Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GoClever Navigator 5010FMBT+CAM

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: GoClever Navigator 5010FMBT+CAM

Příspěvekod fanda v 14 úno 2010 18:58

@Svoda: Já se na to stejně chystal. Akorát už všichni budou vědět o co go.
@Amater: Ten text je editovaný, má právě tu poslední kapitolu navíc, tak si ho vyměň.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod farel v 27 úno 2010 08:55

Především jako nový bych chtěl všechny pozdravit.Pročítám toto fórum už asi měsíc protože jsem potřeboval navigaci s AV vstupem tak jsem tady hledal nějaké typy kterou navi koupit a tento týden jsem pořídil GoClever Navigator 5010FMBT+CAM,jenže mám problém AV vstup nefunguje a navi celou dobu píše čekání na GPS,takže funguje jenom ta couvací kamera,pokud ji restartuju tak se rozjede ale ta hláška tam je pořád.Chtěl jsem poprosit jestli náhodou neví někdo co by se s tím dalo dělat,předem moc děkuji.
farel

Příspěvekod fanda v 01 bře 2010 09:44

Na to abych ti odpověděl toho od tebe vím málo. K videovstupu - jak ho a čím připojuješ? K vlastní navigaci: GPS přijímač nechodí obvykle v budovách, je třeba ho vyzkoušet ve volném prostoru. Je tam ještě další otázka - používáš originální soft? Pokud neděláš nějkou chybu, tak je to na reklamaci. Jo a tu je okamžitě ještě jedna otázka: koupils to nové anebo od někoho, který s tím už něco dělal? Myslím si, že do začátku je těch otázek už dost.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fanda v 01 bře 2010 18:18

Do prvního příspěvku jsem umístil aktualizované soubory. Zejména ten "Programy pro WinCE 5" je zajímavý, obsahuje navíc seznamy potřebných DLL knihoven pro jednotlivé programy a seznamy DLL ve Windows v navigacích C520 a GC5010. Pro porovnání je tam i seznam DLL, který je ve Windows Mobile 5.0.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod farel v 02 bře 2010 10:55

Předem děkuji za rekci na mé dotazy.Navi jsem koupil novou akorát jestli jsem dobře pochopil tak by k ní měla být SD karta a ta v krabyci nebyla.Signál jsem skoušel venku a potom i v autě.Píše čekání na GPS a kdyš se podívám kolik družic vidí protože má zelené pole signálu tak třeba uvádí 10 z 11ti.kdyš ji vypnu a zapnu nebo resetuju tak se chytí.AV chci použít na bezdrát. kameru co mám ve vozíku na koně.Ta normálně funguje používám ji už asi rok ale vyměnil jsem auto to předešlé mělo velkou navi pioneer.Kameru připojuji malým jackem přímo do navi protože mám i covací kameru(ta funguje) tak v držáku není zdířka.
farel

Příspěvekod fanda v 02 bře 2010 23:33

Jsou různé verze této navigace. Jestli jsem dobře četl mezi řádky, tak navigační program jsi měl nainstalovaný v navigaci. V tom případě je SD karta zbytečná. Je to Mireo viaGPS 3 Black Edition, tj. orinální dodávaný program, anebo tam máš už něco jiného? Podle toho co píšeš, GPS čip zřejmě funguje, ale nejspíš to chce napoprvé trochu déle počkat, než to vyhodnotí z přijímaných signálů polohu.
Co se týče Video vstupu, tak některé GC5010 ho oficiálně měly mít, ale nebyl funkční (na tišťáku nebyl proletovaný konektor, zkrátka výrobní vada). Ten malý jack je standardního zapojení, anebo jsi ho dělal doma? Jde mi o to, zda je správně zapojený. V návodu zapojení není a tak se dá získat jedině na netu. A nevím, zda vůbec na zapojení tohoto konektoru existuje norma pro video signály. Takže problém by mohl být i v zapojení konektoru, který tam strkáš.

Myslím, že bude rozumnější se obrátit na servisní středisko. Zde bychom si mohli dopisovat dost dost dlouho a s nejasným výsledkem, protože to chce vidět in natura a zkoušet. Zřejmě to máš v záruce a tak by to neměl být problém. Pokud se na ně obrátíš,tak dej vědět jak jsi dopadl.

Servisní středisko pro GoClever
Adresa: Husova 2, 67531 Jemnice, ČR
E-mail: servis@goclever.cz
Telefon: +420 546 606 021
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod farel v 03 bře 2010 13:36

Moc děkuji za reakci na můj problém takže navi putovala na reklamaci,později dám vědět jak to proběhlo.
farel

Příspěvekod lhotaplz v 04 bře 2010 16:58

Zdravím všechny!
Mám problém nebo jen zjištění - dostaly se mi do ruku 3 typy tzv. "aktivních držáků" pro GC 5010. Neumím vložit obrázek, tak popisuji:

1.typ - v držáku je jen vstup pro nabíječku - ale bezdrátová kamera nefunguje - je to chyba nebo typ?
2.typ - v držáku je vstup pro nabíječku, USB a další kulatý vstup (jakýsi jack)! Bezdrátová kamera, přiložená k navigaci s držáky 1. a 2. typu nefunguje.
3.typ - v držáku je vstup jen pro nabíječku, ale bezdrátová kamera funguje.

Má někdo z Vás pro to vysvětlení?

A mám ještě jeden zdvořilý dotaz:
Na spodní straně navigace je na druhé straně od slotu pro kartu jakýsi vstup, označený záhadným symbolem, nevíte náhodou někdo k čemu to je?

Děkuji za jakoukoliv reakci. lhotak
lhotaplz

Příspěvekod Jarouš v 04 bře 2010 21:13

Vložit obrázek můžeš tak,že pokud napíšeš text,tak v poli pod ním je ikona "příloha",tam můžeš nahrát obrázek a odeslat. ;)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 04 bře 2010 21:59

@lhotaplz: Já tuhle šochtli kdysi testoval (tehdy pod kódovým jménem ADAM) a obrázek s popisem najdeš zde:
viewtopic.php?p=18741#p18741

A veškeré popisy jsem čerpal z manuálu, tam bylo vše dobře identifikováno.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy