@ to BOSS:
RDS-TMC na navigaci DEJVID IV. jede bez problému - bohužel z Tvého popisu není zcela zřejmé v čem je problém - takže si to zkusme trošku upřesnit:
1)
komunikuje Ti iGO8 s TMC - tzn. proběhla detekce TMC modulu v navigačním programu?pokud ano - tak bys měl vidět to co je na této fotografii:
DSC00016.jpg
Pokud to na své navigaci nevidíš, tak:
a) zkontroluj jestli máš ve složce iGO8 knihovnu "gpstmc.dll" která je nutná pro TMC. Pokud ji tam nemáš, tak si ji stáhni z mého příspěvku rozpakuj do složky s iGO8.
b) potom zcela vymaž (odzálohuj) soubor "sys.txt"
c) potom spusť iGO8 a proveď autodetekci TMC a mělo by dojít k nalezení TMC modulu
K bodu "b" dodávám, že bys mohl sys.txt nechat na kartě a doplnit do něj níže uvedené parametry, ale pro tento pokus to není důležité.
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="GNS_GPSTMC_SOURCE"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="4"
auto_tuning="1"
2.
Pokud Ti program iGO8 komunikuje s TMC modulem - tzn. pokud vidíš že probíhá vyhledávání stanice (tak jak je to na fotografii), tak je z hlediska navigace vše v pořádku a jde jen o to, abys byl v místě kde se vyskytuje RDS-TMC signál. Například já mám odzkoušeno, že v Poličce NIKDE signál RDS-TMC nenaladím a když testuji různé TMC moduly, tak musím vyrazit 2 km za Poličku na kopec, kde mám své místečko na kterém signál TMC chytím...

Samozřejmě také velmi záleží na umístění TMC anténky v autě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.