Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GOCLEVER 4335 Dejvid II

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: GOCLEVER 4335 Dejvid II

Příspěvekod sinco v 13 led 2010 22:08

Prinasim dalsi poznatek ohledne spusteni Garmina. Pokud ho spustim pres total commader tak hodi chybu. Pokud prvne spustim winCE a pote pres CE otevru Garmina tak jde spustit. Jestli pojede uplne , to nevim. Ale chybu to uz nehaze.
IGO 8.3.2.95797, GoClever 4335, Vzhled Dimka(W) 1.1.31 (a)- TomSoft
sinco

Příspěvekod sinco v 13 led 2010 23:35

Pri vyhledavani GPS se to sekne.
sinco

Příspěvekod fukor v 14 led 2010 15:35

sinco:
Pri vyhladavani GPS zamrzne verzia 5.00.20.
V prvom prispevku predoslej stranky som pisal, ze GPS chip dokaze korektne rozoznat verzia 5.00.30.
fukor

Příspěvekod sinco v 15 led 2010 09:09

Jo vim ze to tam je. Napsal jsem to proto, ze je zajimave, kdyz spustim garmina s sd karty tak je chyba. Kdyz ho spustim z prostredi wince tak "jede" bez erroru¨. Coz me prekvapuje.
Jeste by me zajimalo jak rozchodit v origo navigacnim softu GC, viaGPS3, TMC prijmac. Na obrazovce ikonu tmc vidim. Tuknutim na tmc se asi zapina a vypina. Ale v nastaveni neni naladena zadna stanice. V IGO funguje. Takze chybu TMC prijmace vylucuji. Dekuji
sinco

Příspěvekod sinco v 04 úno 2010 18:59

Je mozne sehnat ten plastovy uchyt pro GC 4335. Jezdim ve dvou autech a porad to predelavat se mi nechce. Mam jeden husi krk navic. A na jeho konec pasne ta plast. chnapka, uchyt. Dneska jsem prosel par obchodu s mobily a GPS. Shanel jsem nejaky univerzalni drzak, co jsou pro mobily, tak jsou takovy nejaky brutalni, moc plastu.A nejaky univerzal pro 4.3 GPS, nic nemaji. A nebo jsem, zatizen obchody s mobily, chodil v Brne po spatnych kramech.
sinco

Příspěvekod sinco v 18 úno 2010 13:32

Poprosim jeste jednou, da se nekde sehnat plastovy uchyt pro GC 4335. V tescu u nadrazi je prodejce navigaci. A ma tam i GC. A ten mi rekl ze se to sehnat neda. Jestli mel pravdu, pouzivate nekdo nejaky jiny drzak? Dekuji
sinco

Příspěvekod addam v 18 úno 2010 14:25

Originální vanička GOCLEVER se bohužel opravdu samostatně neprodává - respektive nevím o žádném velkoobchodu v ČR, který by tyto vaničky prodával samostatně.
Teoreticky bys mohl kontaktovat servisní středisko GOCLEVER a požádat je jestli by náhodou jednu vaničku neměli navíc ...

A nebo druhým řešením je zakoupení univerzálního držáku navigace. Univerzálních držáků existují stovky druhů a dokonce jsem je zahlédl už i u Vietnamců na tržnici ;-)
Já osobně jsem vyzkoušel hodně různých univerzálů, ale nejvíce spokojený jsem s držákem "CELLY GLEXGPS" - http://www.mojenavigace.cz/?Mode=Sti&StiId=25207
Pokud se pohybuješ v Brně okolo nádraží, tak zajdi do TESCA a dole (naproti pokladnám u potravin) je malá prodejna "AMIO" kde prodávají navigace. Tento držák by měli mít skladem a i kdyby ho zrovna neměli, tak si myslím že Ti ho do druhého dne objednají...
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod sinco v 18 úno 2010 16:19

Jeste by byla moznost to vyrobit. Najit vhodny, pruzny material. A nemusi byt ani cerny. Aby to nepritahovalo slunko. Horkovzdusnou to vhodne natvarovat. Asi to zkusim.
sinco

Příspěvekod audis v 03 dub 2010 19:58

JAK ZOBRAZIT SYSTEMOVÉ SOUBORY?

už to hodinu googluju a i zde hledám marně: rad bych se podíval na systemové soubory sveho gocleeveru, a třeba si i upravil tlačítka, ale já se k těm systemovým souborům zaboha nemužu dostal. připojim navi kabelem, objeví se jako další disk a na diskus e zobrazí akorát RECYKLED a SYSTEM VOLUME INFORMATION. nic víc tam není.

WinCE plugin do totalcommanderu mám, ale při pokusu o otevření WINCE DEVICE se ozve varovný zvuk Xpéček a nic se nestane.

děkuji za radu začátečníkovi.
audis

Příspěvekod fanda v 04 dub 2010 09:53

Nemám tuto navigaci a tak počítej s tím, že něco nebude pasovat. Podle toho co píšeš, tak máš v navigaci nastavenou komunikaci přes USB a ne přes ActiveSync. Rovněž tak nemáš nainstalovaný ActiveSync na PC. TotalCommander v PC se sice do navigace dostává využitím plugginu WinCE, ale aby to všechno fungovalo, musíš mít rozchozený ActiveSync od Microsoftu. Přes USB mód to nefunguje. Proto, nejlépe by pro tebe bylo použít spouštěč pro Dejvida II a III, vlákno http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=58&t=835. Tam najdeš spoustu užitečných rad. Ve spouštěči je i TotalCommanderCE, kterým můžeš prohlížet soubory i ve složce Windows a i v jiných složkách, které nejsou přístupné přes USB mód připojení k PC. Pokud přesto budeš chtít realizovat připojení přes ActiveSync, tak toho tady musíš hodně přečíst, vše je tady ve vláknech na 100% popsané, musíš využít i tlačítko Hledat. Jen krátce:
a) Nejdřív zjistit v navigaci zda tento mód jde nastavit v nastaveních v menu navigace, anebo zda se to dá nastavit v Ovládacím panelu navigace (přes sopuštěč). Pokud ano, tak zatím nenastavovat, pokud ne, nemá cenu se do dalšího pouštět.
b) Musíš si stáhnout od MS ActiveSync 4.5
Kód: Vybrat vše
www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141&displaylang=cs

c) nainstalovat stažený ActiveSync v PC
d) V navigaci nastavit mód ActiveSync, viz bod a)
e) propojit navigaci s PC a vše další by mělo probíhat automaticky, zařízení se najdou a pak lze spustit TC a ten se teď do navigace dostane také.

Pokud bod a) nevyjde, tak se vše dá provést ručně - nainstalovat ActiveSync do navigace a ručně ho pouštět při každém spojení. Dalším problémem je, že po každém vypnutí musí následovat znovu instalace. Podmínkou všeho toho je unlock navigace, tj. abys byl ve windows a ne v menu navigace či v menu spouštěče, a zkušenosti. Ale to už je jiná kapitola a zatím ti ji, podle toho cos psal nedoporučuji. Mohl bys tu navigaci zcela zlikvidovat.

Edit: Zapomněl jsem upozornit na Tomášovu WWW stránku
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz
, tam najdeš téměř vše co se týká problémů okolo navigací. I když se zabývá převážně Mio navigacemi, tak většina těch popisů se dá využít i pro jiné typy.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy