Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spouštěč (nejen) pro navigace DEJVID IV.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: Spouštěč (nejen) pro navigace DEJVID IV.

Příspěvekod SvoDa v 20 říj 2010 06:13

Při párování jakýchkoliv dvou přístrojů přes BT to chce kód. Ten si sám zvolíš, třeba 1234 a posléze i druhý přístroj si tentýž kód vyžádá k navolení, aby bylo BT povoleno (odsouhlaseno párování na druhém přístroji). Je to kontrola toho, že právě tyto dva přístroje se mají párovat. Kdyby se to párovalo bez kódů, pároval by se tu každý s každým ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod riggo v 21 říj 2010 12:55

Zdravim pritomne, pridal bych se tez s problemem s BT na Goclever 5066-Dejvid IV. S predchozim telefonem, Nokia 6234, byla funkce BT temer bezchybna. Ted je potreba pouzivat novy tel. Nokia 6303, sparovani probehne OK, ale po te se spojeni BT cyklicky odpojuje a zpet pripojuje v intervalu cca 10-15sekund, takze nelze pouzivat nic. Byl by nejaky napad, proc se tak s timto tel. deje, kdyz predchozi byl OK? Nema na to vliv ani vzdalenost ani to, jestli spustim parovani zarizeni z tel. nebo z navigace, vzdy stejny vysledek. Dik za pripadne info....
riggo

Příspěvekod SvoDa v 21 říj 2010 13:31

nemá ten telefon v nastavení nějakou funkci na "obnovování" spojení ? - třeba je tam nutno něco přenastavit. Zkoušel jsi BT komunikaci toho telefonu s PC ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod riggo v 21 říj 2010 14:20

To se kouknu, jestli tam neco takoveho v menu je...az dorazim dom. S ostatnim BT prisl. to chodi normal(headset, PC,....)
riggo

Příspěvekod origosch v 21 říj 2010 21:04

Kdyby se to párovalo bez kódů, pároval by se tu každý s každým

Jako cikorky. Tak jsem to dělal, ale jeden kod (na telefonu) to odmítalo. Dnes jsem to zkusil znovu a normálně se to spárovalo. Asi to chtělo resetnout telefon. Handsfree chodí, ale bohužel jenom při vyndané kartě s orig. navisoftem. Pokud jedu přes spouštěč, tak to nechodí. S tím asi nic dělat nepůjde.
origosch

Příspěvekod SvoDa v 22 říj 2010 07:29

a co takhle spárovat telefon a teprve pak obsluhovat spouštěč ?
Existují taky možnosti párovat telefon z běžících navigačních programů při použití příslušných úprav .ui souborů v data.zip, popř. použitím skinů, které to umožňují.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod origosch v 22 říj 2010 20:36

To jsem zkusil napřed spárovat, potom spouštěč a pak jsem na to zavolal z druhého telefonu. Telefon zvonil a navi nic. Bez spouštěče to normálně hodí menu přijmout, mikrofon atd. a jde to přijmout a nastavit hlasitost atd.
Soubory v dta.zip nevím, jak bych upravil, na to prostě nemám.
origosch

Příspěvekod karelvol v 22 říj 2010 20:48

Ahoj Taky jsem to dneska zkoušel a vysledek je ten, že Nokie 6303 se připoji a odpoji a stále tak do kola. Když jsem si pujčil Sony Ericsson, tak po spárování funguje. Takže problém bych viděl v nokii.
karelvol

Příspěvekod origosch v 22 říj 2010 21:24

Takže problém bych viděl v nokii.

Možné to je. Zkoušels to přes ten spouštěč? Moje Nokia se normálně připojí a zůstane připojená, ale bez spuštěného spouštěče. Jdou přes handsree přijímat hovory, vše OK. Jak zapnu spouštěč, na ní navi vůbec nereaguje.
origosch

Příspěvekod karelvol v 23 říj 2010 06:56

Mobil zůstane připojen i po zapnutí spouštěče. To znamená, že pokud mám zapnuté Primo nebo iGO a někdo mi zavolá, tak jdou přijímat hovory. Ale ještě jsem nepřišel na to jak mohu volat přímo z navigace.
karelvol

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy