Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spouštěč (nejen) pro navigace DEJVID IV.

Zde řešíme všechny modely navigací GOCLEVER - např. 5010/3535/5066/4090T-DEJVID/4335/3550/5055...

Re: Spouštěč (nejen) pro navigace DEJVID IV.

Příspěvekod umaxxx v 20 zář 2010 07:21

Tak teď si připadám jak blbec, zkoušel jsem to několikrát a nikdy se mi nepodařilo máčknout na ikonku, dobrý už to funguje :mrgreen: ,fmilan dík, že tě to napadlo.
umaxxx

Příspěvekod fidloch v 20 zář 2010 09:04

Zdravim,
Jsem novým majitelem GC 3540 s rozlišením 320x240.Takže jsem se nejdřív snažil rozpohybovat dejvida IV od fmilana na moje rozlišení, ale na to sem byl krátkej, tak sem nakonec zprovoznil redukovanou verzi od Jerryho a vše šlape tak jak má, takže tímto děkuji fmilanovi a následně Jerrymu.

Ale teď na co se chci zeptat.. Na navi tlačítka jsem si přepsal Primo, pak z flashky GC navigátora a na třetí hodim Sygic. Ale říkal jsem si, že seženu ještě smartmaps a možná ještě TT nebo Igo 8. Ale na ty bych potřeboval dodělat tlačítka.. Zredukovaná verze od Jerryho mi totiž vyhovuje (navíc má i mé rozlišení), tak jsem si říkal, že dodělat nějaké tlačítko by bylo jednodušší.. Poradil mi někdo prosim jak na to? Snažím se spíš dřív hledat a číst, než psát, ale tohle jsem opravdu nikde neobjevil.. Dyžtak děkuji za odpověď.
fidloch

Příspěvekod Jerry v 20 zář 2010 09:51

Všechna Tebou jmenovaná tlačítka jsou ve složce icons spouštěčů, které tu nabídl fmilan. Jejich úpravu - zmenšení na potřebnou velikost peo rozlišení 320_240 lze provést programem IcoFix. Myslím, že ho tu na fóru nabízel fanda, momentálně si nemohu vzpomenout kde. Úprava je snadná, to zvládneš a z výsledku budeš mít potěšení :D
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod fmilan v 20 zář 2010 10:56

Ten program se přesně jmenuje IcoFX a najdeš ho na netu.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jerry v 20 zář 2010 10:59

@fidloch: Poslal jsem Ti SZ.

Jo, Milan má pravdu, já tam přidal "i"
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod fidloch v 20 zář 2010 12:01

Fmilan, Jerry : Jo, díky za ikony, ale všechny jsou ve složce a já je mam linkovaný na navi sw, to sem schopnej zvládnout ;) ale jde mi o to si do spuštěče od Jerryho přidat krom těch třech tlačítek ještě dvě, pod ty tři, co tam jsou.. a dyžtak sw který to umí rozvrhnout( abych nemusel zkoušet polohu podle x a y).. a nebo si stáhnu spouštěč od milana a upravim na 320x240.. to je asi taky cesta..
fidloch

Příspěvekod Miroš v 20 zář 2010 12:12

Polohu ikon určíš podle x a y těch ostatních v příslušném .ini (office.ini). Vypiš si to na papír. Ty zastředníkované jsou nefunkční.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod fidloch v 20 zář 2010 13:36

jo, tak už to mam.. nakonec sem zvolil cest dodělání do redukované verze od Jerryho, je tam všechno potřebný a hlavně jsem se nemusel patlat s přepisovánim všech ikon aby se vešly na 320_240..

Navi scr teď má 5 buttonků:
display1.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
fidloch

Příspěvekod brooza v 20 zář 2010 13:53

Zdravím,
mám prosbičku. Mám GoClever navigaci a chtěl bych pomocí tohoto spouštěče vyzkoušet v této navigaci i jiné navigační SW+mapy než mobilenavigator, např. TomTom. V některém z předchozím příspěvku se psalo, že stačí na kartu nakopírovat navigační SW, namapovat ikonu a exe soubor v navi.ini.
Vím, že musím koupit mapy, ale ten navigační SW je zdarma nebo jej musím také koupit? Příp. kde jej seženu. Děkuji moc za odpovědi.
brooza

Příspěvekod umaxxx v 20 zář 2010 14:51

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak Vám jdou videosoubory spuštěné přez Media Player ve spouštěči.Já zkusil už všechny formáty a pořád to vypadá takhle.Přitom v navigaci ten přehrávač to přehaje normálně, je možnost doinstalovat nějaký kodek?Díky za rady.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
umaxxx

PředchozíDalší

Zpět na GOCLEVER - specifické postupy