Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO8 na Asus R700t

Zde řešíme všechny modely navigací ASUS - např. R600/R300/R700/R700T...

Re: iGO8 na Asus R700t

Příspěvekod SvoDa v 10 dub 2009 08:31

Před dvěma roky jsem ještě netušil, co tehdejší šochtle vůbec umí. Myslel jsem si, že fungují pouze jako poziční locator, a že sice jsou naplánovat trasy (navigator), ale že bys viděl dobu dojzdu, zvýv. vzdálenost, natožpak aktuální rychlost, to by mne nenapadlo. navíc v r. 2007 stála má C520 přes 11.000 Kč.
Průlomem pro mne bylo až jsem narazil na miofórum, kdy jsem tři měsíce hltal tvoje, tomasII, JNNkoprovy, IvoK příspěvky, takže má volba byla Cx20 a když jsem objevil loni v lednu v letáku ElektoWordu C520 za 6500,-, tak jsem již neváhal. Ještě nějakou dobu mi ale trvalo, než jsem se "odhodlal" vyměnit" data.zip, abych měl svůj první J&T Skin :D
Jo,jo, je to asi generační problém. Mnozí (asi ti mladí) koupí včera stroj a dnes ho mají bez potřebných znalostí totálně přestavěnej a pak jejich první příspěvek na tomto či jiném fóru začíná slovem pomóóóc :D
To sem ale asi nepatří, tak až si to Vojto přečteš, tak to smaž :D (nebo to přesuň do "učitelského koutku" :D :D ) bo nejdřív je potřeba se učit, se učit, se učit a pak teprve pracovat :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 dub 2009 08:50

Ale nic nepřesunu, jen ať hoši vědí, že jsme všichni relativně nedávno začínali. ;)
A teď jsme kde, Voňavka? ... :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 dub 2009 08:54

S Cimlem, Kotlárem a Vatou :!: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 10 dub 2009 15:39

Na Borech, soudruhu generále???
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Lenoši v 10 dub 2009 18:23

Chlapi poradí mi někdo jak pořešit to vypínání ? Jde mi o to, že dřív jsem to vypínal pomocí standby a teď musím dole tlačítkem on/off. Dík
Asus R700T s Igo Primo 1.2 v9.2.0.191493
Lenoši

Příspěvekod Marcello v 13 dub 2009 01:18

Pripajam sa k problemu vyssie a zaroven sa neviem dopatrat k tomu ze ako dosiahnut to ze ked uz je nutne tu navigaciu vypnut ON/OFF tak sa mi nastavi divne casove pasmo a musim ho dat na spravne... kde to zmenim aby mi to nastartovalo po resete s gmt+1 casovym pasmom ?

EDIT:
napadlo ma do sys.txt doplnit:

[timezone]
default_timezone=32
index=32
auto_index=32
sync_time=1
reset_os_timezone=0
sync_os_timezone=0
use_auto=0
manual_dst=0
tzdst=1

vdaka uz to ide,...
Marcello

Příspěvekod Marcello v 13 dub 2009 01:59

angel píše:Je to celkem jednoduché, v ASUSu je třeba do složky \FlashDisk\Navi\ nakopírovat soubory, které jsou níže v zipu (rozuměno rozbalit !). Nejdříve ale přejmenovat v té složce Navi soubor navigation.exe zase zpět na iGO8.exe.

Přepínač předpokládá, že iGO je na adrese "\FlashDisk\Navi\iGO8.exe" a SmartMaps je na adrese "\SDMMC\smartmaps\smartmapspna.exe". Obojí je samozřejmě možné přizpůsobit úpravou v souboru navigation.mscr, třeba i pro spouštění jiných verzí iGO z karty.

super vecicka akurat ze ja som si tam ponechal len samotne spustenenie igo z SD karty, cize sa mi spusta z uvodnej obrazovky priamo...

Run("\SDMMC\igo8\igo8.exe")

vsetko bude uplne super ked to bude sa dat opatovne spustit bez nutnosti pouzitia ON/OFF :P
Marcello

Příspěvekod Lavic v 15 dub 2009 22:24

Problém vypínače On/Off vyřešen.

Mnohé dotazy zde jsou, jak se dostat z iGO8 zpět do základního menu Asusu jinak, než použitím vypínače ON/OFF. Čistě náhodou jsem zjistil, že to vůbec není problém. Pokud máte nahrané iGO8 s těmi maličkými ikonkami v "Rychlém menu" (je to i v souboru od Civ), tak stačí klepnout na ikonku EXT. Obrazovka na několik vteřin zmodrá a pak se Vám objeví "Hlavní menu Asusu" a znovu si můžete navigaci bez problému spustit. Pozor, platí to pro ver. 8.3.1.57021. V 8.32.xxxx to zase nefunguje.
Naposledy upravil Lavic dne 19 dub 2009 22:27, celkově upraveno 1
Lavic

Příspěvekod Lavic v 15 dub 2009 22:49

Platí to pro obě varianty spouštění. Jak pro spuštění z "Hlavního menu" Asusu, tak pro iGO8 spuštěné z Windows. Z iGO8 spuštěném přes Windows Vám naběhne také hlavní menu Asusu a do Windows se dostanete přes znovu spuštěné iGO8 z "Hlavního menu" Asusu přes Backdoor (Varování - Asus - Explorer) ;) .
Lavic

Příspěvekod Lavic v 16 dub 2009 01:20

Heuréka...

Místo spaní jsem koumal dále - a iGO8 už funguje naprosto perfekně ve ver. 8.3.1.57021i s těmi maličkými ikonkami. Problém je ve skinech, které většinou přebíráme od Mia. Já používám Rikse 3.2 průhledný a tak budu psát o něm. Postup je však určitě stejný i pro další skiny.

Pro správnou funkci navigace v R700 musíme upravit soubor navigate_map_480_272.ui. Najdete ho ve skinech igoriks3.2xxx - ui_igo8 - 480_272 - ui -navigate_map_480 _272.ui.

Skin rozbalte v PC a soubor upravte tak, že adresáře My Flash Disk přepíšete na FlashDisk . Znovu vše zabalíte, spusíte si na Asusu Windows a do složky skinů (já ji mám na kartě) nahrajete takto upravený skin. Dále musíte do složky FlashDisk na R700 přehrát složku APP od Civa i se všemi adresáři (Flashdisk\APP).

Tedy doufám, že APP složku Civ má (přeinstaloval jsem WindowsXP a ještě zdaleka nemám všechny soubory nazpátek), jinak ji můžete stáhnout od Tomasii nebo Vám ji někam nahraji.

No a po restartu již můžete používat příslušné červené tlačítko v iGO8 a "Základní menu" Asuse již nebude blokováno.

Takže přeji zdar v úpravě a dobrou noc, vlastně ráno :D
Naposledy upravil Lavic dne 19 dub 2009 22:30, celkově upraveno 1
Lavic

PředchozíDalší

Zpět na ASUS - specifické postupy