Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

FirmWare a spouštěč pro navigace DEJVID II. a DEJVID III.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: FirmWare a spouštěč pro navigace DEJVID II. a DEJVID III.

Příspěvekod fukor v 23 pro 2009 12:40

Ku teme Garmin:
V ruskej sekcii fora na goclever.net som v teme "Goclever 4335 и Garmin Mobile XT" nasiel:

Гармин всех предыдущих версий (включая и 5.00.20), не видит GPS модуль Glonav NXP GNS4540... поставил тайваньскую версию 5.00.30 - полет нормальный, сразу определила GPS модуль, навигация работает... Из недостатков этой версии - языки только англ. и тайваньский... со всеми вытекающими неудобствами с поиском и тд... Так что для нормальной работы, буду ждать когда выйдет 5.00.30 с локализацией для европы...

Cize Mobile XT do verzie 5.00.20 vratane nevidi GPS modul Glonav NXP GNS4540. Tajwanska verzia 5.00.30 ho vidi a funguje s nim, tato verzia vsak ma nejaky problem s vyhladavanim v anglictine.
fukor

Příspěvekod sinco v 23 pro 2009 15:59

Kdyz by byl nekdo laskav a podelil se s info kde sehnat overenou, funkcni /ikdyz jak se zda, bes funkcnui GPS/ verzi Garmin pro 4335 budu velmi vdecen. Pres SZ Dekuji
IGO 8.3.2.95797, GoClever 4335, Vzhled Dimka(W) 1.1.31 (a)- TomSoft
sinco

Příspěvekod fmilan v 23 pro 2009 22:52

Tak jsem se konečně dostal k dvojce (jedné z posledních) a to co fungovalo na dřívějších provedeních na ní nejede :x . U trojky vše bez problémů. Pravděpodobně došlo u dvojky k inovaci směrem dolů a vypustily nějaké knihovny. Z trojky doplňovat nelze, zařve to chybu. Pokusím se sehnat nějakou z prvních dvojek a podívat se, v čem je rozdíl.
Jak jsem psal dřív, verze CE je u obou (dvojky a trojky) stejná, ale vlastně jen názvem :mrgreen:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod sinco v 24 pro 2009 12:28

To jsem dopadl. Zerabraci z GC. Tohle nedelaji jen oni. Ve spotrebce je bezne ze se po dobu vyroby modifikuje vyrobek. Jen kolik uprav je mozne najit na zacatku vyroby a pak na konci u jednoho typu. Delala to tehda Tesla, delaji to i jini. Pokud cilem bylo vylepsit, zkvalitnit vyrobek, tak hura. Ted je to pod heslem, pokud to bez te soucastku taky nejak jede, pric s ni. Kazdy jüan co lze usetrit, nam prinese jeste vetsi zisk.
Kdyz by se provedlo porovnani a zjistene rozdily se do dvojky doplnily, to by byla radost. Jen pamet aby byla.
IGO 8.3.2.95797, GoClever 4335, Vzhled Dimka(W) 1.1.31 (a)- TomSoft
sinco

Příspěvekod fukor v 25 pro 2009 09:24

V tejto teme zverejneny jednoduchy spustac v2 som upravil pre rozlisenie 320x240, moze sa niekomu zist pre ine modely PNA.
Uprava sa tyka len suboru main.ini (v prilohe).
Spustac som otestoval v GoClever 3535 vo vnutornej pamati, Spustane programy tiez vo vnutornej pamati. Kto chce spustat programy z pamat. karty, potrebuje v main.ini zamenit vyskyty ResidentFlash za SDMMC (alebo nieco ine - podla modelu PNA).
PICT2280.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
fukor

Příspěvekod fukor v 25 pro 2009 09:25

Este main.ini :D

Obrazovku s hrami som neadaptoval.
fukor

Příspěvekod lhotaplz v 26 pro 2009 23:08

Dobrý den!
Addam píše:
"Uživatel Fanda udělal systémovou úpravu, díky které je možno přehrávat hudební soubory ve formátu MP3 i ve standardním hudebním přehrávači (který je v navigaci DEJVID III. obsažen již z výroby). Já jsem tuto systémovou změnu zahrnul do "malého" firmware, aby si ji mohli do navigace DEJVID III. nainstalovat jednoduše i netechnicky zdatní uživatelé."
Mám GC 5010 BT FM, po instalaci Inna mapa a IGO 8,3 mi přestalo fungovat přepínání programů - na krátký stisk tlačítka prostě nereaguje.
Nemáte náhodou upravený firmaware, který by fungoval nejen na 5066 ale i na 5010?
Děkuji za Váš čas! lhotaplz
lhotaplz

Příspěvekod mikels v 28 pro 2009 18:57

Jinak spouštěč otestován v GPS evolve Multitraxx a běhá bez problému. Super práce...
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod pro72 v 29 pro 2009 23:59

Ahoj, stal jsem se spokojeným majitelem Dejvida III a tak jsem si trochu upravil k obrazu svému spouštěč. Jsou z něj pryč nabídky tapet a je předělaná základní nabídka, v navi jsou změněny ikony na iGO8, TomTom a Sygic jinak vše původní. Dám to sem, kdyby někdo měl náhodou zájem.

Jinak rozběhal někdo na tom Navigona?

odkaz odstraněn o pár příspěvků dál je nová verze

display_1.jpg

display_2.jpg
Naposledy upravil pro72 dne 30 pro 2009 15:31, celkově upraveno 1
pro72

Příspěvekod fukor v 30 pro 2009 10:36

addam, pro72: Cim ste robili screenshot spustaca?
fukor

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy