@ to a.mroz - musíš se na to dívat tak, že nové modely NAVON obsahují nejnovější operační systém WinCE
6.0 a
dosavadní spouštěče byly vyráběny a testovány a optimalizovány na starých navigacích se starším operačním systémem WinCE 5.0. Proto Ti některé aplikace nemusí fungovat. Mně například ve WinCE 6.0 nefunguje Word, Excel, apod. Jak psal Tomáš Kubec - třeba bude stačit pouze sehnat potřebné DLL knihovny a třeba taky bude potřeba sehnat nové verze Wordu a Excelu, apod. Je to zkrátka nový operační systém (a zcela nový hardware), takže je potřeba být trpělivý, než se rozšíří mezi odbornou veřejnost a začnou se vyvíjet úpravy, postupy, doplňky, spouštěče, atd. Nejpozději do pár měsíců budou všechny navigace (všech značek) obsahovat WinCE 6.0, takže to půjde rychle
@ to fMilan - Milánku, jestli máš chuť a čas, tak Ti můžu poslat nějaký nový model na testování a případnou optimalizaci spouštěče a externích aplikací. Já jsem bohužel časově totálně přetížený...
A otázka do pranice - jak často kdo z Vás v praxi používá Word a Excel na GPS navigaci? Já sám za sebe říkám, že 0x