12:30

Správně funguje Pavel Liska by Mike, Cica hantec a Jura ostravak. Ty mají normální rychlost hlasu, ale ten Pavel Liska by Bruca je strašně zpomalený. Už jsem zkusil i vymazat složku Save a nepomohlo to. Jiné hlasy tam nemám. Viz screen:

Obrázek
E3D
 
Příspěvky: 7
Registrován: 08 dub 2012 07:52

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod tomasii v 11 srp 2012 12:58

Hlasy se liší přítomností/absencí velké vlajky. Ostatní popisy v config někde jsou a někde ne.

Že by to ale dělala ta vlajka :?: Zkus ji doplnit a upravit zápis v info.ini, ale je to zvláštní...
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3348
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod E3D v 11 srp 2012 13:25

Já bych ale řekl, že tam ta vlajka je v souboru flag_cze.bmp a v INI souboru je zapsána správně. Viz screen:

Obrázek

Když ten soubor flag_cze.bmp otevřu v Listeru Totalcommanderu, tak mi to zobrazí obrázek vlajky.

edit: Tak jsem zjistil, že v tom hlasu co funguje dobře "Pavel Liska by Mike" je ještě navíc soubor big_flag_cze.bmp, tak jsem ho zkopíroval i do tohodle hlasu "Pavel Liska by Bruca" a vlajku už to i u něj v nastavení Prima zobrazuje, ale hlas je stále úplně stejně uměle zpomalený jako dřív, takový úplně chraplavý.

Obrázek
E3D
 
Příspěvky: 7
Registrován: 08 dub 2012 07:52

Re: Testované hlasy pro verze 8.0.0.xxxxx a 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod tomasii v 11 srp 2012 14:00

Tu vlajku "big" jsem myslel, ale potvrdil jsi mi, že to nědělá (proč taky).

On to může nakonec dělat některý audio soubor. Já měl kdysi problém u hlasu Adam, který se na jednom příkazu zakousával a stačilo ten soubor s hlasovým příkazem jen otevřít a znovu zapsat a bylo vše OK.

Taky pomáhá zápis souborů "mono". Je to ale výzkum... :x
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3348
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

PředchozíDalší

Zpět na Navigační hlasy pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník