Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spouštěč (nejen) pro navigace DEJVID IV.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: Spouštěč (nejen) pro navigace DEJVID IV.

Příspěvekod fmilan v 20 zář 2010 20:50

Hodně programů a přehrávačů nefunguje pod winCE6 :( , ale jen pod winCE5.
A to je bohužel případ Navonu.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod umaxxx v 20 zář 2010 21:22

Tak to bylo spíš myšleno obráceně, ne? Protože já mám právě Windows CE Core 5.
umaxxx

Příspěvekod fmilan v 20 zář 2010 22:20

V tom případě by to mělo chodit. Otázkou je, zda jsou ve win všechny potřebné knihony. I to se u různých výrobců liší. Tyto přehrávače jsou zkoušeny na dejvidech a miu.
Vyzkoušej Coreplayer.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod umaxxx v 20 zář 2010 23:10

Coreplayer napíše chybu: Video kodek(DIV2) není přehrávačem podporován! Přehrávač Fortuna napíše to stejný,je možnost ty knihovny doplnit? Nebo nejlepší by bylo nějakej kompatibilní video přehrávač, našel jsem Beta player, ale jak tohle nainstalovat do spouštěče :shock:
umaxxx

Příspěvekod fmilan v 21 zář 2010 07:12

Všechny přehrávače umí formát .avi (mimo jíné). Doplnit natrvalo knihovny by bylo možná složité, jinak to lze řešit skryptem při spouštění programu. Ovšem to chce vědět, co mu chybí :lol: .

Co se týká Betaplayeru (nevím kterou verzi spouštěče máš), ale vyzkoušej ho nahrát do App a nejdříve spustit přímo exáčem z Totalcommanderu. Pokud pojede, pak nejjednodušší bude: přejmenovat adresář na Coreplayer a spouštěcí exe na player.exe. Pak se bude spouštět místo Coreplayeru. Přípdně můžeš zvolit jiný přehrávač (Mediaplayer, player.exe nebo Fortuna, FortunaMP3PlayerCE3.exe)
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod umaxxx v 22 zář 2010 11:43

Tak jsem přišel na to, že problém je s rozlišením 480-272, když to převedu do trochu nižšího rozlišení tak formáty AVI normálně fungujou, je to teda dost blbý, že nemůžu využít celou obrazovku.
umaxxx

Příspěvekod fmilan v 22 zář 2010 14:11

Téměř ve všech přehrávačích je možnost zobrazit celou obrazovku. Buď tlačítko nebo tapnutím na přehrávané video.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod umaxxx v 22 zář 2010 14:39

Tak to je jasný, ale tyhle přehrávače při funkci zobrazit na celou obrazovku, zobrazí video v tom menším rozlišení a kolem je to vyplněno jen černě,nepodařilo se mi to video roztáhnout jako to je běžné u PC.Zvládl by někdo upravit spouštěč třeba takto? http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=84
umaxxx

Příspěvekod fmilan v 22 zář 2010 18:55

To je něco úplně jiného. Tak si to nainstaluj ;)
Mě například chodí na Mediaplayer (je součastí App) pod winCE5 i winCE6 video přes celou obrazovku. Stačí ťuknout na ikonku monitoru.
Zkus namátkou vybraný vzorek.

Media Player.zip

Matuška.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod umaxxx v 22 zář 2010 19:41

Mě to funguje přes celou obrazovku, ale musí to být rozlišení 480-272, jinak se video maximalizuje jen na svou velikost a zbytek obrazovky se černě vyplní.Taky bych čekal, že se to zmaximalizuje na celý displej.Ale už to mám vyřešené, stáhnul jsem ten Miopocket a tam jsem si vzal Media Player, je u toho exe souboru spousta dalších souborů, a s tím mi to funguje bez problému.Jen ten player musím zatím spouštět přes TotalCommander než to zaměním za ten Core player jak si mi už psal.
umaxxx

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy