Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GoClever 5066 TMC - DEJVID IV.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: GoClever 5066 TMC - DEJVID IV.

Příspěvekod Pitevna v 14 dub 2010 16:48

díky za radu..koukám na to a v contentu nic takového nemám..dala jsem vyhledat před Total .. soubory *.kml a nic :-(
Pitevna

Příspěvekod fmilan v 14 dub 2010 17:07

Já netvrdil, že je tam máš ;) Jen jsem popsal moje poznatky.
Taky mohlo zůstat spuštěné něco jiných programů.
Nicméně ten hardreset pomáhá. Jak je vidět, tobě pomohlo i vypnutí navigace. Čert ví, kde bylo co uloženo či spuštěno, ale softresetem (vypnutím) se to smázlo.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Pitevna v 14 dub 2010 17:18

aha, díky za rady.. zatím se to neopakovalo..
Pitevna

Příspěvekod PistaT v 15 dub 2010 22:04

Ahoj Vsetci, hlasky typu "out of memory" sa mi podarilo vivolat roznymi pokusmi najmin 50 krat. Skusam pridavat odoberat skin, poi a nastavenia. Minule mi tato potvora uplne zamrzla na D1 ked sme zastavili u mekaca a az do Brna sa ani nenasla.

Moj zaver je zatial taky ze ak pouzivam len zakladny skin tak to je celkom pouzitelne inac skor ci neskor to padne. To by som este aj prezil ale neustale ma ukazuje na mape na neakej vedlajsej ceste nez na ktorej som v skutocnosti.

Otazka na neakeho borca. Neslo by neak "odlachcit windovsi"? Mna fakt netrapi 90% percent sluzieb winov. Kludne obetujem TMC, BT, MP3, Word vsetky mozne api.

Rad by som pouzival tuto vec vyhradne na navigaciu ale to by som bol rad ak by aj fungovalo :-(
DEJVID IV, iGo Primo
PistaT

Příspěvekod fmilan v 15 dub 2010 22:39

Problémy s pamětí u D4 jsou už déle diskutovány.
Já mám na RF nainstalováno iGO8 v "plné palbě" s náročným skinem GJ..tSif a po více jak 5titisících projetých km se už tato hláška neobjevila. Je prostě potřeba vše ostatní vypnout.
Nepíšeš, jak iGo spouštíš a co vše při jeho běhu "běží". Pokud máš s naviprogramen spuštěn i jiný program (třeba i spouštěč), pak u náročné aplikaci iGa může dojít k "přetečení" paměti.
Pokud vydržíš do konce týdne, bude dokončen spouštěč pro D4 s doporučením, jak se těmto problémům vyhnout ;)

Co se týká tebou uvedené hlášky, vyvolám ti ji na počkání ;) Je to jen problém softresetů a neresetů při doplňování aplikace. Prostě jak kdy :?:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod PistaT v 16 dub 2010 11:45

Ahoj, diki za odpoved.

Pouzivam ten "prvi" spustac co je v tom diskusnom vlkane s spustacmi.
Do ini suboru som doplnil ten riadok aby sa vypinal skor nez sa spusti navigace.
Okrem navigacie nic ine nespustam.

pride mi cenna tvoja poznamka s soft/hard resetom a vipinanim. Tato vec sa docela mozna podiela tiez na mojich problemoch. Dodnes mi celkom neni jasne co sa vipne ked zmacknem to tlacitko hore. A tiez mi nie je celkom jasne ze ked to zmacknem a zostane cierna obrazovka ci je to viple ci len spi a ci vobec zere baterku?

Inac pripustam tiez ze za kopu dalsich padov mozem si sam, lebo navigaciu vlastnim prvi krat svojom zivote a to tiez len par tizdnov. Samozrejme nemam cas (neviem ci je vobec ludskych silach) prechadzat uplne vsade celu tieto fora. Tak snazim sa to latat do kopi z tych neuplnich informacii co kdetu precitam...
DEJVID IV, iGo Primo
PistaT

Příspěvekod fmilan v 16 dub 2010 14:47

Krátkým stiskem tlačítka navigaci uspíš, dlouhým stiskem vypneš (softreset). Poznáš to podle toho, že po zapnutí z "uspání" ti okamžitě naběhne obrazovka, ve která jsi to uspal, po zapnutí z "vypnutí" ti nabíhá znovu celé zařízení (obrázek kokpitu auta). Hardreset je dírka na zadní straně.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Rendadc v 24 dub 2010 11:28

Zdárek lidičky. tak čtu o problemu na Dejvid IV s pamětí a zajímá mne zda už někdo problém vyřešil a zda má cenu ho měnit když mi Dejv3 jede v pohodě.Díky za info...Renda
Rendadc

Příspěvekod hafush v 24 dub 2010 12:35

Já osobně bych ho na tvém místě určitě neměnil,alespoň do té doby,než se podaří zaktivovat těch 10MB paměti,které jsou někde zabrané (asi pro TMC ?).
hafush

Příspěvekod Rendadc v 09 kvě 2010 11:24

Díky za radu. měl jsem kupce za cenu nového Dejvida, ale za to me to nestojí. Potrebuji se na navigaci spolehnout a ne aby mě hekla uprostřed křízovatky. Zatím počkám.
Rendadc

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy