od fanda v 02 pro 2009 19:24
Foci se zmínil (29.listopadu, 3. stránka tohoto vákna) o existenci souboru pro 5066, který je obdobný MioAutorun.exe u navigací Mio Cx20. Zjistil jsem, že skutečně funguje ač jsem o tom začal pochybovat po mnoha neúspěšných pokusech. Problém byl v tom, že jsem používal skript SCP, který je velmi prostý a jednoduchý, používaný již při odblokování řady Mio Cx10. Ten tam bohužel nefunguje a musí se skutečně jen a jenom použít MortScript (soubory MSCR). Skripty SCP fungují až při po úplném natažení OS.
Tak jako u 5010 je skrytý disk "RegFat" pro Win Registr, tak u této navigace je to disk se jménem "Hive Disk". Přístup k němu je obdobný jako u disku "ResidentFlash2" a byl zde popsán dříve. Bohužel a někdy asi bohudík nelze se soubory zde pracovat, tj. udělat si z nich zálohu a pak si je v případě problému obnovit standardním přístupem v TotalCommanderu. Možná někdo příjde na to, jak to i přes blokování OS udělat. To je ale jen pro odborně zdatné a silné povahy, neboť riziko je značné a z navigace se může stát velice rychle akorát těžítko na papíry na stole.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1