Dobrý den,
Už se s tím peru nějakou dobu.... na PDA jsem vždy všechno (skoro) rozchodil. Na tomto R700t mi to nějak nejde.
Můj problém.
Vše funguje, když vše spouštím z SD karty kde je normální 8.3.2 pro PDA. Protože mám neustále na kartě DLL pro unlock, vždy nastartuje Windows a IGO spustím z karty - to je OK.
Když jsem chtěl, abych mohl spustit IGO z AsusMenu, vždy to dopadne stejně.
Co jsem dělal.
1. Vše zálohoval do PC
2. Vymazal obsah složky NAVI
3. Nakopíroval celou verzi 8.3.2 do složky NAVI kromě CONTENT
4. Upravil SYS.TXT aby se aplikace spouštěla ze složky NAVI a CONTENT z SD karty
[folders]
app="FlashDisk/Navi"
content="SDMMC/iGO8/content"
5. Po zkopírování jsem přejmenoval DLL pro unlock a odpojil USB kabel
6. Vypnul zařízení - zapnul zařízení a provedl "Tovární nastavení", vše se provedlo, restart zařízení.
7. Po zapnutí zařízení již najede AsusMenu a z něj spustím IGO 8.3.2, vše je OK, skin, nastavení a další grafické úpravy. Když ukončím IGO, program se ukončí a....
Zde je konec. Už IGO z AsusMenu nespustím. Musím celý přístroj vypnout (OFF) pak zapnout (ON) a zase mohu
jednou spustit IGO.
Tak nevím co je špatně, jestli to vůbec jde, aby to šlo spouštět z AsusMenu. Myslím, že to ale jde.... teda snad.

Nemá někdo nějaký nápad nebo jestli to takhle může fungovat s 8.3.2. Jinou verzi jsem nezkoušel.
V poslední době jsem to moc neřešil a spouštěl IGO s SD karty z Windows, ale kdyby to šlapalo přímo z menu a šlo to spouštět libovolně krát, bylo by to super.
Taky když to po ukončení IGO vypnu přístroj (OFF) vynuluje se čas a datum, to je ale detajil, který je mi celkem jedno.
Může mi někdo prosím poradit?